85

vlady

преди 1 година

Българската армия се придържа към доказания модел "много вожд, малко индианец".

84

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 72 НАТОвската армия не е чужда, а ние точно никого не храним с нашия мижав бюджет за отбрана.

83

vlady

преди 1 година

Реално България има силна армия - достатъчно генерали, адмирали, доктори на военните науки и хабилитирани лица. Примерно флот. адм. проф. двн. Медникаров е разработил стратегия за отбрана на крайбрежието и териториалните води без кораби, полк. доц. д-р. инж. Маринов - за отбрана на въздушното пространство без самолети. Имаме и успешен перално-банен батальон, командван от полк. Теляков. Още Джани Родари е разбрал силата на армия от генерали справка - "Приключенията на Лукчо".

82

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Край - така е, и така ще бъде докато и последния комyнистически "офицер" пребоядисал се като "натовски" който дебне да донесе на "братушките" каквото чуе и види не си тръгне - с добро или лошо. До тогава няма да получим грам помощ от съюзниците си и да си признаем - основателно. Не мисля, че "натовските усилия" на Рундьо заблуждават който и да било от съюзниците ни. Ще ни пазят, но нищо няма да получим. Защото "ни вярват"!

81

Анонимен

преди 1 година

Хахаха каква военна мощ и БГ ?! Едно време каквото е било било е , НАТО нищо не ни остави ! Пълна деградация и депопулация след като ние българите избрахме пътя на демокрацията

80

Анонимен

преди 1 година

До БългаркаСтига глупости :) българите няма да посрещнем пияните североазиятци с хляб и сол. Освен това първо русия трябва да се справи с украйна, пък чак тогава да се опитва да завладее натовска държава. Слезте на земята. Няколко продухани русофиски дървени глави не е българският народ.

79

Стар Дипломат

преди 1 година

Незнам какво сме имали едно време..НО МОГА ДА ВИ ГАРАНТИРАМ ЧЕ ГЪРЦИЯ ИМАХА СУПЕР МОДЕРНИТЕ ЗА ВРЕМЕТО СИ РАКЕТИ 'НИКЕ (НАЙК) Модели от 1958 година от САЩ !!!..ЧЕРНИТЕ ПОЛКОВНИЦИ (ХУНТАТА НА САЩ) ПРАВЕХА ПАРАДИТЕ СИ С ТЯХ ПО ВРЕМЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ , когато бяха на Власт от 12 април 1967 год. ---- до 20 август 1974 год. ....а Гърция и до днес сама си строи и произвежда БТР-ите + един вид танкове от Линията на Леопард 2 ХЕЛЛ..ШАСИТО И КУПОЛИТЕ СЕ металлургират в Атина..ПРАВЯТ И КОРАБИ И ПОДВОДНИЦИ .

78

Анонимен

преди 1 година

До Знам "Вътрешния периметър се охраняваше от руска войска, а външния периметър се охраняваше от БНА." Градски легенди за надъхване колко сме велики. Тва беше традиционната схема, когато трябваше да се прикрива нЕкоя много тлъста лъжа с много големо крадене. :))))) И къде е било тва легендарно мЕсто, както казваше любимия ни Пенчо Кубадински като идваха с Живков на "инспекция"? Няма начин от него да не са останали поне силозите. Или още ги охраняват руснаците? :))))

77

Сахар

преди 1 година

От доклад на последния министър на отбраната, че служат над 4000 пенсионери в сектор отбрана.Естествено масата от тях са папкаджии, които единствено помпат държавния бюджет и демотивират младите.

76

Анонимен

преди 1 година

До Знам 45 __ Я РАЗКАЖИ ОЩЕ НЯКОЙ ДРУГ ВИЦ, ЧЕ МИ Е СКУЧНО...

75

Анонимен

преди 1 година

Толкова сме зле, че чак не е за вярване каква армия сме имали 80-те години. Сега, от дистанцията на времето се вижда фрапантната разлика. Ситуацията е като футболът ни сега и 94г.

74

Анонимен

преди 1 година

До Знам __ Я РАЗКАЖИ ОЩЕ НЯКОЙ ДРУГ ВИЦ, ЧЕ МИ Е СКУЧНО...

73

Анонимен

преди 1 година

Това е вица на деня от жалката медия Днез.usa

72

Анонимен

преди 1 година

До Знам 45 __ Я РАЗКАЖИ ОЩЕ НЯКОЙ ДРУГ ВИЦ, ЧЕ МИ Е СКУЧНО...

71

Българка

преди 1 година

Ц, ц, ц,....Паси цял живот се дра и пъна за нищо.

70

Край

преди 1 година

До Зозо. Бай Тошо може да е ревал и да правеше циркове щото го можеше НОБългария тогава беше АДЕКВАТНО въоръжена на всеки един свой съсед. Сега да не дава господ да ни нападнат албанците.

69

Анонимен

преди 1 година

Който не храни собствена армия, ще храни чужда, така де НАТО-вска.

68

оптимист

преди 1 година

сега като дойдат самальотите от у ес а ще станеме най малко пети

67

Йосарян

преди 1 година

Но пък за сметка на това сме на второ място в света по брой на хора с името Исус.

66

Анонимен

преди 1 година

ТАЗИ КЛАСАЦИЯ ДА НЕ Е КИРИЛ ПЕТКОВ ИЛИ НА КРАВАРИТЕ.КАЖЕТЕ СЛУГИ ОТ ДНЕС .БГ