12

В болница Шумен

преди 1 година

всички обслужващи лекари и персонал са престъпници ! Там няма никакво човешко отношение към пациентите, всички се зъбят, гледат те накриво и дали носиш пари за да си платиш, за този медицински персонал там няма болни, има само клиенти с пари за търговия със здраве ! Убиха баща ми /Бог да го прости/ без да им мигне окото !

11

Анонимен

преди 1 година

Ха, който не е попадал в Спешното на Шумен да не говори. Почти всички доктори са за бой. Нула отношение, нула хуманност, нищо. Не ги съжалявам. Ей така без нищо няма как да се стигне до такава ситуация.

10

999

преди 1 година

От публикацията не става ясно на каква възраст е детето,освен коремна болка имало ли е други оплаквания и дали е имало нужда от хоспитализация.Оставам с впечатление,че родителите са искали детето да бъде прието в болница по спешност ( според тях) ,а лекарката не е оценила случая като спешен.Подозирам,че това е провокирало конфликта.

9

Да

преди 1 година

Кафевите ни бракя(тумбата) па са дошли

8

Анонимен

преди 1 година

Това са ни ромите, това ни е държавата, ромска. Лекарите ни напущат и се местят там, където ги уважават и заплащат. Заради малцинството, което тормози цялото общество няма да има кой да ни лекува.

7

Анонимен

преди 1 година

Да бе, те никога не допускат грешки. Само си ги прикриват. Имало е причина родителите да избухнат. Водиш си детето на лекар и ти викат полиция. Лелеееее

6

Анонимен

преди 1 година

Арогантни доктори, защитени от закона и си правят каквото си искат. А, когато някой почине от лекарска грешка , няма виновни.

5

Козъгъзъ

преди 1 година

Турското културно наследство напада турците ,ей ш'съ избий хелектората брях, индианци са завъдихме и като няма хора бият са един друг, но на изборите сме пак заедно! Права, свобода, що прайти дискриминация бате .!.

4

Анонимен

преди 1 година

Ами като е тормозила детето им...

3

999

преди 1 година

До анонимен 1___ Когато от България се изгонят НПО,които им внушават,че имат само права,а всяко изискване към тях е дискриминация.

2

Ромо Мраз

преди 1 година

От племето на кривозуелестите кривокраки друсащи кечек ли са "родителите"?

1

Анонимен

преди 1 година

Когато се представя конфликт, представят се и двете гледни точки. Но у нас журталисти няма. Има допотопни писачи и преписвачи.