27

Анонимен

преди 1 година

Опасността за България е огромна. По време на аварията в Чернобил бяха нужни 5 до 7 дни, за да настъпи радиационното замърсяване. Кръвните ракови заболявания се повишиха с над 20 пъти в следващите години. След промените през 1989г. прокуратурата започна разследване за укриване на аварията, но бяха осъдени само двама, като само един излежа присъдата от 2г. Чернобилски рак се появи и в други части на Европа. Вие както виждам не вярвате. Продължавайте да не вярвате! Южна България беше мн.засегната.

26

Анонимен

преди 1 година

Аман от заплахи, предупреждения, прогнози за катаклизми и так дале / и т.н./. Като ще стане, ще стане и да приказват , все тая, няма да променят нищо . Щяло да се случи, щяло да избухне, щяло да се срути - ние не знаем в следващите две минути какво ще стане, те ми приказват за бъдещето, ясно е едно - по-добро няма да стане, поне в близко време.

25

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 1 година

МИР да има по СВЕТА

24

Анонимен

преди 1 година

""Енергоатом" предупреждава: Евентуална авария в АЕЦ "Запорожие" би засегнала България"________Ами кажете на Зеления да спре да обстрелва централата като сте толкова загрижени. Това, че е под руски контрол от няколко месеца не значи, че трябва да предизвикате ядрена катастрофа.

23

Анонимен

преди 1 година

Българина наля пари в имоти,изтегли кредити в България ,сега инвестициите се очаква само да са нагоре особено в условията на убийствена радиация.Ха ха ха...Както обикновенно българина се оказа особено далновиден

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23Вероятно Зеленски ще бъде обесен от украинците.

21

Анонимен

преди 1 година

В друга медия пише, че руснаците са започнали инсталирането на противовъздушна отбрана около АЕЦ-а, за да я предпазят.

20

Анонимен

преди 1 година

наследниците на хаджи пенчович дето осъди левски па после е член на държавния съвет и върховен съд на княжество българия - па после си построи къща на 150 метра от беисилото на левски в действие- до кога българино ще си овца за стригане

19

пришълеца

преди 1 година

Има ли почва жоужана у нас? :)))

18

Анонимен

преди 1 година

очаквам скоро от герб дб и пп- да организират протест пред паметника на американските летци разрушили софия- 12000 разрушени обществени и жиелищни сгради и около 10000 невинни жертви от градското население - може и молебен да поръчат нали са големи "християни"

17

Анонимен

преди 1 година

Аварията в Чернобил се случи на 26.04.1986г.В рамките на няколко секунди мощността на реактора скача до около 30 000 MW, т.е. 10 пъти повече от мощността в нормален режим.В България скриха за аварията докато на 1.05.1986г. на манифестацията заваля радиационен дъжд, от който ризите ни станаха сякаш посипани с ръждива вода.Продължаваха да крият от партията майка.През това време висшестоящите получиха храна от държавния резерв.Хората бяха в информационно затъмнение.Народа не подозираше опасностите.

16

Ей хора

преди 1 година

Щом е под Руски контрол значи Украйна я е обстрелва и те искат да стане белята,за какво говорим изобщо?!

15

Анонимен

преди 1 година

единствените дето са смилали мирно население са американците - хирошима и нагазаки - и най красивия град в европа дрезден изравнен със земята - па и нашата софийка го отнесе с яки разрушения - по тоя повод си имаме памитник на американските летци разрушили софия - краварската жестокост и цинизъм са безгранични

14

Анонимен

преди 1 година

Според гениалния путинист, Киев ще има полза от ядрена авария в Украйна. Ей това е висш интелект. Ми да вземем и ние да си направим една в България щом има ползи от ядрени аварии

13

Бай Дрън

преди 1 година

Глупости на търкалета . Ние сме ядрено поколение, свикнало с радиацията. Всъщност...радиацията, излъчвана от един ТЕЦ е много по-голяма от радиацията в една АЕЦ. Видяха, че Украйна тотално губи войната и обърнаха палачинката. Отвличане на вниманието се казва, както бе отвлечено с Буча, Крематорск и други случаи.Когато някой е некадърен и не може да постигне нищо, освен загуби, се включва точно подобен фейкнюз.

12

До 12

преди 1 година

Не нищо от Кремъл не видях, тоя бляцкриг е измислен и се ръководи от Снежанка и седвмте джуджета.

11

Анонимен

преди 1 година

ясно е че това което устройва най много американците е ядрен проблем в европа- но има едно но- дето путин им го каза - стигнели се до там ще удря директно вашингтжон - това ни спасява от желането на американците за ядрена катастрофа в европа- а укрите са си разходен биологичен материал зомбиран от вашингтон - абе македонци с една дума

10

Те

преди 1 година

Единствено Киев има полза от една авария ,мислете малко и с горната глава.

9

До 3

преди 1 година

Путинския бот още не знае че укарайнска не се пише с Й след толкова изцвъкани коментари. Много показателно колко са спрели тия и след толкова години така и не разбраха че с пропаганда все в канала отиват.

8

Анонимен

преди 1 година

Бая злоба се е събрала в Кремъл от цялата импотентност дето лъсна, цялата им некадърност и всичките провали дето показаха на цял свят какво жалко управление има тая велика държава.