146

Анонимен

преди 1 година

нали е омъжена,къде е съпругът?

145

ББ

преди 1 година

боже...много мъка има на тоя свят боже!млад ,образован,Свободен Човек се забавлява,пее и танцува за бога...и кгб им спретнаха скандала!убиващите жени и деца в Украйна били...уау...а Свободните,пеещи и танцуващи били...лоши според....ама путин ако види дъщерите си какви ги вършат...лицемерие по кгб е "скандала",удариха я заради присъединяването на Финландия към Нато...това са стари изтъркани,неработещи...безсмислени..на кгб,така и не разбраха в русия...21 век е хора,какви убийства,какво донесоха?

144

Ясно е

преди 1 година

Не се палете толкова, щом Отвореното Общество прави статистиките и е отгледана от две жени/мъжка и женска/ тая Сана проблеми няма да има.

143

Плажен Гларус

преди 1 година

Е, че кво лошо е направила п, утчицата? Тя първо е човек а после министър. В свободното си време човек може да прави каквото си иска! Да пие, да яде, ебние, да танцува, да се весели. Всичко в рамките на законното. Аз тук не виждам да е направила нещо нередно. Всичко е в рамките на нормалното!

142

Ха-ха

преди 1 година

Жив ще го опекат - ей тй фнатазиите са голяма работа и на всичкото отгоре са безплатни.

141

Смех

преди 1 година

Ерсоган да не е рвшил че Крим е Турски

140

Токаев

преди 1 година

Жив ще го опекат. Това не са европейците.

139

Анонимен

преди 1 година

До Аре стига! - Това че ги няма на Слънчака , съвсем не означава че "ги няма" , да не говорим , че и нас ни няма - Има ни в Гърция и Турция - нали ?!

138

Анонимен

преди 1 година

До До 167 - Това не е "нихилизъм " - това си е живата реалност ! Поинтересувай се малко , ако не си ходил попитай някой който знае да ти обясни : Дали имат проблеми с Бърза помощ, места за детските градини , подкупите на полицаи , подкупите в администрацията , пенсиите , изборните правила , купени гласове , та ако щеш и броя на партиите в парламента - мога да изброявам до утре ако искаш , но определено само това стига ! НЕ Е " нихилизъм" - БОЛКА и СРАМ Е !!!!!!!!

137

До Ах, Сочи...

преди 1 година

Ха-ха ами то и след унижението на Путин в санкт петербург пак спряха нефта на Токаев, но го пуснаха. И сега ще стане така, спирането е само за пред матряла на мамаша раша да му пакжат че са велики и след няколко дена ще бъде пуснат пак защото през Казхстан минава основния поток от ембаргови стоки за внос и износ към Русия. А иначе Токаев ще реши скоро проблема и няма да зависи от капризите на джуджя.

136

Отново

преди 1 година

Дъъългата ръка на Путин ! Заради влизането на Финландия в НАТО, естествено ! Само че тоя път не му мина номерът !

135

Оффф до 167

преди 1 година

Бе тя е дълга тема, ама суомитата още имат някаква първична племенна общност. Живял съм две години на 60 кв от Хелзинки, ами ... то е България от преди 100 години. Във всеки квартал има барбекю ама ако го запалиш та да метнеш две пържоли и за 120 секунди ти пристига полиция по донос. Като нашите баби по пейките. И повярвайте, не са щастливи хората там. И не са чак толкова богати колкото си представят някой.

134

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 168 - Водката после нали :-) ?!

133

Нанко Вутевски

преди 1 година

Тавариши Ердоган и Токаев пак надyпиха кремълското жуже. Единия каза че анексирането на Крим е незаконно, а другия пък прати казахастански войски на учение със янките ден след като се прегръщаше с жужето в Сочи. И какво ще направи вашия пpocран Путин по въпроса? Нищо. Толкова е "велик" че всички го вземат за мезе. Cмешник и половина. Кръгла нула и пълен неудачник.

132

Анонимен

преди 1 година

За сведение, статистиката по самоубийствата се води от Южна Корея, Япония, Унгария, Русия, Полша. Финландия е след това.

131

Оффф

преди 1 година

Не им знам класациите по образованост, ама който не е живял поне 6 месеца във Финландия по добре да не коментира. Мислех си, че всичко съм виждал в България по кръчмите, но жени да ппикаят прави за първи път видях там. Нали се сещате на какви маскари се докараха. И не им дреме. Опикани - айде отново в кръчмата. Колкото и да се освинваме по нашите ширини, не можем да ги догоним и за 100 години. Те просто са ссвини.

130

Анонимен

преди 1 година

До рушофилски *** Не е скандално да танцува млада жена и да се натиска с мъж, но е скандално да го прави омъжена жена с малко дете във видимо неадекватно състояние, да не говорим за премиер, но за да го разбереш обаче трябва да можеш да мислиш, а не да възпроизвеждаш механично заучени фрази.

129

Бльоков

преди 1 година

Мда винаги е така на власт се назначават млади и зелени дето си мислят че всичко що фърчи с яде или пък дебели мазни тарикати които пълнят чекмеджетата. Средно положение няма.

128

149

преди 1 година

До До 149 - КОГА ще стане това - през 31в. ?! Хайде да започнем стъпка по стъпка и да видим как може да се обединим ПЪРВО в България преди великото Балканско обединение ! А колкото до натискането - Ти май не живееш в Бг , защото ако живееш се поогледай малко и се ЗАСЛУШАЙ как и с какви маниери се говори , поведение , фасони , претенции - забелязваш ли всичко това ?!

127

Пешо

преди 1 година

До Стадото си Блее 2 / 135- Аз съм готов за апокалипсиса : 4 ч. брашно , 3ч. картофи , каче сланина , 60л. домашна - Игрите на глада амогат да започват !