490

Стан

преди 4 месеца

Паметници НЕ трябва да се махат, лоша или добра историята е такава каквато сме я преживяли. Нека историята напомня за себе си чрез паметниците

489

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 510 Руски паметници демонтира само Украйна. В Европа не съм видял да са пипнали паметник, който да не е съветски, а не руски. Руснаците са страдали най-много от монголското иго и от съветската власт, така че това трябва да си е направо комплимент за тях.

488

ИЗХВЪРЛЕТЕ ШМАЙЗЕРА

преди 4 месеца

Има решение на Столичния общински съвет от 25 февруари 1992 г. и допълнително решение от 18 март 1993 г. за демонтиране на Паметника на съветската армия в Княжеската градина.Министерството на отбраната е дало заключение на 15 юли 2015 г., че въпросният паметник няма статут на военен мемориал според Закона за военните паметници.

487

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимендо по до-л.ния да попитам демонтирането на паметници на Пушкин,Максим Горки ,Екатерина Велика и др. това съветски ли са ?

486

Анонимен

преди 4 месеца

Никой(с частично изключение на Украйна) не демонтира руски паметници, а само съветски. Това просто трябва да показва ясно, че "русофилите", не са русофили, а съветскофили. Те просто искат някой да им казва как да живеят, все тая дали е руснак или не. Просто руския опит им е най-пресен.

485

Анонимен

преди 4 месеца

Паметниците трябва да останат .Родовата памет на България е силна също това че сме признателни към нашите освободители и спасители.

484

Анонимен

преди 4 месеца

ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕМАХНАТ СЪВЕСТКИТЕ ПАМЕТНИЦИ НАВСЯКЪДЕ

483

Анонимен

преди 4 месеца

Ало стига сте разделяли народа със такива статии,махнете я и без това сме доста разделени,Махнете я

482

Адвенчърс

преди 4 месеца

Който демонтира съветски паметници скоро ще монтира руски паметници!

481

Анонимен

преди 4 месеца

Аз съм за оставането на паметниците .Ако не бяха руските войни нямаша де има нито Полша,нито Прибалтийските джуджета .СССР се намеси България да не бъде разделена на три части .Слава на Путин ,слава на СССР дори тайно 90% от истинските българи тайно си мечтаят Путин да ни освободи за трети път -от Натовска окупация.

480

та

преди 4 месеца

Тя, Европа "върза и цъфна " , остава й само проблема с паметниците !

479

какво се чудим

преди 4 месеца

И децата вече знят че националсоциализма и интернационалсоцилизма или с други думи фашизма и болшевизма са идентични .агресията на русия към съседни страни не оставя съмнение че става въпрос за нацистка политика.Тогава какво правт нацистки паметници в демократични и суверени държави.колкото по-бързо се махат толкова по добре за всички .Без болшевишки паметници българия беше на пето ясто по жизнен стандарт в евроа ,когато бе окупирана от болшевишка русия -изпит елита на нацията ограбени българите

478

Богомил Трайков

преди 4 месеца

Паметниците трябва да бъдат демонтирани. Ние имаме маса паметници на армия окупаторка, на армия унищожила демокрацията ни. А на убийците водени от Путин също ***.

477

сиайна

преди 4 месеца

НЕ!

476

Анонимен

преди 4 месеца

Паметниците задължително да останат ,най-вече тези на великия съветски войн .СССР е дала 25 милиона жертви да освободи света от нацизма.Сега само със 200 000 армия размазва фашизма в украйна подкрепят с пари и оръжие от от колективния запад и техния хегемон -Сатаната ,на който се покланя западния олигархат.Но Путин ще им даде урок завинаги този път .Слава Путину.Слава на Русия

475

Анонимен

преди 4 месеца

да

474

Анонимен

преди 4 месеца

трябва да се зривят

473

Анонимен

преди 4 месеца

паметниците трябва да останат.Те отразяват народната памет и благодарност към руските войни които са ни освободили от османско и фашистко робство.

472

баба мара

преди 4 месеца

паметниците да не се пипат господ ще ни накаже

471

OOOOХХХХХ

преди 5 месеца

А РУСИЯ НЕ Е ЛИ ДЛЪЖНА ДА СПАЗВА ДОГОВОРИТЕ БЕ!!! НЕ САМО ДА МАХНЕТЕ ПАМЕТНИЦИТЕ, АМИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ВОЙНА ЗА КьОНИГСБЕРГ - днес калининград!!!!!!!!!!!!