19

Анонимен

преди 1 година

Такива като тази хубавица трябва да си стоят в кухнята, ако и от това разбират нещо. Европейският Съюз е вече много болна организация, която спешно трябва да си смени лидерите, стига им толкова, крадаха, ядоха, нека да дадат ред на други, с надеждата те да са по-грамотни.

18

охо

преди 1 година

Представете си, че Путин каже това. Веднага всички ще гракнат"Трябва да бъде убит незабавно. Убийте го преди да е ликвидирал света този социопат"

17

Анонимен

преди 1 година

Заради тази откачена бабичка,заради здрависващия се със сенки,заради потомъка на офицер от СС-Шолц,заради незнаещия пола си -Макрон,заради много други карикатури на политици в Европа света е в това състояние.Такива уродляци ще унищожат планетата ни

16

баба мара

преди 1 година

това е ястреб межд трибунал за това изказване това не трябва да се докосвадо власт защото ще подпали света както демен-ция-та

15

Анонимен

преди 1 година

Не само в България се избират полуграмотни и самозабравени лидери, в цяла Европа , а и не само , по света изобщо, лидерите са в голямата си част незрели за решения , липсва компетентност и знания за човечеството и различните култури. Затова нападат други народи, без да познават рекигията и традициите им, като си мислят , че за няколко месеца ще завършат безсмисленото си нападение - Сирия, Ирак, Либия, по рано Афганистан , Виетнам, сега Украйна - винаги ще ги има - Хитлеристи и Сталинисти

14

Анонимен

преди 1 година

Ако Путин направи подобно изявление целият "демократичен" и "човеколюбив" и +цивилизован" и не знам още какъв колективен Запад, ще скочи като един и ще го заклейми като сатрап, терорист, военеопрестъпник, психопат и всички епитети за които се сетите, но тази го казва и няма реакция. Нормално изказване на човек с напредничаво политическо мислене.

13

ставри

преди 1 година

псевдолидер, пародия. неграмотна и унижаваща достойнството на Малобритания, доколкото е останало такова. а впрочем знае ли санскрит? да може да разговаря с повечето си поданици все пак, че скоро инглеша може да стане втори език :-))

12

Анонимен

преди 1 година

Ами затова минимум двама имат ключ за тези неща, понеже много надекватни като тая са "готови"

11

цв

преди 1 година

луда леля

10

Анонимен

преди 1 година

Географичката пак се изхвърли.

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8 " И кога, според тази ще е необходимо? Тя как би преценила?" Когато Империята на Злото приведе ракетните си силози в състояние на готовност за изстрелване :))))

8

Факт

преди 1 година

Такива лица болни и некадърни готови да унищожът света трябва да се ликвидират за благото на човечеството.

7

Анонимен

преди 1 година

До Слънцето "Такива балъци, който не са виждали оръжие на живо, не са хвърляли една граната през живота си. Не знаят цената на един човешки живот." Хвърлянето на гранати не те прави експерт по цената на човешкия живот. Най-много да те прави експерт в отнемането му.

6

Анонимен

преди 1 година

Ако някой нападне Англия, все едно напада САЩ и става трета световна. Цялата идеология на САЩ за либерализма и утилитаризма е измислена в Англия през 17-18 век.

5

Анонимен

преди 1 година

Тая шантавата май иска на мястото на острова да остане само една дупка.

4

Слънцето

преди 1 година

Такива балъци, който не са виждали оръжие на живо, не са хвърляли една граната през живота си. Не знаят цената на един човешки живот. Цената на един квадратен метър хубава земя. Били готови да унищожат всичко! Това е изказване на 12 годишно дете репресирано от родителите си.

3

Анонимен

преди 1 година

Борката Джонсън може да е всякакъв, но все още е лидер на страната която нащока ряпата на Адолф. Той му го каза на Джуджа: докато дрънка с ядрено оръжие да не забравя, че и ние имаме такова. :)))))

2

Анонимен

преди 1 година

Спечели сърцата на всички с това си желание да убива, чак се просълзих

1

Анонимен

преди 1 година

"Готов съм да го направя". Първо да реши той или тя е