105

Анонимен

преди 1 година

Военните и ченгетата са пиявиците на БГ :)) нищо не вършат, имат остарели разбирания, изключвам малцината млади, които също са промити, но е нормално това, нема желаещи за там :)) Отиват там ако татко им им е обяснил, че след 20г.ще получат пенсия :))

104

Край

преди 1 година

До 99 При Комунизма *** не се възпитаваха. Да хвалеше се "братския СССР" но плюене по България по телевизора не можеше да се чуе. България в момента е на 1 място в Света по производство на зърно на глава от наслението. Това дали ще ти го каже телевизора. Българските морски курорти ги одобряват поляци, чехи, германци, руснаци украинци, само за нас българите те се оказват недостойни. Така родолюбие не се формира.

103

Василев

преди 1 година

А Германия защо щеше да завладее целия свят, ако не се бяха обединили Великобритания,САЩ и Русия!По население много по-малка,по територия стотици по-малка,по суровини най бедна!!!Значи в основата една страна да бъде военна сила стои нещо друго нематериално, което липсва на едни нации, а други го притежават!А ние българите сме малката Германия на Балканите!Чували ли сте за германски боен дух,за самодисциплина, за немската велика наука, която щеше да смачка главата на анакондата!Патси Шмидт!ЦРУ!!!

102

Ф25

преди 1 година

Безсмислена класация.

101

Анонимен

преди 1 година

Нашата армия е много вожд малко индиянец и то въоръжени с чифте пищови е те това ни е моща.

100

Анонимен

преди 1 година

Да бе, а един мармот завива шоколад!

99

SS

преди 1 година

Какво е Бг армията ? Деморализирана,без военна доктрина,без национален идеал с офицерски състав от мързеливи селяни които от 1945год паразитират върху гърба на народа и са ибрици на силните на деня !

98

пълна скръб

преди 1 година

Това че някой казал за България,че е на някакво си там място нищо не значи!Това,което има значение е,колко човека ще се вдигнат да я защитят!

97

Анонимен

преди 1 година

Като ги гледам разплутите чички с коремчета в армията ни, това 67 място даже е престижно :)))

96

Анонимен

преди 1 година

Ukropiteks lives matter!

95

Анонимен

преди 1 година

Без България Нато е загубено, затова и не ни дават на руснаците, целото нато е прехвалено от платените медии

94

Анонимен

преди 1 година

До Край Лично съм чел тук в този форум, как русофилите се кълнат как ще саботират България и ще помагат на руските нашественици, ако дойдат да ни "освобождават", тъй че не знам последните 33 години, но по Комунизма определено доста *** е имало. Ти на какво мнение си, ако руските войски тръгнат да правят нещо в България, ще се биеш ли срещу тях?

93

Да не забравяме

преди 1 година

че имаме истински невидими изтребители, които даже Американците още изучават технологията как да произведат. Толкова невидими, че хем ги имаме хем ги нямаме. ей! Големи сме.

92

Край

преди 1 година

С техниката ясно НО във войните има огромно значение едно качество на народа - ПАСИОНАРНОСТ. Това е готовността да се жертва в името на каузата.Към момента тя при нас 0.000 /нула/ зеро/ От 33 години се проповядва от уж българските телевизии че България е скапана държава. Никой няма да се жертва за нещо скапано.33 години безродна антибългарска пропаганда възпита от нашите деца емигранти.

91

mda

преди 1 година

Ако Русия са на 2-ро място значи положението е много зле. Даже не знам как не сме пред тях...

90

Ти да видиш..

преди 1 година

Изненада! Нали нямаме армия. От къде тази военна мощ ?И като дойдат и Ф-ките...

89

Анонимен

преди 1 година

На дядо ми мешката и шубата бяха закачени в гаража до вратата, а баката беше в мазата до вратата. Беше готов в случай на нужда да тръгне за няколко минути, даже и през нощта. Това не е шега.

88

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 89 "Албанците ще ни прецапат за 2 дена." Може, ако всички са като русофилите, които единствената военна тактика коят знаят е да се хващат за палците на краката, когато врага наближи. Останалите мисля, че ще им направим живота малко по разнообразен ... и къс.

87

Анонимен

преди 1 година

До Лаврентий Берия "Не мисля, че "натовските усилия" на Рундьо заблуждават който и да било от съюзниците ни." Е, той с изпълненията покрай Украйна се "маскира" сред натовските офицери като паун сред стадо Ястреби. Той не мисля, че вече се и крие де. Само чака да удари звездния му час да направи преврата, но нещо шефа му в Кремъл се овърте и нашия трябва посотянно да получава инструкции, че с тая интелигентснст, току виж изкарал танковете в центъра на София.

86

Анонимен

преди 1 година

Албанците ще ни прецапат за 2 дена. Те нашите докато се гелосат като Киро, докато минат да фанат Ленчето за ръчичка, пък докато им обясниш кое е калашников, кое драгунов и къде е на Ленчето ... плитката ...