488

DW=WC

преди 8 месеца

Жълтокафяв отходен канал!

487

Стан

преди 1 година

Паметници НЕ трябва да се махат, лоша или добра историята е такава каквато сме я преживяли. Нека историята напомня за себе си чрез паметниците

486

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 510 Руски паметници демонтира само Украйна. В Европа не съм видял да са пипнали паметник, който да не е съветски, а не руски. Руснаците са страдали най-много от монголското иго и от съветската власт, така че това трябва да си е направо комплимент за тях.

485

ИЗХВЪРЛЕТЕ ШМАЙЗЕРА

преди 1 година

Има решение на Столичния общински съвет от 25 февруари 1992 г. и допълнително решение от 18 март 1993 г. за демонтиране на Паметника на съветската армия в Княжеската градина.Министерството на отбраната е дало заключение на 15 юли 2015 г., че въпросният паметник няма статут на военен мемориал според Закона за военните паметници.

484

Анонимен

преди 1 година

До Анонимендо по до-л.ния да попитам демонтирането на паметници на Пушкин,Максим Горки ,Екатерина Велика и др. това съветски ли са ?

483

Анонимен

преди 1 година

Никой(с частично изключение на Украйна) не демонтира руски паметници, а само съветски. Това просто трябва да показва ясно, че "русофилите", не са русофили, а съветскофили. Те просто искат някой да им казва как да живеят, все тая дали е руснак или не. Просто руския опит им е най-пресен.

482

Анонимен

преди 1 година

Паметниците трябва да останат .Родовата памет на България е силна също това че сме признателни към нашите освободители и спасители.

481

Анонимен

преди 1 година

ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕМАХНАТ СЪВЕСТКИТЕ ПАМЕТНИЦИ НАВСЯКЪДЕ

480

Анонимен

преди 1 година

Ало стига сте разделяли народа със такива статии,махнете я и без това сме доста разделени,Махнете я

479

Адвенчърс

преди 1 година

Който демонтира съветски паметници скоро ще монтира руски паметници!

478

Анонимен

преди 1 година

Аз съм за оставането на паметниците .Ако не бяха руските войни нямаша де има нито Полша,нито Прибалтийските джуджета .СССР се намеси България да не бъде разделена на три части .Слава на Путин ,слава на СССР дори тайно 90% от истинските българи тайно си мечтаят Путин да ни освободи за трети път -от Натовска окупация.

477

та

преди 1 година

Тя, Европа "върза и цъфна " , остава й само проблема с паметниците !

476

какво се чудим

преди 1 година

И децата вече знят че националсоциализма и интернационалсоцилизма или с други думи фашизма и болшевизма са идентични .агресията на русия към съседни страни не оставя съмнение че става въпрос за нацистка политика.Тогава какво правт нацистки паметници в демократични и суверени държави.колкото по-бързо се махат толкова по добре за всички .Без болшевишки паметници българия беше на пето ясто по жизнен стандарт в евроа ,когато бе окупирана от болшевишка русия -изпит елита на нацията ограбени българите

475

Богомил Трайков

преди 1 година

Паметниците трябва да бъдат демонтирани. Ние имаме маса паметници на армия окупаторка, на армия унищожила демокрацията ни. А на убийците водени от Путин също смърт.

474

сиайна

преди 1 година

НЕ!

473

Анонимен

преди 1 година

Паметниците задължително да останат ,най-вече тези на великия съветски войн .СССР е дала 25 милиона жертви да освободи света от нацизма.Сега само със 200 000 армия размазва фашизма в украйна подкрепят с пари и оръжие от от колективния запад и техния хегемон -Сатаната ,на който се покланя западния олигархат.Но Путин ще им даде урок завинаги този път .Слава Путину.Слава на Русия

472

Анонимен

преди 1 година

да

471

Анонимен

преди 1 година

трябва да се зривят

470

Анонимен

преди 1 година

паметниците трябва да останат.Те отразяват народната памет и благодарност към руските войни които са ни освободили от османско и фашистко робство.

469

баба мара

преди 1 година

паметниците да не се пипат господ ще ни накаже