192

Чудя

преди 1 година

Се след този анализ, защо укрите не са вече в Москва?!

191

До Истината

преди 1 година

Бе тя войната ще свърши, ние още не сме ги видели тия митични оръжия!

190

анализатор

преди 1 година

Време е да си припомним книгата на руския генерал Александър Лебед "Обидно за държавата".Който не я е чел - да я прочете! Препоръчвам силно! Ветеран от войната в Афганистан, става неудобен за Путин и го убиват в импровизирана катастрофа с хеликоптер, когато е губернатор на Красноярския край.Путин се страхува от него, защото набира популярност сред руския народ!

189

Анонимен

преди 1 година

ПРЕДЪВКВАНЕ НА ЗАВЧЕРАШНИЯТ ОБЯД. КАКВО ЩЕ БЪДЕ МЕНЮТО УТРЕ?!!!

188

Анонимен

преди 1 година

Русия се изложи като кифладжия в тази война. Все повече се убеждавам в правилото, че Русия губи всички войни в които Великобритания не е на нейна страна.

187

Анонимен

преди 1 година

С ГОЛУБОВА РУЧЕЙКА НАЧИНАЕТСЯ РЕКА, НУ А ДРУЖБА НАЧИНАЕТСЯ С УЛЫБКИ, С ГОЛУБОВА РУЧЕЙКА НАЧИНАЕТСЯ РЕКА, НУ А ДРУЖБА НАЧИНАЕТСЯ С УЛЫБКИ!!!

186

Ааа неее

преди 1 година

До срамота- @@@Не е и укрофилска....а каквато и наредят.

185

срамота

преди 1 година

Поредната воняща повърня на неуморната *** Укрофилска.Пфу!

184

НАТО

преди 1 година

Лъжат

183

Анонимен

преди 1 година

Хан зеленски ще смаже цар путин

182

Истината

преди 1 година

Русия пуска в тази война остарелите си оръжия, защото пази новите си за ако НАТО се намеси. Пък и не и трябват за Украйна новите, след като и тези и вършат работа..Освен това трябва да кара бавничко за да дочака зимата защото не Украйна да накаже а и тия със санкциите дето всъщност предизвикаха братоубийствената война.

181

Съм Юнак на коня

преди 1 година

Да им дадем тогава и подводницата Слава.Тя и без това си е руска.Имаме и ръждясали и поизгнили от годините МИГ 29.Да им ги дадем ,пък те ще си ги постегнат.

180

Хан Талибан

преди 1 година

Мойта армия оборудвана с най-съвременни сопи и последен модел магарета накарахме натовците да бягат панически оставяйки оборудване за трилиони тук..... Русия с техните ракети, танкове и дронове няма от какво да се притесняват нали приятели? :))

179

Реалист

преди 1 година

До Реалист А в ,,Занданът на народите , за едно скъсано или изгорено знаме на извратеняците ,9 години затвор . А за правото на избор дали искаш ,,ваксина ,или не ,за отказ ,на исконно демократично право ,,и глоба и затвор ,че и бой преди това .За протест срещу насилието ,бедността в Занданът ,убииства на деца / Нидерландия / ,на жълти жилетки ,потоци от кръв ,кучета ,коне и бой ,бой ...смилане от бой ...демократично .

178

Анонимен

преди 1 година

странно, а ако воюваше с новите старото на *** ли да хвълът ! но и тогава по бързо ще тръгнеи към европа която си е не само стара но и като жена с ниска социална ...... димек ку.....

177

Анонимен

преди 1 година

Нямаше да има Русия, ако Америка не се беше включила във войната срещу Германия!

176

Анонимен

преди 1 година

Ами след като встчкото руско оръжие не става, защо територията на Украйна намалява с всеки изминал ден? Ангажираната руска армия е с много пъти по-малка от украинската. Сигурно украинците ядат бой само от тояги, възможно някакви автоматизирани тояги.

175

Сармат Искандеров

преди 1 година

Не мисли така. Засега стреля точно с Калибър.

174

Михали

преди 1 година

Ха-ха-ха Като чета по-горе, излиза ,че руснаците се бият с брадви и мечове. Явно обаче много остри.

173

Анонимен

преди 1 година

Не така! Госпожа Зaxyupeва са оженила за путин и са разревала!