47

.!.

преди 1 година

Бре не знам кое как е сега, но все още помня как беше по време на чернобил! Та тогава в България 1 година след като гръмна чернобил чак тогава официално се каза, че някъде нещо е гръмнало! Та тогава бяхме под руския ботуш, не, че сега не сме де! И сега като цета такива статии и пак си мисля къде и защо и как рашистан пак ме ЛЪЖЕ???

46

Анонимен

преди 1 година

Ала-бала-портокала...

45

Анонимен

преди 1 година

До Руски от ВарнаТя щото американската помийна яма по-малка от руската....навсякъде по света след тях смрад....Един дол дренки са горе долу..

44

Анонимен

преди 1 година

Хотелчетата на мафията в Бургас ще фалират.

43

Анонимен

преди 1 година

Ами ако може украинците да престанат да я обстрелват ще е чудесно. Руснаците са я завзели, какво да правим? Дай да унищожим половин Европа сега от яд?

42

Веселин 7112136860

преди 1 година

Мен ме интересуват мачовете на ЦСКА и сините днес. Никакви АЕЦ в Украина не ми влизат в плановете. Оожекавам успех и на двата отбора!

41

Руски от Варна

преди 1 година

Искам русофил да застане пред мен и да си поговорим честно очи в очи за руската пoмийна яма! Искам ама няма желаещи...

40

Рави Овадия

преди 1 година

Юдейски лъжи...

39

Руски от Варна

преди 1 година

Нали се сещате, че украинците не са толкова *** да стрелят по централа?

38

буци

преди 1 година

централата е под руски контрол от 4 месеца. Нали се сещате кой я обстрелва ?

37

Анонимен

преди 1 година

За щастие, съветските инженери на времето са проектирали тази Централа да издържи на атомен взрив. И пак за щастие - укросите немат ядрени бомби! Ерго - споко, спете спокойно!!!

36

сина

преди 1 година

Опасността за АЕЦ Запорожие идва от украинските нацисти. Те обстрелват централата. Русия трябва да инсталиря ПРО в района и да изтласка максимално на север азовците на зеленски, за да спаси Европа от инцидент!

35

Дрън дрън

преди 1 година

Стига плашихте хората бе. Вие журналисти ли сте или хиени.?За пари и пари... И тъпите комвнтатори довършват...

34

Ф.С.В.

преди 1 година

Нацистите са готови да взривят собствената си АЕЦ -само и само да обвинят Русия в нещо--как така радиацията ще стигне само до румъния и българия?? Никой не може да предскаже радиационните облаци докъде ще стигнат---Може до Израел а може и до Италия ,или до Москва- все пак говорим за много голяма АЕЦ

33

Анонимен

преди 1 година

Щом централата е под руски контрол от месец март е ясно кой я е обстрелвал. Няма логика руснаците да я обстрелват, при положение, че те я контролират. И въпреки, че я контролират, тя продължава да си работи за украинското население. Руснаците знаят, че безскруполните украинци могат да взривят сами АЕЦ-те си и да обвинят тях , затова ги овладяха и охраняват. На нас всичко, което се случва там ни се представя наобратно

32

Анонимен

преди 1 година

Нали полк Азов щеше да спасява централите....А забравих, те май наториха вече чернозема на Донбас

31

Анонимен

преди 1 година

Истината е че всичко е руско , цялата промишленост и най-вече енергетиката, цялата инфраструктутра, всеки строеж над 25 годишна възраст - е руски. Това е картинката. Как да повярваме че Путин ще спре. Няма да спре, това ще е дълга война на неговите наследници. Дано само Европа се откаже от участие в нея за в бъдеще. Русия е планета - нека да я оставят сама на себе си. Да си решим проблемите с газа и нефта, а да оставим Русия на мира. Засега.

30

Анатоли

преди 1 година

Руснаците грябва да им изключат всички големи централи на укро - фашагите. И без тва руски ръце са ги строили.

29

НЯКОЙ

преди 1 година

Украинците са минирали централата, ами ето ви ясен пример, че тези са фашисти. Този Зеленски е готов да унищожи не сама Украйна но и Европа. От всичко това най-доволни ще са САЩ, тяхната мечта е слаба Европа и слаба Русия.

28

Предприемач

преди 1 година

Хохлите нямат собствена централа. Всичко там е руско