152

НЕЕФЕКТИВНИ ОРЪЖИЯ

преди 1 година

Ами, те крепостните други оръжия нямат и това най-добре ще се види, когато във войната се намеси и Пентагона, нека само примитивните тирани натиснат ядреното копче...

151

Анонимен

преди 1 година

Доста неактуална статия. Бавно и методично укрите нацисти са смилани. Връща им се тъпкано за 7-те години убийства на цивилни.

150

Реалист

преди 1 година

"а руските ракети имат само 33% шанс да ударят целта си." - аз, а и много други, ако имам 33% шанс за печалба от тотото ще съм многократен милиардер в момента...

149

Анонимен

преди 1 година

Руската Дезориентация скоро ще проведе нов Голодомор, но този път на собствената си територия. Вовата Потен ще е един нов Сталин - нали му се възхищаваше.

148

DO 174

преди 1 година

Прав си - САЩ може да спрат и Газовите Котлони в Русия - имат чип .Лошото е че са пропуснали да сложат чип в твоята глава и не могат да те контролират да пишеш глупости .

147

СТОП ВОЙНА

преди 1 година

САЩ могат да блокират тотално живота в Руската фвдерация.. Всички компютри,телефони, техника за управлеие вкл на влакове се контролират от техни специални разузнавателно диверсионни средства.. ДА се дпшрпучи кои наркомани от САЩ командват подставените на власт от Кремъл..

146

Анонимен

преди 1 година

да руснаците използват стара техника с цел да я утилизират ама утилизират и собствените си войници които я управляват Нещо не се връзва. Едва ли такава истината

145

Гого

преди 1 година

Живи просяци, ако не беше запада досега да ги нямаше на тоя свят

144

Анонимен

преди 1 година

Русия не е в състояние да води съвременна война. Поради тая причина Путин готви ядрен взрив на АЕЦ Запорожие.

143

Сата НАТО

преди 1 година

До Укронацизъм.....Какво още не са им дали? ----////------ Най-важното не са им дали - танкове и авиация

142

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Очаквайте още изненадки като разгрома на базата в Крим. Украинския военен министър излезе усмян до уши след конференцията Рамщайн-4. Според мен са му дали модерни самолети и далекобойни ракети за системите HIMARS.

141

абе

преди 1 година

на тия хохли и имената им изчанчени - олексей, олена, володимир, олександър...джендърска работа

140

бай Иван партизан

преди 1 година

Гиб Мелсъне,набутал си се.Тук във Варна Рускините се раздават на пълна програма за по две водки Савой.Ако им взема трицона и картофки ще искат сватба.

139

Въпрос

преди 1 година

Защо Путин го е страх да обяви всеобща мобилизация? Може би защото това ще е косвено потвърждение за провала на малката му победоносна война в Украйна?

138

Укронацизъм

преди 1 година

До Анонимен 157: "Човек,ако Запада реши масово да даде на Украйна последен писък конвенционално оръжие"? Г'лупости са това. Какво още не са им дали? Колко милиарда им наляха дотук? А от тях (както вече пишат и западните медии) 70% отиват на черния пазар. Отстъпват славно и обстрелват жилищни квартали далеч от фронтовата линия за да се види, че нещо правят.

137

Китай

преди 1 година

бавно ще погълне Русия, като Анаконда прасе...

136

Червонец

преди 1 година

Украинското правителството откри топлата вода, относно "неефективните" и "остарели" руски оръжия. За никого отдавна не е тайна, че в Украйна Русия извършва утилизация на своите "неефективни" и "остарели" оръжия и боеприпаси. Когато е необходимо обаче, руснаците прибягват към употребата на ултрамодерни. Преди няколко дни например, ВКС на РФ нанесе съкрушителен удар по украински команден център край Виница с хиперзвуков "Кинжал".

135

Анонимен

преди 1 година

Бабоебача във Версайския дворец и плешивеца в Берлин много ги е страх защото след войната украинската армия ще бъде най-силната в Европа.

134

До МЕЛСЪН

преди 1 година

..... и като се събуди???

133

Анонимен

преди 1 година

До Влади-Мир...Човек,не пипай повече Червена Мухоморка..мини на пачи крак...Какви милиони,какви глупости ръсиш,отвори поне Уикипедия и чети....