132

Стига глупости

преди 1 година

До Русия=П'сихиатрия: Ти си за п'сихиатрия, драги. Чети и тогава пиши за да не се излагаш.

131

абе педераси

преди 1 година

кой трябва да обичам според вас- западните 3-тополовци които решиха да гладуват и да стоят на тъмно и студено !? В България 90% от хората обичаме Русия и ненавиждаме западните третополовци и окупатора САЩ ! Б България цамо педерассите и евреите мразят Русия - по разбираеми причини

130

До Владмир

преди 1 година

Тези 1 5 милиона са избитите от Садам

129

Гиб Мелсън

преди 1 година

Вчера в Поморие една рускиня ми извъртя една вувузела за една порция цаца и едни пържени картофи.Каза ми,че ако още един път я нахраня ще пише на Путин да ни пусне газа.

128

Анонимен

преди 1 година

До Тюрлюгювеч...По полека че се унесе.Какво им праща Запада...изпраща колкото да не е без нищо...Един път 4 Хаймарса...после още 6...Стингъри и Джавелини....Човек,ако Запада реши масово да даде на Украйна последен писък конвенционално оръжие,...рашките ще сгънат кълките още първата седмица...не пиши глупости...

127

Какво следва

преди 1 година

До Историк: Сбъркал си му името. Не е Владимир, а Володимир (Зеленски). А какво ще стане с него след края на войната е ясно. Доста долари е гушнал от продажба на западно оръжие на черния пазар. Да не го мислим.

126

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Правят ми впечатление един тренд - докато украинската армия преминават от ден на ден на по-модерни западни оръжия, руснаците са в низходяща градация. Първо дойдоха с Т-90М, Т-72-Б3, но след като загубиха голяма част в провалената атака на Киев и Харков вече започнахме да виждаме големи количества обикновенни Т-72 и Т-62М. Каква е следващата деградация, Т-55 модел 1955 година?

125

Светът

преди 1 година

се оформя на три ЗОНИ-AUKUS, ЕС и Индокитай...

124

Василев

преди 1 година

След края на войната и след преговорите Путин ще се отегли, в това бъдете сигурни, така както и украинците ще махнат Зеленски!Това е война дали Русия ще бъде велика глобална сила и империя, и дали ще продължи да съществува независима украинска нация и държава, която е припознала западно-цивилизования път за своето развитие и модернизация!!!Агент Дерек Фрамър!ЦРУ!!!

123

Влади-Мир

преди 1 година

Гъби всички ще ядат, ...или само говедария имала правото да бомбардира и избива цивилни в градовете, за пример 1,5 млн жертви в Ирак даже и без гъби?!?

122

Тюрлюгювеч

преди 1 година

Турлюгювеч от г'лупости, това е тази статия. Взели украинците да дават оценка на руското оръжие. А къде е "голямото украинско настъпление"? Никакво го няма. Отстъпват славно по целият фронт, въпреки че постоянно им пращат оръжие. Това което могат да правят е да обстрелват жилищни квартали и тук-там по някой мост.

121

Анонимен

преди 1 година

Другаря Путин ще повози всички на остарелите и неефективни въртележки.

120

Историк

преди 1 година

Владимир дали ли ще е оцелее след гиганския му провал в Украйна? Историята на руската империя ни казва най-вероятно не. Единствено Сталин го направи но той предвидливо направи голяма чистка в армията през 1936-1937 и си беше осигурил гърба.

119

Анонимен

преди 1 година

До Влади-Мир...обясни по подробно...как си го представяш да стане,но без да ядеш гъби...така...на гладно...

118

Русофилите

преди 1 година

мразят България, мразят всичко, освен Русия...

117

Влади-Мир

преди 1 година

Война още няма, ..като започне медалите ще са .....за "Взятие вашингона"))

116

Анонимен

преди 1 година

Руснаците голямо шубе ги гони в Херсон. Придвижват се само денем и то на групички от по 5-6 БТР-а. Иначе партизаните ги хващат един по един и направо им прерязват гърлата на место за назидание.

115

Анонимен

преди 1 година

Неканеният гостенин,никъде не е приет добре...Мерака на Русия да управлява някой..да дава акъл,да има васали и изигра лоша шега.За Кремъл не ме е еня.лошо за убитите войничета и от двете страни...загинали заради лудостта на Някой...

114

Русофобпрайд

преди 1 година

Русофобчета ходихте ли на прайда в Хамбург? Беха се събрали 250 хил като вас

113

Анонимен

преди 1 година

Германската Армия на съпоставим по дължина Фронт е имала 3,5 милиона военни на първа Линия общо с Логистиката са били 6 милиона. ----///------ Глупости.