125

Наблюдател

преди 1 година

Сигурно броят и не започнатите ни самолети Ф16 за да сме такава мощ.

124

Незнам за 67то място

преди 1 година

Но знам със сигурност за 112то място на нашите медйи(***)

123

ZV

преди 1 година

България е на 67-мо място с 20000 армия и с чертежите за самолети? Ооо, това е поредната фейк новина измислена от геймърите на стратегически игри. И другото, какви армии имат Франция и Великобритания?

122

XXL

преди 1 година

До Турчин - що така реши? Звездите ли ти говорят? Що реши, че турчина иска да даде себе си курбан за Ердо? Или, така са ти разправяли?

121

Ямболски цървул

преди 1 година

Да,след нас са племената канибали от Нова Гвинея...с копията.А останалите -мерят с камъни.

120

МММ

преди 1 година

До Анонимен 126 - имаме и още един! Дебне в засада!

119

Василев

преди 1 година

Зад всички успехи и зад великата армия с великите победи, винаги стои велико образование , възпитание в родолюбие ,и велика наука!Вие сте валат селяни прости!!!Агент Линда Първати!ЦРУ!!!

118

Анонимен

преди 1 година

Е само това ни е танка.

117

Василев

преди 1 година

В момента се води Третата Световна Война, и тя се води на няколко фронта, първо върху здравето на хората с микробиологичното оръжие ковид, второ с хибридна пропаганда, трето чрез санкции и ограничаване на икономиките с енергия и енергийни ресурси!И тази война е по страшна от ядрената, защото след пет години ковид, и всеки го изкара по два пъти в годината е жив труп и всеки ден трябва да се радва ако остане жив,но заедно с това и се опростачва и икономически се срива!Вие сте валат селяни!Локи!ЦРУ

116

Анонимен

преди 1 година

Ам'чи има ли и след 67-о място? Завалиите...

115

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Край 96 - тази ти констатация е абсолютно в десетката. Да, пасионарност българина е проявил през Балканската война - тогава хиляди българи са се връщали за да станат доброволци. Последните 40 години българина се възпитава в уважение към мутренския идеал - кинти и неспазване на закона. Как да има Родолюбие, като от една страна му набиват в главата простотиите на "Дядо Вазов" а от друга - селския тарикатлък? Държавата не я е еня за теб - ерго, каква пасионарност?

114

към 114

преди 1 година

ало, амуджа, не забравяй никога за ВЕЛИКА СЛАВЯНСКА РУСИЯ! ердоган му е обица на ухото!

113

Анонимен

преди 1 година

Чертежите на изтребителите ни дават 20 допълнителни позиции, иначе щяхме да сме на 87 място.

112

Само питам

преди 1 година

А дали са взети в предвид възраст на военната техника, обучение и готовност на личния състав, средна възраст, физическа подготовка... ???

111

да

преди 1 година

с 20000 войници! - поредната простотия!

110

Стани. Мирно!

преди 1 година

Велик е нашият войник...та рам та та та дааааа ........Останалото не го помня!

109

Край

преди 1 година

До 114 съгласен съм. Консуматорското общество е егоистично. Бройлера иска да кълве и нищо извън това не го вълнува. Пасионарността е онова качество което пречи на 10000 бройлера да победят 1 лисица.В турчина го има - при нас не за съжаление.

108

Анонимен

преди 1 година

Е СЕГА МАКЕДОНЦИТЕ ША СА ОБИДЯТ

107

Анонимен

преди 1 година

До Край "При Комунизма *** не се възпитаваха. Да хвалеше се "братския СССР"" Всички русофили, без изключение, но ОСОБЕНО военните, не правите разлика между бъгарски и руски интереси и в случай на различия винаги защитавате руските. Това е дефиницията на "безродник". А думите, думите може всеки да ги говори.

106

Турчин

преди 1 година

а колко италианци, ***, спартанци са готови да умрат? Морала е много важен, Тук в Турция са готови да умрат за държавата. Вие си се ежете, не е проблем. Тръгнели турската армия до виена става всичко вилает.