93

Пел Тек

преди 1 година

У нас всичко е шнуро-баданарщина!

92

Изрожденец

преди 1 година

Само БОК Костадин Копейкин ще спаси народУ. Време ни е за ИZZZZРАЖДАНЕ

91

Анонимен

преди 1 година

Допълнение от Анонимен 115 И спешно да се построят няколко нови затвора

90

Анонимен

преди 1 година

Спасението е в закон за спекулата и възстановявяне на икономическа полиция

89

.

преди 1 година

Изкуствено се предизвиква криза. Имат атомни централи, имат петрол, имат технологии. Имат земя за отглеждане на расителни култури.Може да е манлко по-съпо, но тези черни картини, до които смята да ни докаарат са изкуствено фабрикирани, за да си въведат тоталитарния модел.

88

Анонимен

преди 1 година

И като увеличат цените на услугите, да не си мислят, че някой ще им ползва услугите? Дори ще фалират по бързо.

87

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Благодарение на *** Я,знайко, обясни на нас незнаещите, как страна с БВП по-нисък от Калифорния може да бъде причина за това ?

86

Благодарение на Пути

преди 1 година

Адолф Путин е причината за това!

85

SS

преди 1 година

Дигнаха ми тока ,и аз дигнах цените ! Обаче това не може да продължава така ! Рано или късно балонът ще се спука ! Зимата ще бъде тежка ! И прогнозирам соц. бунтове !

84

Анонимен

преди 1 година

Някой има ли на идея какво щеше да се случи с България ако нямаше мощности като АЕЦ Козлодуй,Марица 1.2.3 всичките строени по време на"лошият"социализъм?

83

Асан

преди 1 година

Тоз добре си хапва у мензата на държавна заплата криза нема :)))

82

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Нито един кораб натоварен със зърно в Украйна НЕ Е бил предназначен за Близкоисточните арабски и Северноафриканските държави зависещи от вноса на зърно. Корабите са отишли в Турция, Великобринатия, Холандия, Южна Корея и Италия! Така наречената и широко истеризирана " Продоволствена криза" се оказва една огромна западна лъжа !

81

Анонимен

преди 1 година

Нагоре, нагоре , нагоре високо растете евроатлантиколиберални цени

80

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Газта доставяна по договор не си е изменила цената. Нефта има зена по-ниска в сравнение с миналите 5 години. Тази година добивът на зърно в света е най-висок отдве десетилетия. Реално, НЯ-*** никакви обективни предпоставки за инфлация ! .............Всъщност има - сбърканата либарална система който позволява искуствена манипулация на цените.

79

Анонимен

преди 1 година

Цървулани, , още ли си мислите, че цъфтите и връзвате в ЕС и НАТО? Обеднявате с всеки изминал ден. По Виденово и Луканово, поне се надявахме, че един прекрасен ден ще станем горди европейци и всичко ще се оправи. А сега на какво да се надяваме? Живот на кредити в най-добрия случай.

78

До 87

преди 1 година

ПростПрост и най *** ама от умните и красивитеГендари . Не е заради военната операция *** Русия в усраина а заради санкциите наложени от запада срешу Русия и наведенито положение към фсшистка усраина.

77

Новак

преди 1 година

Да не започнем да ревем като за изгонените туристи. И при съседите има майстори, работилници, сервизи и ........ Може и много по евтино да ни излезе, даже и с наема за настаняването.

76

Анонимен

преди 1 година

Първият проблем, който се опитват да решат от ЕЦБ е да контролират инфлацията. В някои държави от еврозоната тя вече е над 20%, в други над 10%, което е много над таргетираните 2%. От една страна тя мотивира хората да потребяват сега, а не по-късно, но от друга ние обедняваме, което води до намаляване на потреблението, замразяване на назначаванията, уволняване на хора от фирми. Това са два скачени съда трябва да се справим с високата инфлация, но да не бутнем трайно икономиката в рецесия

75

Анонимен

преди 1 година

Жалби и оплаквания- към арменския поп. Докато Путин не бъде спрян, и по-лошо ще става.

74

Анонимен

преди 1 година

Само нема да се плаши копеуе