186

Авантюрист

преди 1 година

Ако човек не е авантюрист и не се бори за своето щастие и просперитет, дори и в чужбина, ще умре в нищета и разкошна мизерия, политически прения из разни кръчми и ... Завеса.

185

Анонимен

преди 1 година

До АнонименМного хора викаха за демокрация просперитет по площадите на София, а след това емигрираха. Защо не останаха да градят демокрацията и благосъстоянието? Защо не го направиха в България? Нима са по-малка демократи и патриоти? Те могат да казват едно, а да правят друго, а Навка не може да ходи в Гърция?

184

Доброто парти

преди 1 година

Една обикновена историйка се раздува до патетични и героични висоти. Нито тази е героиня, нито е нещо особено. Особеното е напъна на медии и експерти да се представи като жертва на заговор. Но и и на децата е ясно че е смехотворно.

183

Жертвички

преди 1 година

До АнонименНе, това не е отмъщение за нищо, тя сама си е авторката, сама си се обяснява и си се извинява. Отмъщението ще е по-нататък и по-изкусно.

182

без пропаганда ли

преди 1 година

Щом ФСБ е автор на тези снимки, много е паднало нивото на мозъчния тръст на Западняка. Направо си има комплот.Аз пък се залях с кафе и тази работа ми се вижда нагласена от ФСБ.

181

Анонимен

преди 1 година

Какво ни занимават с една пияна премиерка, дъщеря на 2 лесбийки. Ами такова й е възпитанието и морала.

180

Анонимен

преди 1 година

Руското ФСБ за да си отмъсти за влизането на Финландия в НАТО.

179

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха-ха, Путин, разбира се! Знаех си, че ще се стигне дотам. Путин е накарал лесбийската щерка да се дрогира и да се кълчи пред камерите. Тази версия е достойна за Зеленски, но от статията не се разбира кой точно я е тиражирал.

178

Анонимен

преди 1 година

То е ясно кой завихри скандала, един много "миролюбив" съсед на Финландия, като отмъщение за влизането на Финландия в НАТО.

177

Край

преди 1 година

ААА тук не ги бавим с песни и танци - направо за парапета.

176

Анонимен

преди 1 година

И децата знаят,че това е работа на ФСБ .

175

Анонимен

преди 1 година

как кой руснаците много ясно

174

Анонимен

преди 1 година

Ок, не противоречи на морала, но е някак си без мярка и вкус..., а това наистина прави разликата...

173

Еврогеец

преди 1 година

Какво лошо има двама мъже да си бъркат по дупките?!?Аман от куманисти-моралисти!!

172

Анонимен

преди 1 година

И тя е човек и тя има нужда от забавления, но тя е висш политик. Тя трябва да има по-дискретен живот. Не за друго. Утре може да я снимат в още по-деликатна ситуация и тя самата с цената на всичко да е готова да потули снимките.Има служби които само това чакат. - Каква по-деликатна ситуация? В таолетната, след някой развален дюнер? Жената не ходи да с друса и да прави оргии, нали? Най0много, като Сингално Жълто едновреме, да пускат снмки, на които някой не е наполовина мигнал, демек пият ...

171

..

преди 1 година

сега веднага вече трябва доста черен човек трябва да се размножи многократно чрез нея за да има от новите европейчета и всичко да е наред и да си дойде на мястото

170

хм

преди 1 година

И стига вече с това забавление. Новото поколение само за забавление мисли, живота само тях иска. Животът е така устроен, че хората трябва предимно да учат и работят и като награда да се кефят и празнуват. А тук нещата се обърнаха. Ако развитието на човечеството го позволява, ОК, ама не го. Всичко е с цената на евтините труд и суровини от бедните държави. И когато бедните скочат и искат по-високи цени, защото и те гледат как другите живеят, настъпва шок и ужас. Все по-зле ще става с този манталит

169

хм

преди 1 година

И тя е човек и тя има нужда от забавления, но тя е висш политик. Тя трябва да има по-дискретен живот. Не за друго. Утре може да я снимат в още по-деликатна ситуация и тя самата с цената на всичко да е готова да потули снимките.Има служби които само това чакат. Финландия е малка държава, нищо не зависи от нея. Ами Шулц, Макррон, Драги, нали и те имат право на забавление?Утре ако снимат Шулц с някой 20 годишен как си бъркат по ду*ките?Дали няма да могат да го изнудват и трябва ли всички да плащат?

168

Анонимен

преди 1 година

До Доброто парти. Интересно ми е след като не се интересуваш защо четеш и още повече - защо коментираш? След като темата не ти е интересна просто подминаваш заглавието и продължаваш нататъка. Или имаш интерес другите назаинтересовани да разберат, че не те интересува?

167

Gargata

преди 1 година

Aaaaa,taja e ot Bogoizbranite t.e. neprikosnovena i nikoi niama pravo da ja kritikuva