113

Ъпсурдов

преди 1 година

Киро стана спонсор на гърците дето немат никва газ ,а ни продават азерска дето я вземат от турците.Според Киряка по- евтино направо на загуба ще ни я продават щото много ни любят...

112

Анонимен

преди 1 година

недоразумение скапани кирчо кокорчо

111

ценоразпис

преди 1 година

Цените на услугите не ни интересуват. Всеки сам си прави ремонтите и каквото се наложи. Бизнеса ДГД.

110

Анонимен

преди 1 година

Виновника е Путин

109

…!!

преди 1 година

Газа, плащаме го без да го ползваме на Русия, а купуваме от посредници, така Русия печели двойно, а запазва нашия газ, защо я дотираме, толкова ли я обичаме, че чак се жертваме!

108

уязвимите

преди 1 година

A Кой ше подкрепи мен,работещият беден заплатата ми не е мърдала от 6г, докато държавата подкрепя разни хрантутници ц-гани пенсионери,лешове в униформа безобразно *** учители,престъпни съдии и тн. Времето ви отдавна е изтекло отдавна тиняиутайка.Когато нещата излезнат извън контрол уязвимите дето хрантутите с мойте пари ще бъдат помлени на супа.

107

Шопо

преди 1 година

Олиго фpените, дето гласуваха за Кирчо и Кокорчо и шкембака от Росенец,пак ли се канят да гласуват за тях!?За един преател питам

106

Сата НАТО

преди 1 година

не може такава разлика в цените да има на един и същ продукт и да се оправдават с инфлация.Едно кисело мляко в един магазин лев в друг 1 50.Едно сапунче на едно място 1 50 на друго ----///---- Може и така трябва да бъде. Даже трябва да има и кисело млеко по 2 лв. Тебе никой не те кара да го купуваш.

105

Сата НАТО

преди 1 година

ПП беше докатано от Радев, за да замаже кражбите и разрухата след ГЕРБ.

104

Анонимен

преди 1 година

Банките вдигнаха лихвите по кредитите а по депозитите ги занулиха. Ако си мислят че ще държа спестяванията си в банка за да печелят на мой гръб много се лъжат.

103

н2о

преди 1 година

""" Тепърва предстои скок на цените на услугите у нас" О, даа..! Колкото повече наближава Есента, толкова по-отчетливо ще почувстваме "Промяната", която ни донесоха "ПП" с Киро Т. и К.окорчо ***.

102

Българин

преди 1 година

Поздрави от Приморско. Вярно тази година по заведенията е 20% по-скъпо, но всичко е пълно. Пилешките основни ястия почват от 15лв, но примерно снои вечеряхме двама човека пица с бири и ни изчезна 30лв сметката.

101

тестКит

преди 1 година

единственото решение за повишаване на заплатите е оскъпяване на услугите, ще има и бум на търсенето на работа, вече няма да може да си живуркаме на помощи.

100

Анонимен

преди 1 година

До 114:Ако ПП върнат ограбеното ще се намали инфлацията.Видяхме ги...милиони от комисионните от сделките с оръжия като са пращали и в Дубай на фирма,милиони по сделките с газа и т.н.По-добре да бягат да се спасяват да не ги осъдят отколкото да кандидастват пак за работа в НС.Видяхме ги как "работят"...само клеветят,правят всичко зад гърба на народа и нищо друго.Далаверка им дай,а България пасти да яде...

99

Albi

преди 1 година

Какво е това ценообразуване? Всеки да дере до последно. Е не може такава разлика в цените да има на един и същ продукт и да се оправдават с инфлация.Едно кисело мляко в един магазин лев в друг 1 50.Едно сапунче на едно място 1 50 на друго 3.Едните магазини ги ударила инфлацията, другите не. Драскат цени както им падне, ако мине номера - мине.

98

ЗА ИZZРАЖДАНЕ...

преди 1 година

...ШЕ ГЛАСУВАТ ВСИЧКИ КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С "ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ" ---А ИСКАТ "АЗИАТСКИТЕ И АРАБСКИ ЦЕННОСТИ"---НА ПУТИН И КАДИРОВ!

97

Гласувайте за ПП

преди 1 година

Доходите ще станат по 1500-2000 ?, цените ще паднат, след като мръсните ГЕРБаджийски и Пеевски сФини, които не се налочиха и накрадоха бъдат окаушени и откраднатото от тях конфискувано, а фирмите им фалирани. Тъй че, мислете му на 2-ри Октомври

96

Анонимен

преди 1 година

Ааа йа ха ха ха ! Само така се пада на гласуващия за мошеници българин. Мълчи стадото и блее жално а малко кюме от зомбирани овце блее пред парламента за демосратичен газ. Казано е отдавна, чеПрост народ = пропаднала приватизационно ограбена държава

95

Цецо

преди 1 година

Уязвимите групи имат по два апартамента, а не учзвимите по 6 ! Никакви помощи за хора със собствено жилище! Докога ще се дере работника за да се хранят търтеи!

94

Анонимен

преди 1 година

"До голяма степен инфлацията, която виждаме досега, е резултат на фискалната политика, която водиха правителствата не само в Европа, не само в САЩ, а в целия свят", каза Караиванов. . . . . . . . Все другите виновни, българина в никакъв случай! Идете в Унгария и вижте и питайте защо там е друго? Некадърници!