6

ZV

преди 1 година

Не и ако омъжена жена някъв чалгаджия я целува по шията,но за тях това е нормално.

5

Jovich

преди 1 година

За всички, които я оправдават нека си представят ако това се случи тук и излязат такива клипове на Бойко, Киро или Лена и дали няма да бъдат сринати със земята от всички страни. Ние за едно качване по стълбите в жилищна сграда направихме сензация...

4

Еврогей

преди 1 година

Здравехте БеГе-гейове. Предлагам Америка за България и Центъра за изследване на демокрацията да отпуснат грант няколко милиона за ПР и ремонт и да превърнем руската църква на жълтите павета в гей-клуб с DJ пулт, светлини и всичко, да си докараме Сана Марин и Кая Калас и да си спретнем с тях двечките едно диво хомо-би-техно-рейв парти. Така ще унизим Русия и ще навредим на Путин който избива деца в Буча.

3

Анонимен

преди 1 година

Нормално е красива жена с прекрасен доход да се забавлява. Това не ви е люлинската безработна цоцолана слугиня пред печката и канарче в клетка на мъжа си с анцуга, сребърната верига, шкембето, 15-годишното БМВ и жалбата заплатка.

2

Анонимен

преди 1 година

Знаех си, че тъкмо Путин я е накарал да се изложи. Няма лошо човек да се забавлява. Млада е, но когато си на такъв висок поне се постарай да си пазиш авторитета и да не допускаш да те снимат.

1

Анонимен

преди 1 година

На китарата Васко Жабата....