212

r3v0lv3r

преди 1 година

До АнонименСамо дето шалтер няма, оказа се, че европейските хранилища са почти пълни. Руският газов блицкрик бързо се проваля и руснаците останали без работа скоро ще чудят, защо им е тази СВО. Руските наемници от републиките се дивят, като видят бомбандираният 8 години Донбас, защото живеят без канализация и асвалтирани пътища. Отново се очаква руската армия да спаси държавата от собствената си разруха и с откраднаите ресурси да се закрепи положението.

211

Анонимен

преди 1 година

С тия ниско ефективни руски ракети и снаряди на Украйна няма да и нужна дълбоката есенна оран. Военната пропаганда е най-лъжливия вид пропаганда. Ракетите били криви и падали в гражданси обекти. Все едно: Оправете си производството и после имате право да стреляте. Безумни украински размисли за водене на война.

210

Анонимен

преди 1 година

*** тия руснаци ве , пълни магьосници ве , с много водка ли го докарват , от Ениракия ли е , самагон ли е? ВСВ най-доброто оръжие немското. Руско - турската освободителна война турците с най - новото и много по - добро оръжие от руското. 2022 - руското оръжие старо и неефективно, значе явно пак ще победят, друго какво да кажа , историята го казва. Американците с най - модерните оръжия загубиха и Виетнам и Афганистан и Сирия. И ВСВ нямаше да успеят в з.европа , ако не бяха останали там деца само

209

Анонимен

преди 1 година

С остарели и неефективни оръжия Русия всеки ден страхливо и с голямо притеснение настъпва и завзема все нови и нови населени места и територии от Украйна. С най-модерните и високо ефективни западни оръжия, Украйна геройски и смело отстъпва и украинските войници гордо бягат в тила.

208

Анонимен

преди 1 година

Да ви светна в стратегията. Тази война, без запада да капитулира или до последния украинец, няма да свърши. Сега Путин чака зимата, да дръпне шалтера. Другата работа ще я довърши Китай, за него има суровини и газ евтини. Китайците ще разкажат изграта на европейските и американки фирми след зимата, тоест догодина. Ще се молят за мир и ще признаят всичко на Русия, защото ще учат китайски иначе. Не очаквайте бързи военни действия, покито покито , еваш еваш. Бърза работа няма , студа идва.

207

Анонимен

преди 1 година

Украинците, въоръжени със съветско оръжие от 100 години, току що му прочетоха инструкцията, тестваха и написаха рапорта. То бива манипулации ама не прекалихте ли.

206

Сата НАТО

преди 1 година

Утре в сводката ще има поне 250 руски трупа. Явно не са си изпълнили плана по седмичните загуби и са подкарали башибозука да щурмува Пески и Авдеевка.

205

Сата НАТО

преди 1 година

БМД-4 е алуминиева - за да може да плава и да се десантира от самолет. Може и да издържи обикновен 7.62, но със сигурност ако е бронебоен от 50 м в градски бой ще я пробие. Да не говорим за .50 BMG, да не говорим за 14.5 КПВТ или 23 мм ЗСУ, а това са вече стандартни оръжия на Териториалната отбрана. Тоест, това возило може да издържи само срещу невъоръжени граждани.

204

тя

преди 1 година

А представяте ли си ако оръжията им не бяха "неефективни и остарели ",какво щеше да стане ?!

203

Анонимен

преди 1 година

Тез свръхмодерни безаналогови оръжия ,с които руснаците се хвалиха никой не ги видя!

202

Анонимен

преди 1 година

Пропаганда, пропаганда, пропаганда, а на руснаците не им пука - правят каквото са решили. На украинците, ако от думи им става по-леко - тяхна работа.

201

Анонимен

преди 1 година

До: номер 228 (Смятай) Е нали имаха бе? Сега какво, отричаш ли?

200

Смятай

преди 1 година

Щом с неефективни и стари оръжия напредват ако им дадат модерни и ефективни какво ще стане.

199

Напред, братушки

преди 1 година

Жалки опити за военна пропаганда. Руснаците напредват бавно, но сигурно и нищо не може да ги спре. Ежедневни клипчета има на предаващи се западноукраинци и на такива, които бягат от призовкарите от военната милиция. Фактите не могат да бъдат крити до безкрай - нито за неонацизма, нито за използването на цивилните като жив щит от ВСУ.

198

Да живее България

преди 1 година

Руската мечка, много измяцала хахахах

197

Анонимен

преди 1 година

Руснаците се бият като през Втората световна война.Сега войните се водят с технологии,с развита икономика.Не става с остаряла техника и оръжие от 60- години на миналия век.А ако новите им са като Арматата,танка дето закъса на Червения площад или самолетоносача Кузя,дето одими света ясно е защо затънаха в Украйна.

196

анализатор

преди 1 година

До: номер 226 Явно не си му чел книгатаПрочети я! Написаното остава!

195

Анонимен

преди 1 година

До: номер 224 (Чудя) Ами щото мислиш като руснак. Затова има още много да се чудиш! Украйна никога не е имала намерение да напада никого. Не само Русия.

194

Сата НАТО

преди 1 година

До анализатор.... Лебед е същия империалист като Путин, но по-нетърпелив. Путин го премахва, за да не му пречи на дъъългата многоходовочка.

193

Сата НАТО

преди 1 година

Не разбрах, драги "приятели", всичко по план ли върви? Планът включваше ли потопяване на флагмана на Черноморския флот и измитането на 1/4 от авиационния парк на Крим с един удар?