408

Анонимен

преди 1 година

Да се премахнат и тези от окупацията-1878г.,заедно с този пред парламента и руските наименования на улиците.

407

За Европа не знам

преди 1 година

Но В България трябва да се махнат задължително! Нито сме били част от съюза нито царството ни по наше желание е станало република. Насила сме станали част от соц блока! Защо са ни паметници на съветския съюз тогава ?

406

Я да видим

преди 1 година

какво ще направи България с името на гарата и паметника на разрушителя на София???

405

ЬЬЬ

преди 1 година

Съществуването на *** паметници е форма за поддържане на "робска" психика в гражданите на съответните държави,а премахването им е отвоювана нова свобода, а свободата няма цена.Да се премахнат всички такива до един и за вечни времена.

404

Европеец

преди 1 година

До Анонимен По добре с НАТО и нормалните държави, отколкото с Руснаците. Руснаците са били винаги окупатори и са вършрли големи зверства.Защо никой не пише за зверствата на Руската армия, която завзема част от Германия. Зверствата на Руските *** надминават всякакви граници. Германците помнят и няма да забравят за тези случаи. Сталин отделно е избил повече хора в Гулаг отколкото са жертвите от ВСВ. За съжаление Руският народ е много неграмотен и е оскотял, което го прави лесен за управление.

403

Ми

преди 1 година

Трябва да се знае, че това не са паметници на културата, а на нашественици.. завоеватели..от римско време, фашистко време , и комунистическоРазбира се , че са олицетворение на убийци, мародери.Загиналите във войните не са герои, а жертви на *** решения на крале, царе и политически ненормалници...

402

Дуле Савич

преди 1 година

По примера на Унгария. Демонстрират се и ги слагаме на едно обособено място. Например в покрайниите на Правец. И после всички *** и *** могат да ходат и да гледатпаметниците на гадните окупатори напълно свободно, а същевременно ще изчистим гилемите градове от болшешката грозотия!!!

401

Анонимен

преди 1 година

И съветски и американски, всякакви паметници на окупатори да се изчистят от Бг!

400

тя

преди 1 година

Подобни са били действията на Хитлер - горели са трудаве на класици , които не са им допадали !

399

тя

преди 1 година

Кощунство е който руши паметници Те са създадени да напомнят на мпадите поколения какво е било и кой е дал живота си за да живеем ние днес свободно !

398

КИКА

преди 1 година

Да се демонтират!!!!

397

baй КоLю

преди 1 година

Всички руски паметници да се махнат. И без това Русия не ни е освободила. Платили сме си и за 1878 г. и за 1944 г. Първият път сме изплащали "освобождението" почти до 1920 г. Второто "освобождение" ни струва милиарди и е една окупация от 45 години

396

Витамин Z

преди 1 година

Европа пак плаче да бъде освободена от Русия!!

395

българин

преди 1 година

Да се махнат ВЕДНАГА ! У нас съветските паметници навсякъде са повече и по-високи от паметниците на Левски и другите ни национални герои , което е БЕЗОБРАЗИЕ !

394

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 412 --- А вие овчарите , защо избихте цялата интелигенция като дойдохте на власт 44 година ?

393

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 416 - Твойта май* шиб* руско лай*но

392

ПЕШЕВ

преди 1 година

Да, тези грозни паметници трябва да се махнат със сигурност!

391

Анонимен

преди 1 година

Сложете си паметник на Бандера ,Петлюра ,и на американските летци и на геройте на Крайна на Сюлейман паша ,продажни и нещастни ,жалки подобия на българи

390

Анонимен

преди 1 година

Трябва!

389

Анонимен

преди 1 година

Съветските паметници напомнят за Победа, реална и велика, като Великден, това е факт. Демонтируйте, слагайте фашистска символика, или монтирайте например паметници на долари :) Трябва ли, не трябва ли да се демонтират .. кой ще ви пита, кой ще ви слуша, наивници, отдавно сте вече под чуждо управление и военните бази НАТО добре дошли нали