133

Анонимен

преди 1 година

"ниска безработица"

132

Реалист

преди 1 година

До ЬЬЬ: Политиците идват от народа и чрез народа, какъвто е народа такива са му и политиците. Промяната почва с народа.

131

ЬЬЬ

преди 1 година

Идва времето да си носим старите дрехи,момчета! Да ви е сладка промяната и "завидното" ни бъдеще с бандите крадливи "политици".Справка:първата работа на новия сл.кабинет бе да си повишат заплатите,защото комисионните и парите от корупцията са им гарантирани.

130

Handel

преди 1 година

Преведено на български - готвят се нови врътки за крадене на европейски пари. Защото вчера гледам кашкавал на редовна цена 30 лв се продава с 50% промоция (малко по-малко от 50%) на около 16 лв. МОЛЯ??? Това означава, че цената на производителя е не повече от 10 лв. Защото ти можеш да надуше цените и до 1000 лв на килограм, но номера е не колко то искаш, а колко купувачът е съгласен да ти даде.

129

Анонимен

преди 1 година

Колко пъти трябва да се изгледа една и съща реклама, за да се изгледа видео от 2,5 мин.!?

128

Анонимен

преди 1 година

Продължавайте да печатате пари! Инфлацията никога няма да спре! Хранете даром големи не произвеждащи нищо маси от населението! Ограбвайте чрез инфлация спестеното от бизнеса и малкото работещи! Това е по-лошо и от така презирания комунизъм, който всъщност никога не го е имало. Нашите политици като Боко и Корнелка подкрепяни от не доучени финансисти като Киро и Кокорчо ни доведоха до тук. Те това е комунизъм в действие. Не работиш , а ядеш, и грабиш спестяванията!!!

127

Анонимен

преди 1 година

Глупости. Най-голямото тегло от войната вече премина, оттука нататък има достатъчно мерки, които ще направят така че само Русия да плаща оттука нататък. ВсекиТъпак предрича апокалипсис, аребегом.

126

Цените ще паднат...

преди 1 година

Когато падне Путин и неговите олигарси........ Молете се да е по-скоро..

125

Albi

преди 1 година

Хляб с 15 пи нагоре, олио от 6 паунда на 7. 50-5 литра,сухо мляко от 11 на 12. 50.Разни сапунчета и подобни са на същите цени. Май далече са от двойно увеличение както тук. Дрехите са на намаления- истиннски, не като тук. Транспорта с 5 - 10 пи билетче. Е ток, газ вярно много са поскъпнали, но и заплатата се вдига. Само пример е. Доста неща поскъпват, но най-евтините продукти за бедните с малко ги вдигат.

124

Albi

преди 1 година

Е колко още ще се *** от бедните хора?Все едно не знам в чужбина колко е поскъпването. Отварят се сайтове и св проверява. Има поскъпване естествено, но не е двойно, в бъдеще не знам.

123

Канадец от село

преди 1 година

Путин е виновен.Лавров също.Медведев и той.Митрофанова,също.Канадеца Киро и Кокорчо и те с в кюпа на заподозрените.Толупа,и той.

122

Потребител

преди 1 година

Тепърва предстоят фалити на предлагащите услуги у нас.

121

Анонимен

преди 1 година

Нека оставим червените мутри да доразграбят България. Засега слугите им лаят, но утре трябва да им работят ангария. Това надали ще е очакваната отплата за поклоните. Защо да спасяваме пак държавата? Следващата година ще има катаклизми от огромен мащаб за нашите условия и ако и тогава на българина не му дойде акъла просто няма право на съществуване в цивилизования свят

120

bbb

преди 1 година

У нас икономисти, анализатори, социолози политолози, всички те експерти - бол. А държавата, респективно народа, все по зле...

119

Станчев

преди 1 година

До Анонимен 123 Когато лихвите по еврооблигациите расте ,това засилва търсенето им ,съответно на евро валутата.Това от своя страна повишава цената.

118

Анонимен

преди 1 година

НЯкой капацитет да обясни как вдигането на лихвата от Ецб ще засили еврото спрямо долара.

117

Нещо смърди

преди 1 година

Младите,които живеят в Бг за да си вземат жилище трябва да теглят над 50 годишни кредити и да са в ръцете на кредиторите две поколения.Кредитора може да вдигне лихвата когато си иска и да си играе с цените на имотите както си иска.При тези услковия само работещите вън и чужденците купуват кеш .Това е схема защото няма как да са по цени с европейските (обзаведен завършен с качествени материали) ,а 40% от жилищата годни за обитаване да са празни това е аномалия...

116

Анонимен

преди 1 година

Можем да последваме примера на саксонците "Don't Pay"-НЕ ПЛАЩАЙ

115

Анонимен

преди 1 година

Парите къде са знае хампурцамян и паси , нейски ,поптодорова, те държат ключа за трезора с имената на спосорите на финансовите кризи у нас. издерете ги и цените ще се оправят , крумовите закони са изпитано работещо средство

114

Канадеца от Хасково

преди 1 година

Само скок на заплатите няма има даже намаление на възнаграждението,то затова от 300 хиляди украински Бежанци" останаха само 60 000 от тях само 1000 работят .Щото в Бг като работиш имаш разходи почти равни на приходите .Затова само ромите на социал дето са се множат .Социалните помощи и бизнеса с правенето на деца е равно на дохода на минималната заплата ,а тя е колкото сметките за топло ток ,вода и тел. за месеца зимата...