29

Анонимен

преди 1 година

Отдавна разправям че социалистическия мастодонт Топлофикация София, трябва да бъде закрита, и да спре да харчи безумно количество пари, при това сурвакайки софиянци с яко надути сметки, заради загубите по старите им съоръжения! Спокойно всеки може да си вземе един бойлер и един климатик, и хем ще е много по-евтино, хем няма да ти спират водата заради редовните им аварии

28

Rеее

преди 1 година

може да звучи неграмотно, но е крайно време дейността на служебните правителства да се регулира със закон - какво могат и какво не могат да правятза два месеца са тук само, а започват с рокади и заеми...

27

Анонимен

преди 1 година

Руски роби до гроб.

26

Qwerty

преди 1 година

Отпускаме 800 млн. на тия дето утре ще ни дерат кожите. Чудно.

25

Предприемач

преди 1 година

Да се чете новината: Държавата поема загубите на Топлофикация София. Призоваваме хората от Варна, Бургас и Пловдив да плащат по - големи данъци, за да може техните приятели от Дофия да не плащат високи сметки за парно и топла вода

24

Ей така става...

преди 1 година

Кога, как и дали ще се връща тоя заем - никой не знае...

23

Анонимен

преди 1 година

Народът отпуска 800мл.лв заем на Булгаргаз!!!! Ясно?

22

Анонимен

преди 1 година

Панелкаджии от Софето омръзна ми да ви плащам парното.

21

Анонимен

преди 1 година

Когато не плащате като хората (в рубли), сега ще плащате двойно. Да вие честита промяната

20

Софиянец

преди 1 година

Аз от 23 г. съм отсвирил Топлофикацията, използваща технология от 19 век. Прави са хората да питат - останалата част от България ли трябва да плаща за отоплението на софиянци, повечето от които не искат да си размърдат мозъците и да разберат, че Топлофикация е ОПГ за грабежи в особено големи размери. Фандъкова днес трябва да черпи!

19

Анонимен

преди 1 година

С тези 800 млн. ЛЕВА, кога ще станем бяла държава в ЕС? Плаща се на Газпром, в рубли, а не на някой друг. Стана тя, от Брюксел ще ни казват на кого да плащаме!

18

Тед

преди 1 година

Държавата кога ще отпусне пари за закупуването на учебници от 8 до 12 клас за учениците? Големите променящи така и нищо не направиха по въпроса, а учебната година *** на вратата. Мислите само за фирмите, а за обикновените хора .!.

17

Бай 4лен

преди 1 година

Да се чете държавата плаща 800 милиона лева на червената клептокрация. Няма проблем карайте ме после да не съм в сивата икономика и да си плащам данъците.

16

Ойка Тодоров

преди 1 година

Хиляди граждани се оплакваха преди на Фандъковата Йорданка, че Топлофикация София си играе с тях, нямат топла вода да се изкъпят, спекулира, и Фандъчката все казваше - Аз съм ги дала на прокуратурата, аз съм ги дала на прокуратурата. Алооо, Фандъкова, ти си Кмет, ти първо трябва да ги стягаш, не прокуратурата! За какво все те избираме! Да си клатиш краката в луксозния кабинет с крадените пари!

15

Христо Христов

преди 1 година

А не трябва! Булгаргаз ТРЯБВА да вдигне цените до пазарните: 200 евро за мегават!

14

Да потече руският

преди 1 година

Газ.

13

Мутри вътре

преди 1 година

Днес да не е рождения ден на Фандъкова? Тия 800 милиона са за да са скрият кражбите на гербавата мафия в Топлофикция-София.

12

Анонимен

преди 1 година

Аз като ви казвам, че сте РОБИ вие не ми вярвате

11

Анонимен

преди 1 година

Като бай Бойко крадеше топлофикацията заедно с Фандъкова 12 години, сега нормално да има бум бам

10

СПЕЦИАЛИЗИРАН СЪД...

преди 1 година

... И ЗАТВОР ЗА МАФИЯТА = ПП +БСП +ДБ.......... ОГРАБИХА БЪЛГАРИЯ ЗА 6 МЕСЕЦА........ СЕГА ПАК ОТ МОЯ ХЛЯБ ЩЕ КЪСА ДЪРЖАВАТА, ЗА ДА СПАСЯВА БУЛГАРГАЗ....