69

Анонимен

преди 1 година

Ястребите ни сложиха гълъб за главен администратор на ку.рника

68

Анонимен

преди 1 година

докато плащат на айти сектора да облъчва подрастващите с глупости в мрежата и да им отклоняват вниманието , дъртите теглят кредити и живеят като за последно , тоя гълъба нали разкриха с кви мафиорити се е сродил, работата е опечена :)))

67

сина

преди 1 година

е киро като не е милиционер, като не е агент от ДС, като нов, хубав с 18 езика - какво направи - изгърмя като ракета от бензиностанция хахаха. Преди това обаче удари няколко далавери за иво и сашо!

66

Коко

преди 1 година

Именно страх ви е от Мутрофанова. Защото ако не свършите поръчката и не ги възстановите ще има новичок. Само, че не отчитате, че ще ви изгоним с камъни преди да приключите пъкленото дело.

65

карачанаков

преди 1 година

ГЪЛЪБ,ГУГУЧКОВ,СВРАКОВ този път Фигуранта ни остави в ръцете на пернатите, Харвардските ученици не му свършиха работа,а колко неблагодарен излезе към АЛКОХОЛИКА/Рашков/ който му спечели изборите поне шеф на КОЙПИ да го бе направил.

64

До 79

преди 1 година

Наплашени са от Русия Просия. Явно са им казали какво ще стане с тях, ако не върнат Газпром и *** оооооооооорррррки в БГ

63

сина

преди 1 година

Е нали киро бе договорил няколко гемии с газ от сащ. Лена каза, че е 4 пъти по-евтин от руския, а пък ние купуваме руски през една фирма с 30 % по-скъп, а пък шефа на Булгаргаз, който киро назначи се оказа, че иде от тази фирма, която трупа милиони за кратко време на наш гръб. Хем газа е руски, хем киро, прокопи и сашо печелят добре, хем народа плаща здраво - това е далаверата на промяната!!!

62

Анонимен

преди 1 година

До селянин софянец... А ти в много напреднала държава ли живееш?!

61

Коко

преди 1 година

Всички в този кабинет гледат и говорят стресирано и уплашено. Кой ви плаши страхливци, явно не са тези, по които лепите епитети и обвинявате във всички грахове? Кой ви назначи и какви тежки аморални задачи ви възложи ? Какво ви казаха дадоха обещаха или заплашиха да предадете България ? Защо гледате гузно и говорите мъгливо ? Защо тръгнахте да уволнявате, после се дръпнахте сега сервилничите ? Кой ви дърпа конците, защото определено не работите в интерес на народа ? От какво ви е страх и защо ?

60

Дедо Гочо

преди 1 година

Някой да е видял ЗКПЧ да не казва : Дайте да дадете . Няма значене дали е Гълаб ли ПаунЛустрация му беше цаката ама как да се приеме . Аман от политически офицери, милиционери , пожарникари и доносници

59

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТи си анонимник който освен да драска на клавиатурата друго явно не умее.Поне плащат ли ония от промяната?

58

Анонимен

преди 1 година

Бърза и евтина доставка в неограничени количества може да осигури само Газпром..

57

Последния Софиянец

преди 1 година

Поредното малоумно решение на пРецедента фигурант ! За пореден път защитава интересите на изостаналата държава оттатък Урал , вместо да защитава българските

56

Икономист

преди 1 година

Държавата, с министър председател Гълъбов Донев, няма пари, за да отпуска заеми на когото и било. Дори и на държавните дружества. За грамотните финансисти е ясно, че фискалния резерв е като този на Афганистан. Затова се сменятправителства след правителства и само *** искат да са министри.

55

Копейкин под ножа

преди 1 година

Тези се държат все едно ще управляват четири години. Абе я си събирайте гълъбите. Промяната иде.

54

Анонимен

преди 1 година

И аз искам 800 милки. Също съм в тежко финансово състояние.

53

що бе

преди 1 година

Какво стана с евтината газ от САЩ? И от Азербайджан?

52

Анонимен

преди 1 година

ето защо беше цялата тази врява - да се източат едни 800 милиона и да потънат както титаник !

51

Анонимен

преди 1 година

Бойко е по голям враг на България от Русия и Америка взети заедно!

50

Коко

преди 1 година

Гълъбчето ще *** всичко което може и после ще отлети. Този служебен кабинет е с класи под онзи с фигури като Петков, Василев, Рашков и др.Явно задачата му не е възход а изпълнение на мръсни поръчки и мутри вътре.