89

Анонимен

преди 1 година

800 милиона, толкова ли поиска Кремъл за войната в Украйна от България?

88

Костя Изрожденеца

преди 1 година

Време ни е за *** и рубли

87

Анонимен

преди 1 година

Без рудка газ можем, ама без китайски ресторанти цялата концепция за глобализация се разпада. От правителството вного да внимават с кой си партнират, за да не стане така, че да ги наритаме с шутове както кралството семейство са били ритани време оноо.

86

Копейката

преди 1 година

Хора по- долу има пост в който пише "само Путин" и е лайкнат от 7 човека. Абе вие нормални ли сте ? Не сте мазохисти, друга е думата, но не мога да я напиша заради цензурата. Чудя се как Европа ни търпи. Отпадъци долни.

85

?

преди 1 година

Виждате ли, че не сме бедна страна? Раздават се милиарди като за здравей.

84

Анонимен

преди 1 година

Софийската Топлофикация е единствената в страната, която не си плаща задълженията към Булгаргаз. Дълговете й растат особено през последната година. Преди това Бацо погасяваше колкото да не е без хич, но грабежът на гербавите няма равен.

83

Коко

преди 1 година

София лежи над минерална вода с температура 60 градуса. Защо не се топлим с нея а плащаме газа на Блядленд.

82

Анонимен

преди 1 година

Ако не намерите газ, купете два танкера с топла вода за 800 милиона лева.

81

Коко

преди 1 година

Фъндъка на съд. Как може да се задлънее милярди. Да се влачат задължения с години, за да се платят в най- неподходящия момент. Нарича се безстопанственост. ГЕРБ ерите окрадоха най- богатата община за да няма пари за елементарни неща като отопление. Така правят и с цялата държава.

80

Анонимен

преди 1 година

800 млн. са главно за дълговете на топлофикациите в страната. Софийската е с над милиард вече, управлява се лошо и не може да си събере сметките от панелния планктон! Няма значение дали е американска или руска газ, цяла България плаща за да могат избирателите на Копейкин да крадат от парното зимата...

79

Анонимен

преди 1 година

Демек "държава отпуска 800 млн лева на РФ и другаря Утин"

78

Анонимен

преди 1 година

Ей ся ако не си нарежа тръбите и шибаното парно няма кога. Не се наядохте *** мизерна.

77

Анонимен

преди 1 година

От парите на всички българи, за да се топлят през зимата само софийските българи. Що така?

76

Анонимен

преди 1 година

Голубчикът дава 800 милиона народна пара на Топлофикация-София за да развива съвременното крепостничество. Можеш да се разведеш с 10 съпруги(зи), но не с Топлофикация. Крепостник до гроб! Такова нещо дори в Русия няма.

75

Коко

преди 1 година

Само Путин, Възраждане и ЦСКА до края на света.

74

Само минавам

преди 1 година

Само минавам да питам, знаете ли гемиите с газ от сащ, дето киро купи през коя фирма са втечнени в Гърция и Турция, през коя фирма са прекарали газта и какви са комисионните, освет руската, която прекараха през МЕТ ? Сашо знае ли ?

73

:)

преди 1 година

има ли за мене... има и за тебе...

72

Реалист

преди 1 година

Ако държавата трябва да се съобразява с няма и 1000 *** от Дай България и техния некъпан "протест" верно сме за оплакване !

71

до 79

преди 1 година

За служебния не знам, но за кировия знам: хера им нареждаше на сутрешното кафе да изключат руския газ, да дават оръжие на азовците, да лъжат народа, киро да обикаля като простинал кон из ЕС, даже у украйнините на Русия ходи /помните ли, с Балабанката/. Но, винаги има 1 жена дето да прееве един мъж - Лена Парапетова - тя прецака киро, да - същата тая, дето държи телефона си като филия с лютеница.

70

Мислител

преди 1 година

Изключително безличен кабинет, явно реден за да изгърми след като реабилитира Русия. Няма хора с мнение, няма ярки личности. Има сервилни уплашени калинки, които ги е страх от сянката им. Който и да дойде след тях, каруцата няма да има излизане от калта. Явно и това е идеята, да бламират всякакви шансове за спасение. Русия има интерес от слаба и зависима България. Именно такива са инструкциите, да съсипят всичко и да ни вкарат в орбитата на ***, там където слънцето не изгрява.