107

Анонимен

преди 1 година

"или руска, или опожарена земя" "Ако получим най-тежката заповед - трябва да я изпълним с чест" - това на заплаха от Украйна ли ви прилича, или на такава от рашистан? Защото за всеки с повече от 2 мозъчни клетки е ясно, че това е директна заплаха от русия - с чест ще замърсят с радиоактивност Европа. Психопати без мозък, но пък пълни с омраза и комплекси.

106

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Тъкмо ще се очистим от КРОМИДА!!!

105

158

преди 1 година

Украинският наркоман няма да се спре пред нищо.. Пропагандата, че Русия обстрелва владеена от нея АЕЦ е повече от безумна.. Стискам палци на руснаците да опазят атомните централи. Те ще засегнат най-вече Русия , но и цяла Европа, така че няма как те да си предизвикат авария!

104

Анонимен

преди 1 година

Ние малките, бедни селачета от село ... много мразим капитализма, защото при капитализма сме бедни и гладни, ... затова пък обичаме путин и тръмп, които ще ни спасят от лошите капиталисти.

103

Анонимен

преди 1 година

ами руснаците предупредиха украинците обстрелват атомната централа убиици

102

Анонимен

преди 1 година

ВСЕКИ с повече от 2 моз.клетки трябва да се тревожи тролчета, не да се хили

101

Solar Power

преди 1 година

От путлето няма друго какво да се очаква ! Комунделски терористи :) Рано или късно ще платят масрафа точно както гитлер :)

100

На чужд гроб..

преди 1 година

До До Shark Виж как българските села стават на гробища и хората си поръчват преживе опело . Как сме на път ,да станем първата държава и народ ,който ще буде заличен през 21 век от демократите

99

Анонимен

преди 1 година

До none А поклонниците на гей ценостите ,са извратеняци .

98

До Shark

преди 1 година

Щото са "***", затова руските войници им крадяха пералните и клозетните чинии. Е, кой е примитив?*** в едно сибирско село, около Кемеровска област и виж как живеят хората в селата, пък и районния център. Лошо да ти стане. Завидяха, че в Украйна живеят по-добре дори в селата! Само Москва и Петербург може да се каже, че имат европейски вид , хората имат пълни магазини, както работа и доходи.

97

До до None

преди 1 година

Мухаха, сваления блок, повод за да влезнат в Чечня втория път от НЛО ли беше? Лъжци са...

96

Истината

преди 1 година

Вече има авария така че си следете въздуха водата и зеленчуците на масата. Според мене щом се е стреляли вътре и е спрян реактор. Информацията е от сайта днес бг тв новини бтв.

95

Анонимен

преди 1 година

В Сибир още взривяват мостове,за тези психо ВСВ още не е свършила...

94

Анонимен

преди 1 година

...Болни руски мозъци...нормален човек не може да каже тези думи....

93

Поздравления

преди 1 година

Митрофанова! Много агенти имаш!

92

Укро-тероризъм

преди 1 година

До ноне "Отговорът е: когато бомбандираш мирно население не си нищо повече от терорист". Така е. Укронацистите всеки ден обстрелват с тежко оръжие жилищни квартали в Донбас и Луганск далич от фронтовата линия само за да има жертви и разрушения. И не само това. Разпръскват забранени за употреба противопехотни мини. Воюват като джихадисти: гонят хората в мазите за да стрелят от жилищата им и стрелят по тях ако се покажат. При такъв начин на водене на война няма как да се мине без жертви.

91

Стига глупости

преди 1 година

До ИЗОБЩО НЕ НИ ЗАСЯГАТ: Мнпго си п'рост да знаеш. Това е АЕЦ. Чувал ли си какво значи радиация, повишен радиационен фон и какво следва от него? Няма по-п'рости хора от русофобските т'ролове.

90

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 96: Не намесвай децата в спекулациите си. Все пак някаква мярка трябва да има дори и в т'ролването.

89

ИЗОБЩО НЕ НИ ЗАСЯГАТ

преди 1 година

ПРОСТОТИЙТЕ НА РУСИЯ И ТЕХНОТО ЖЕЛАНИЕ ДА ЗАПАЗЯТ ЗА СЕБЕ СИ АЕЦ--"ЗАПОРОЖИЕ"---ИЗОБЩО НЕ НИ ИЗНЕНАДВА!...ЛУПАЙ ЗЕЛЕНСКИ ПО ТАЯ АЕЦ , ЩОТО ТАМ СЕ КРИЯТ РУСКИТЕ ГАДОВЕ И СЕ ПРАВЯТ НА "МИРОТВОРЦИ"...ХА,ХА,ХААААААА.....ТЕ РАЗБИРАТ САМО ОТ БОЙ У ГЛАВИ...

88

Анонимен

преди 1 година

Дори малките деца знаят, че няма по-тъпa cган от руската!