139

До 149

преди 1 година

Няма значение как се дефинира. Когато някой български гражданин с български документи извърши престъпление в чужбина, се води българин без да се гледа етническата му принадлежност.

138

Анонимен

преди 1 година

Значи ББ и Кирчо са около 68 пъти по-разумни от тази. Смятайте колко е зле госпожата хахаха

137

Анонимен

преди 1 година

Все едно слушам Ким Чен Ун хахаха ... дотам ли я докараха англичаните?

136

Ха ха

преди 1 година

Тази не стига, че е с липси в образованието, ами е лишена май от всякакъв разум. Трябва да й се припомни, че още преди 60-ина години Никита Сергеевич Хрушчов бе заявил, че ако много се ежат, целият този остров (GB) може да изчезне от лицето на земята....

135

Джордже Балашевич

преди 1 година

Тази освен, че е изтъкана от некомпетентност, е спряла и приемът на медикаментите. Спешно трябва да бъде прибрана в специализирано медицинско заведение. Менталните отклонения при тази жена са плашещи!

134

Анонимен

преди 1 година

Лиз е англичанка до 9_то коляно и ще защити Великобритания, както е необходимо.

133

ПорЦелан

преди 1 година

Откакто англичаните са разбрали че като сложиш парче дърво във водата то не потъва, света вече не е бил същият.

132

Анонимен

преди 1 година

ГЛУПОСТИ на кубчета ! Щяла ама ако се наложи , ама си имала бункер , ама този бункер нали е на един остров който може и да го заняма , така че няма да и се наложи !

131

Анонимен

преди 1 година

Има готовност а дали се осмелява?

130

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 148 То и твоя кумир Путин живее в бункер и говори постоянно за ядрено изпепеляване ама той не е гаад, нали?

129

Анонимен

преди 1 година

До Бай Дрън "Това", че приказките за "православни ценности" от масови убийци нямащи нищо общо с "ценности" са алабализми за шаранчета. Нищо повече.

128

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 145 "1. Демократичните общества разглеждат нацията като гражданство. Ако имаш българско гражданство, значи си българин независимо от цвета на кожата или религията. Тази концепция е възприета и от италианския фашизъм, който идеализира мултикултурния модел на Римската империя." Пълна неграмотност. Къде прочете, че така се дефинира "нация"?

127

Анонимен

преди 1 година

Тази гаад, си има бункер, за това говори по този начин. Обикновенните, да се оправят.

126

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 141 "Ключовата фраза тук е "ако паднат"." Хихихи. То ако е така значи претекста за нападението над Украйна за пореден път се е провалил, защото обяснението, че НАТО "заплашвало" с по-близо разположени оръжия няма смисъл. Ако можеха да ги свалят нямаше да им дреме дали има или няма ядрено оръжие по границите им.

125

Анонимен

преди 1 година

Не е толкова сложно. 1. Демократичните общества разглеждат нацията като гражданство. Ако имаш българско гражданство, значи си българин независимо от цвета на кожата или религията. Тази концепция е възприета и от италианския фашизъм, който идеализира мултикултурния модел на Римската империя. 2. Марксическите общества отхвърлят националното самоопределение. 3. Националсоциализма разглежда нацията като съвкупност от общи расови, културни, исторически белези. Това е.

124

Анонимен

преди 1 година

До Путин Таварищ Путин и ядреното ти оръжие е същият боkkлук като конвенционалното на 60 години отдавна станало за пенсиониране.

123

Путин

преди 1 година

ами да Използва, с техните смешни Мегатони ще е все едно комар ме е охапал в Сравнение със само 1 Сармат-2, след което от острова ще има само песъчинки по дъното на Атлантика!

122

Бай Дрън

преди 1 година

121, то и попа на Цариград е агент на ЦРУ и затова признава някаква измислена македонска църква. И сега какво правим? Навремето , само допреди 400 години, папата е ръководил всички монарси в Европа. Е и? Религията винаги е била свързана много тясно с държавата и в голям период от време не поповете са били агенти на държавата, а държавата е била агент на попа.

121

Анонимен

преди 1 година

В нацистка Германия отношението към евреите е било следното на тях е гледано като на хора с негерманска култура, които разпространяват негермански идеи - болшевизъм, феминизъм, хомосексуализъм, т.н. Паралел може да се направи с днешна България, където агресивно се налагат турски сериали, музика, кухня, и прочее небългарски елементи.

120

Анонимен

преди 1 година

До 140. Ключовата фраза тук е "ако паднат". Но забравяш и още нещо. Просия трябва да стои и да гледа като теле. Но тя, повярвай, няма да стои.