67

До Анонимен 86

преди 1 година

Дам и сами се обстрелват, сами се избиват и сами са се нападнали. Абе няма толкова нелепа теория :)

66

Анонимен

преди 1 година

Нито Русия нито Украйна има файда да обстрелват централа. Пълна мистерия с неясни последици за цяла Европа.

65

Малко за политика

преди 1 година

Войната в Украйна е голямо изпитание за западните средства за масова информация. Не че и преди не са изкривявали истината, но не личеше толкова много. А сега вече се вижда ясно, че просто няма престъпление на украинската армия което те да не се опитват по всякакъв начин да оправдаят. Досега единствено Амнести Интернешънъл намери сили да отправи някакви критики към разполагането на украински военни и техника в болници, училища и жилищни сгради с което се предизвикват жертви сред мирното население

64

Не е ли ясно?

преди 1 година

До Анонимен 84: "как да я стопанисват укронацистите"? Стопанисват я по укронацистки - като я обстрелват.

63

Анонимен

преди 1 година

Ми затова и украинците я обстрелват. Вероятно с координати дадени от САЩ и НАТО.

62

Анонимен

преди 1 година

До 67"Та тогава в България 1 година след като гръмна чернобил чак тогава официално се каза, че някъде нещо е гръмнало! " - пак европеидни лъжи.

61

Анонимен

преди 1 година

До Shark, тя можеше безпроблемно да ги стопанисва, преди лудия с картечницата от Кремъл, да им нападне държавата! Когато руските терористи а им окупирали централата, как да я стопанисват?

60

Какво следва

преди 1 година

Русия поиска заседание на Съвета за сигурност на ООН на 11 август във връзка с обстрела на Запорожката атомна електроцентрала от украинските въоръжени сили, съобщи за Интерфакс източник от руската постоянна мисия в Организацията. Както уточни друг източник, руската страна е поискала участието и на генералния директор на МААЕ Рафаел Гроси като докладчик.

59

Анонимен

преди 1 година

немедлено украйна да капитулира преди да ни затрият с тая атомна централа!

58

Докога с това?

преди 1 година

"Въз основа на информацията, предоставена от Украйна, експертите на МААЕ прецениха, че няма непосредствена заплаха за ядрената безопасност в резултат на инцидента от събота", заяви генералният директор на МААЕ Рафаел Гроси. ............................................. Но русофобската пропаганда спиране няма. Утре пак ще напишат, че Русия сама е обстреляла контролираната от нея АЕЦ. Който иска да вярва.

57

Shark

преди 1 година

Защо Украйна разполага с толкова АЕЦ след като не може да ги стопанисва. Как може на тези *** да им дадат ядрени реактори, това е все едно луд с картечница.

56

Анти Тяло

преди 1 година

Авария в АЕЦ Запорожка няма да засегне единствено Америка...всеки да си преценя кой прав, кой крив и кой обстрелва АЕЦ-а!!!

55

Анонимен

преди 1 година

Ядрен тероризъм- боже дакъде стигна Украйна..

54

Анонимен

преди 1 година

Зеленски, Зеленски, докъде я докара с братята руснаци! Не можа да се разбереш за Донбас ..

53

Значи викаш

преди 1 година

наркомана Зеленски минира ядрена централа и зплашва да я взриви. Къде ви намират такива, и за пари да го правите, пак не намирам думи колко низко може да падне един човек.

52

мдаа

преди 1 година

Още вчера писахте, че изявлението на генерал Валерий Василиев е фалшиво, но днес пак го цитирате. Този път даже споменавате под чий контрол е тази АЕЦ, тогава, КОЙ я обстрелва, че да е възможен инцидент?

51

Анонимен

преди 1 година

Така е, въоръжавайте още наркомана Зеленски, пък да гръмне всичко и да се свършва!!! То бива западна неадекватност, ама чак толкова да рискуват здравето и живота на милиони свои граждани заради болните амбиции на наркомана...

50

Анонимен

преди 1 година

Не ми цтирай чиновника гутиериш, който не каза кой е хвърлил бомбите над Хирошима и Нагасаки!Много тромаво интерпретиране на действителността!

49

..

преди 1 година

Трябва да изтръгнем сърцето на болшевишкия демон

48

Мяу

преди 1 година

Ами украинските фашисти да престанат да обстрелват централата. Стига са правили математически модели. Плюс това всички знаем, че само най-надарения математик в света може да ги направи както трябва. Естествено говоря за знаменития професор Витанов.