53

Анонимен

преди 1 година

Наредете се за евтин газ от парапета, като кирчо.

52

Иван

преди 1 година

И тоя форум го налазиха грозно-глупавите...

51

Нещо ужасно ни чака.

преди 1 година

Ако не стане , нещо по ужасно ще е е. От сутрин до вечер неграмотно се измислят ужаси , които да ни държат в напрежение. Някой трябва да каже на простите журналисти че човек не може да живее вечно не в напрежение. От някакъв момент просто игнорира тези неща и толкоз....

50

Анонимен

преди 1 година

Наясно сме. С продажните ни правителства от последните 33 години нищо друго не ни чака и това е логична развръзка.

49

Pepe

преди 1 година

Стига сти стряскали хората, 4хилядници такива!!! Каква е причината това да стане? Проблем има в цяла Европа заради войната. Няма причина да става по-зле. България върви напред, може да е бавно, но това са реалностите.

48

хаха

преди 1 година

Кирета не се мъчете и не се правете на умни да си слагате фалшиви лайкчета, чрез мошенгии. Това няма да ви помогне на изборите.

47

Анонимен

преди 1 година

И в момента има война. Само че Сърбия ползва 3.5 ПЪТИ по евтин газ от България , а Унгария 2 ПЪТИ по евтин газ от България.

46

Анонимен

преди 1 година

Докато не се грабнат сопите, нищо и никой няма да се оправи...

45

Анонимен

преди 1 година

При управлението на простото Киро, Булгаргаз без да се бави, започва да купува без търг и конкурс руски газ от МЕТ.МЕТ е заплащала на Газпром в рубли, след което е продавала на България руски газ с 30% надценка, понеже Кирчо и Кокорчо не са позволявали на "Булгаргаз" директно и по-евтино купуване от Газпром.Купували са руски газ през цялото време и са лъгали обществото, докато са го ощетявали.Евроатлантизмът трябва ли да е оправдание и параван на корупционни сделки?Това как се нарича, освен изплетена от Кирчо и Кокорчо схема за крадене в особено големи размери!?

44

Анонимен

преди 1 година

Хаха . Как да не сме получавали нищо по турски поток. До април месец всичкия ни газ го получавахме през турски поток, на който викаме балкански. Той си работи нормално и всички други го ползват, без България. Защото така решиха кирчовците.

43

Анонимен

преди 1 година

При Станишев цената на петрола на международните пазари беше станала 160 долара за барел. Това 2008 година и цената на бензина беше станала 2.70 за литър. При Кирчо при цена на петрола на международните пазари от 90 долара, цената е 3.30 стотинки за литър. Радев и промяната му си прибират по 1 лев на литър бензин, дизел и си пълнят гардеробите.

42

до 53

преди 1 година

Никога не сме получавали нищо по Турски поток. На обещания само сме щели да получаваме, но не сме.

41

Анонимен

преди 1 година

Абе 52, миналата година имаше ли война в Украйна? Кирчо да не живее на отделна планета?

40

Анонимен

преди 1 година

Хахаха да, как до миналата година имахме право да получаваме газа си през турски поток, а от както дойдоха кирчовците вече нямаме. И Унгария си получава от турски поток газа , и Северна Македония си получава газа през Турски поток, и Босна и Херциговина.

39

Анонимен

преди 1 година

Видяхте ли какво пише, кирчовциии . Видяхте ли.Цена на природния газ в България на 13.08. 2020 година е 1.22 . . . Цената на природния газ на 13.08. 2021 година е 1.69 за кг, а днес е 5.34 стотинки.За една година при Кирчовците от 1.69 на 5.34 . КОЛКО ПЪТИ Е ТОВА

38

Анонимен

преди 1 година

Сърбия си получава газа по Турски поток, за който вашият идол Боко Тиквата плати 3 млрд от нашите пари, а ние нямаме право на нищо по този тръбопровод. И наемите, които ни се плащат за него ще го изплатят след около 150 години.

37

Изрожденец

преди 1 година

Време ни е за ***

36

Анонимен

преди 1 година

Преди една година в България също метана беше 1.60 за кг по бензиностанциите и това може да видите в сайта на фуело. Толкова колкото е сега и в Сърбия. Тоест в Сърбия цената е същата като миналата година, а в България е скочила от 1.60 на 5.60 за кг. Това е около 350% увеличение. Да благодарим на Продължаваме Поскъпването. На честните Кире, Ристе и Корнела

35

Анонимен

преди 1 година

Асенката Василев завалията си оправи живота с комисионните от разни измами тип ВЕИта, ръга в офшорната си сметка и не го брига! А балъците тука му викат, че бил невиждан държавник. Страшна ДеБълизaцuя цари в тая държава!

34

Анонимен

преди 1 година

Имате интернет и отворете сайта фуело за цените на горивата в Европа . Там пише , че на 13.08 2022 година природния газ на бензиностанциите в Сърбия е 1.60 стотинки, а в България е 5.60 стотинки. Да живеят кирчовците