106

Анонимен

преди 1 година

Преди скандала не я знаех, сега я намирам за изключително интригуваща дама.

105

Nike

преди 1 година

Утре да вземат да пуснат и как прави секс с мъжа си. Страшно "неморално" ще е. Млада жена, на която ѝ се правят нормални неща , които може да иска да прави един млад човек. Това, че е премиер, не значи, че трябва да ходи в манастир.

104

Анонимен

преди 1 година

Руските агенти във Финландия раздухаха скандала.

103

Съвсем

преди 1 година

Скоро като ЮдеюСемитите от Вашингтон ви Вкарат във Война с Русия - да видим Колко Весело и Смешно ще е тогава?! Вие каква мислите друга е крайната цел на ЮдеюСемитите от Вашингтон?!

102

Анонимен

преди 1 година

Прочетете "Троловете на Путин" на Йесика Аро и ще разберете какво се случва във Финландия.

101

Факт

преди 1 година

Само че кажа, че финландците и другите северни народи водят статистиката по самоубийства, на челните места са по извращения и "либерални" закони, лесно се манипулират, образованието е доста пропагандно. Сравнително високите доходи са пряко свързани с брутално високите цени, което до голяма степен обезмисля първото. 2000 евро във Финландия са нещо като 1000 лева в София...

100

Ле Нин

преди 1 година

Финланците са най-големите пиянгури на света. Смукачи от класа. И Мика Хакинен и Кими Райконен го завършиха в клиника за заключени, да изтрезнеят.Finland: 23.8.United States: 23.1.United Kingdom: 22.5.Canada: 22.Ireland: 20.France: 17.5.Sweden: 16.Netherlands: 15.7.

99

Анонимен

преди 1 година

Скандинавците са по принцип най-умните в Европа, с най-ниска корупция, най-богати, най-неподатливи на манипулации и дезинформация, а в частност Финландия е начело по качествено средно образование. Да добавя и нещо важно - и най-ваксинираните. Правете си изводите.

98

Анонимен

преди 1 година

Ако са в отворена връзка с мъжа си, защо да не се забравлява с някой който харесва и цени? Ако е зад гърба му тогава е кофти ама ако той е ок с това, няма проблеми. Всички богати си го позволяват и все по малко се крият защото хората на всякъде искат да са свободни, а не да са в затвор на традиции и реалигия.

97

Бонго Бонго

преди 1 година

Бунга Бунга

96

Анонимен

преди 1 година

Финаландка минландка, тази си е ниво - "ох котьо"

95

Анонимен

преди 1 година

Тия финландци нищо не разбират. Нямат един Вежди Рашидов да се бие с полицаи примерно. Волен беше доста дълго в парламента, включително на моменти във властта и пак се биеше с бази, сервитьорки и магазинерки. Нямат си Костя да обикаля с 12 бабички да блокират входовете на супермаркети. Нямат си ДБ, които са основния опопент на БСП, но да управляват заедно и да коленичат с благодарственост към Радев и на следващата година да правят протест срещу него на същото място... слабички са фините...

94

Анонимен

преди 1 година

И е била без бурка!! Нещо противоречащо на новите Шведски догми!!

93

Аз

преди 1 година

Всички обичат да се забавляват. Жената е симпатична, млада, не е взимала наркотици не виждам къде е проблемат. Проблема е, че хората хвърлят първия камък без дори да са се погледнали в огледалото. Да не говорим, че това е раздухан огън.

92

Истината

преди 1 година

Да, и тази пролет беше на събирането Билденберг, министър-председател на това частно парти? Коректните да проверят

91

...

преди 1 година

Финландия, брей, тази си е доста голяма хубавица, защото те обикновено приличат на дървени трупи 2х1, и трудно се различава кое жена, кое мъж...подгтовят я да я сменят, както и останалите, това е последната точка, марионетни пряавителства навсякъде, за да се продължи с глупостите.

90

Анонимен

преди 1 година

А с Жан-Пиер какво става?

89

Напълно сериозно

преди 1 година

Това некадърното кypвe е творение на глoбалистите и Клаус Шваб. Който знае английски да търси в Гугъл "Sanna Marin Klaus Schwab" - ще ви излезе доста материал. Това обяснява "статията" и масираните коментари на сopocоидите тук.

88

Анонимен

преди 1 година

От ФСБ задобряват. Организират купон насред Хелзинки, канят министър-председателката, сипват й водка, карат я да я изпие, да се разтанцува и заснемат всичко това.

87

ЕС извратеняците

преди 1 година

Германия, извратеняци които правят секс с животни на митинг, и полицията им охранява митинга, толерантно, и обяснява колко е добре да правиш секс с животни - twitter . com/SameeraKhan/status/1559457411647389698 . В Русия тия моментално щяха да бъдат арестувани и пратени на поправителен труд.