448

Анонимен

преди 1 година

Позор за Русия !!!

447

Анонимен

преди 1 година

Същата работа с турско робство, но после стана така, че сме живяли с реZняците заеднои не е имало убийства

446

Анонимен

преди 1 година

Само, че СССР не беша само Русия, втората по-големина република беше Хохляндия ....и тлчно трета украинска армия беше в България

445

Анонимен

преди 1 година

ДАААААА

444

гфд

преди 1 година

Задължително! Капищата на рашките, нямат място в цивилизования свят!

443

Анонимен

преди 1 година

Дааа

442

Анонимен

преди 1 година

Не пишете глупости,никога не сме имали по силна армия нито от Турция ,нито от Гърция.Нито по численост е можело някога се мерим с Турция,чиято армия беше над 3 млн.,нито пък с Гърция и флотилиите им.Паметниците не бива да се рушат ,това го няма никъде,но може да отидат в музей например.Германия има музеи на ГДР например.Защо ние да нямаме за да се помнят старите времена и да видят младите,транзистор, телевизор с кинескоп,телефон с шайба,традиционно обзавеждане от това време и др.!

441

тито

преди 1 година

До Анонимен 466 ,......***, ние говорим само за паметниците на " червената армияосвободителка". В соцстроителството са участвали всички българи , не само ***, като теб.

440

Анонимен

преди 1 година

Руските паметници трябва да останат разбира се .По време на комунизма България беше силно развита страна с ГДП по голям от Турция и Гърция взети заедно.Беше с най-силната армия на Балканите .Со--р-о-с-ои-дна-та с-в--о-л-очь тогава защо не поиска и сриването на НДК,АЕЦ Козлодуй ,90% от жилищния фонд,да взриви всички тунели ,мостове и пътища ,да събори всички болници,училища и детски градини защото 95% са строени по време на комунизма.Грам акъл имате ли русофоби д.о..л.ни

439

Анонимен

преди 1 година

Трябва да Останат задължително .При комунизма имаше -почти без пари ток ,парно ,нафта .Билетче 6 стотинки ,Семействата имаха апартамент ,вила ,къща на село ,мед. обсужване без пари,35 икономика в света ,на първи места в спорта ,хиляди работещи заводи ,селско стопанство ,аграрно водещи ,образователна система първа в света ,СССР бяха наши братя.Обаче 30 години демокрация мизерия ,разруха спаднахме с 3 милиона без война ,първи по смъртност в света -ето това е демокрация.

438

изключи кабела

преди 1 година

Толкова сте с промити мозъци всички, че искам само да мога да ви чета коментарите след 20 години! Ако още можете да пишете тогава... Преди 20 се чудех на "Матрицата"

437

Анонимен

преди 1 година

Защо се задава този въпрос!!! Километри с гробове на украинци и... "величествен въпрос". Без коментар.

436

Анонимен

преди 1 година

Роналд Рейгън - убиецът на СССР.

435

Анонимен

преди 1 година

Когато бяхме със СССР, НРБ беше концлагер. Мрежи с ток по границите. За да не избягат българите от просперираща България и да идат *** море в Гърция. Толкова беше просперираща България, че децата събираха реколта за московските господари срещу 40ст на ден.

434

Анонимен

преди 1 година

Тц тц,то бива подмазване,ама..продадохте си историята за няколко гривни,Паисий сигурно се обръща в гроба си..

433

Анонимен

преди 1 година

Меко казано .Трябва да се създаде специална обществена организация,която да буни обществото и всеки ден да поставя въпроса за необходимостта от веднагически демонтаж и изхвърляне на тази скрап,където и е мястото!

432

Джон Ленин

преди 1 година

Паметниците да си ги държат в Съветският съюз ...Тук не ни трябват ...Животът тече днес в други измерения , никой не се интередува вече от война преди 100 години ...

431

Анонимен

преди 1 година

Нацистката хунта в Киев посегна дори и на Пушкин и Шостакович. Ми че те са починали доста преди да се появи комунизма, пък за основаването на СССР да не говоеим даже. Какво общо има с цялата интрига Лермонтов например??? Това доказва фанатизма на болните им мозъци.

430

Анонимен

преди 1 година

Историята трябва да се помни! "Народ, който непомни историята си е обречен да я повтори". И тук вече всеки си има гледна точка. Ако е за хубаво- да се гордее с нея. Ако е за лошо- да не забравя и да не повтаря. Лично аз- Дядо ми е загинал във войната срещу фашизма. Ненавиждам всички фашисти и националисти.

429

незабавно

преди 1 година

Паметниците на убийци бандити и терористи трябва да бъдат премахнати