109

Долу ДПС ГЕРБ

преди 1 година

Гласуваме против каскета

108

Анонимен

преди 1 година

Господа управляващи спрете да изсипвате народни пари във формата за помощи за газовото лоби. Газта не е единствен източник на енергия. Спешно пуснете въглищните централи, минимизирайте употребата на газ чрез използване на мазут и други алтернативни горива и СПЕШНО СТАРТИРАЙТЕ ПРОЦЕДУРА ЗА ПОСТРОЯВАНЕ НА ДВА 1000 МЕГАВАТОВИ АТОМНИ РЕАКТОРА Р А З Б Р Е Т Е _ койтовладее ЕНЕРГИЯТА той владее СИЛАТА

107

Ралица

преди 1 година

ЗАЩО ДЪРЖАВАТА ЩЕ ПЛАЩА ОТКРАДНАТИ ПАРИ ОТ ПРЕДИШНИТЕ КОМИСИОНЕРИ ДОКОГА КРАДЦИТЕ ЩЕ КРАДАТ И НАГЛО ЩЕ УПРАВЛЯВАТ НАЛИ УЖ РАДЕВ ЮМРУКЪТ ВЪРНА ДЪРЖАВНОСТТА А ПЪПЪ БЪКЪПЪ ЧАЛГАРИТЕ ДЪБЪ С НУЛЕВАТА КОРУПЦИЯ НАПРАВИХА БЪЛГАРИТЕ БОГАТИВЕЧЕ 2 ГОД ТОВА ЛИ Е ПОДМЯНАТА КРАЖБИ РАЗРУХА ФАЛИРАНЕ И ДЪРЖАВАТА ПЛАЩА И ТЕЗИ ПОДМЯНАТА ЛЪЖАТ ЛЪЖАТ А ЮМРУКЪТ ПАК Е СЪСТАВИЛ СЛУЖЕБНО И ДЪРЖАВНОСТ ОТВЯКЪДЕ

106

Реалист

преди 1 година

В Топлофикация София и три самосвала с пари да изсипят пак няма да стигнат! Тази фирма се крепи точно за това - крадене. Мислите ли, че на Фандъкова и Бойко наистина им пука за отоплението на софиянци?

105

пенсионер

преди 1 година

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ РАДЕФ ОТ ТАЗИ ВИСОКА ТРИБУНА ТЕЗИ 800000 лв В ЧИИ ЧЕКМЕДЖЕТА ГИ НАТЪПКВА ТЕ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ !!!ТОВА СА ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ТЕЗИ КОИТО ВИ ОСИГУРИХА ВТОРИЯ МАНДАТ!! АААААААААА?

104

ОСТАВКА

преди 1 година

Някакъв НАЗНАЧЕН ЧИНОВНИК си позволява да обижда българите, защото му искат сметка за това, че се опитва да закопае България като я постави в заввисимост от компания която ЕДНОСТРАННО И НЕПРАВОМЕРНО ни спря доставките на газ!!! ОСТАВКА ДС МУТРО!

103

Анонимен

преди 1 година

А на Божков заем няма ли да се дава! Горкият в Дубай!

102

Бай Тодор

преди 1 година

Приберете си задълженията от ТЕЦ София.

101

Анонимен

преди 1 година

800 млн.лв. на "Булгаргаз". Разбирайте на Газпром. Булгаргаз са дефакто сателит. До сега не са купили нищо освен руска газ.

100

Анонимен

преди 1 година

Заем от 800 милиона на Булгаргаз......Ще видим връщане на пари на кукуво лято! Булгаргаз и връщане на заем..!!??Предизборни машинации. Нали ако София остане без топло правителството е долу..!България не е само София..Лети, лети мой бели гълъбе.!

99

Анонимен

преди 1 година

И тия не са добре някой откраднал парите а тия веднага наливат гълъб ли си гугутка ли си махай се

98

Икономист

преди 1 година

Гълъб Донев да каже на банкерите с какъв лихвен процент държавата отпуска заема на Булгаргаз. Омръзна ми от такива финансисти и банкери, които говорят и се интересуват само от лихвите за кредитите, а и дума не обелват за тези по депозитите. Държаватна не е банка, нито пък БНБ е българска, а още по-малко пък народна. Честито на политиците и служебните министри.

97

Пеевски

преди 1 година

Ще гласуваме за ПП които работят срещу мафията на България която съсипва всичко което носи пари. Дори границата с Турция продадоха. Долу каскета които пази Пеевски и Доган и всички останали далавери в България

96

Долу ДПС ГЕРБ ИТН

преди 1 година

И този е слуга на ГЕРБ и ДПС ИТН дъното и каскета и Пеевски и Доган и всички останали които грабят България . Ще гласуваме за тези които са против каскета които пази Пеевски и Доган и Слави Трифонов и Боко тиквата които съсипват България както границата с Турция.

95

Е как

преди 1 година

КОТИЛОТО с най-високи заплати, най-висок стандарт на живота, а не може да си плати топлото? Само цвърчат по жълтите павета, престорили се на болни, глухи, кьорави, чалнати, сакати и откачени, а могат да катуркат правителство след правителство и да си играем на избори, бюлетини, власт, плячкосване и грабеж.

94

Анонимен

преди 1 година

Този гълъб, като се угои с откраднатите милиони, ще стане цял пуяк.

93

33

преди 1 година

Лъжците и некадърници от ПП разсипаха и окрадоха Булгаргаз, сега ние отново ще го оздравяваме. Нов филм по стар сценарии. Защо повечето държави живеят добре и с добър стандарт ли? Защото там който краде и руши си плаща. Просто, нали.

92

Само Путин

преди 1 година

В тази статия не се говори абсолютно нищо за Костадинов и Възраждане, но през коментар някой *** се е писал "Копейката". Много ви плаши ей, нали бил ненормален и нямало да подуши парламент повече, защо му обръщате внимание без да ви е питал даже някой?

91

Стоян

преди 1 година

Гълъбе, наборе, в Германия цената на метана за коли е 2,60 лева, в България е 5,50 за килограм. Така сигурно е и за фирмите и частните потребители. Заемът е заради топлофикация София, но има и друга България!

90

Анонимен

преди 1 година

Държавата -- това са всички хора. Кога решихме да ги "отпускаме"??