119

Ха-ха-ха

преди 1 година

Русия плати сумати и пари по леви и десни медии и социални мрежи да раздува балона с партитата на Джонсън, който първи реагира на заплахите на Путин и Медведев че ще употребят ядрено оръжие при украински провокации в Крим. Джонсън им напомни че и Великобритания има ядрено оръжие и той няма да се поколебае и за миг да го употреби. Това окончателно разгневи джуджетата и те направиха и невъзможното да го отстранят. Но както се вижда сметката на джуджаците излезе крива.

118

Анонимен

преди 1 година

Не давайте на Лиз Трас ядреното копче. С нейните знания по география не се знае накъде ще отлетят ракетите.

117

Анонимен

преди 1 година

Ако ромите бяха действително част от българската нация, щеше ли да се налага да ги интегрираме? Интегрира се онова, което е по начало чуждо. С помаците е по-различно. Те са от същите кръв и раса като българите, но са приели небългарски култура и обичаи.

116

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Според най-големия Исторически парк в света до Варна, руският Посейдон ще им потопи смешното островче!

115

Анонимен

преди 1 година

До до 130 от славянин Абе, другарю, знаеш ли какво ще стане с Просия, ако само 1/4 от тези 300 заряда паднат на правилните места? :))))

114

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 137 "Британците на пияните рашки?! Рашките ли идват на алкохолен туризъм на Слънчев бряг или май бяха англичаните?" Виж си консумацията на алкохол в Просия и повече не отричай очевидни неща. Дори няма да подхващам темата за другите неща освен истински алкохол, които рашките пият :))))

113

От 136

преди 1 година

Ако живееш в държавата България и си етнически българин, то ромът или турчеещия се *** също толкова българи ли са като теб? Според закона, да. Имате равни права и задължения. Но на практика? Не. Ромът и помакът никога няма да бъдат толкова българи, колкото и етническия българин. Въпросът не опира само до правната постановка, нито дори до самосъзнание(кой за какво се мисли), а и до обективни елементи като кръв и раса.

112

Анонимен

преди 1 година

До 129. Британците на пияните рашки?! Рашките ли идват на алкохолен туризъм на Слънчев бряг или май бяха англичаните? А и ти самият пиеш като смок.

111

До 132

преди 1 година

Първо трябва да изясним какво се разбира под нация. Тук е корена на проблем. Могат ли хора от различни етноси с различни култури да образуват хомогенна нация?

110

Анонимен

преди 1 година

До До 129/133 Не си минал проблема с разликата между самоидентификация и идентификация. Ти може и да се мислиш за марсианец, това не те прави такъв.

109

До 129

преди 1 година

Ами според "логиката" на колегата по-долу ги прави.

108

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 129 Какво прави един българин българин? :)))

107

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 127 Британците не цепят басма на пияните рашки и техните заплахи и това подлудява русоробите, защото знаят, че стигне ли се до нужда, англичаните ще изтрият Просия от лицето на Земята.

106

Анонимен

преди 1 година

До До 122 - Това прави ли ромите нацисти, защото и самите роми не се смятата за Българи?

105

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 124 - В превод "не ми излиза на моята, следователно останалото е алабализми (наско, ако си ти, ще те нашамря като те видят ... ти си еиднствения човек, дето я позлва тая фраза), така че сте шаранчета и няма смисъл, да ми опонирате, защото съм прав" - ОК знаеш ли кво! яма да ит понираме повече. Разкарай се, защото си постигна целта! Айде.. марш от тука! Къш!

104

Изроди

преди 1 година

Такива природата ги е наказана по рождение

103

До 122

преди 1 година

По тази логика над 80% от българите са нацисти, защото не смятат ромите за българи.

102

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 121 - Еш па тоя ... човек да не попита нещо ... Проссто искам да чуя меннието им.

101

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 120 И двете идеологии са идентични в най-важните и компоненти: легитимацията на властта и методите за това. ОСтаналото са алабализми за шаранчета. :))) И Путин се пише защитник на "православните ценности", но използва най-бруталните ислямисти за да убива, а шеф на Руската църква е поп от КГБ, който благолсавя ракети, с които се бомбардират мирни градове. По-цинично и фалшиво няма накъде. :)))

100

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 118 "Аз не го твърдя, но има много хора, които го казват." Е, щом не го твърдиш, значи спокойно можем да забравим за тази глупост :)))