32

Анонимен

преди 1 година

Нещо за етноса на нападателите?

31

Коментар

преди 1 година

България-на българите!Небългарите-в Индия!

30

мдаа

преди 1 година

кто преяде човек с плодове и пие вода става ферментация в стомаха е се образват газове съпроводени с коремни болки докато излезат отзад .Но талибаните веднага тичат при доктор да им обясни как се пърди.

29

анонимен

преди 1 година

За детето си всеки родител не само ще напада но е готов и да умре ! Тази лекарка емсгафила нещо със сигурност, няма значение пациента от малцинството ли е или не, той се нуждае от грижи и бързо обслужване щом е в спешно през ноща ! Да ги бият, те се мислят за богопомазани, а са на светлинни години от човешкото отношение, особенно в шуменската болница, там "дисагите" ти трябва да са пълни с пачки, за да получиш някакво добро отношение...

28

Анонимен

преди 1 година

Много зачестиха такива нападения. Защо ли? Едва ли причината винаги е в пациентите.

27

Арлин Антонов

преди 1 година

Нормално е племената да воюват,те имат нужда! По - добре ли е да се съюзят и да нападнат някой човек ,както е било по турски време?!

26

Анонимен

преди 1 година

Обзалагам се, че с предимство за преглед са били тези с положителен тест за ковид, демек тези, от които ще могат да дръпнат пътечка. Ама много добре им знам стила на работа. Детето не е било с никакъв тест. Ако се окажа прав, малко им е, мешерето трябва!

25

Анонимен

преди 1 година

От кой етнос са нападателите?

24

Този лекар

преди 1 година

тук изобщо лекар ли е или *** пред компа ? А може би неадекватен адвокат на лекарите ? Сигурен съм, че няма да се намери пациент на шуменската болница останал доволен от обслужването и компетентността на персонала в болницата !

23

Възмутен

преди 1 година

От бедни чергари и скитащи катунари тука ги направиха царе над законите тия ромови!

22

L.

преди 1 година

За да отиде човек посреднощ в болницата, значи е със сериозен проблем. Винаги обаче е оставен да чака (освен ако не умира) докато дойде съответния специалист, който никога не е наличен. И те така стават проблемите. А! И отношението в приемната спрямо пациентите е абсолютно бюрократично. Да не говорим, че ако си подвижен и линейка не можеш да извикаш. Ами ще ги бият.

21

Само като се

преди 1 година

чуе "Шумен"и всеки разбира, че ще се говори за някаква античовешка ситуация, този район усърдно развива най-голямата простащина в България !

20

Анонимен

преди 1 година

С нетърпение ичакваме да чуем другата страна! Човека е дошъл с болно дете, което по думите на докторицата е като ,,другите хора,,.... и нали тя обяснила какъв е реда!? На доктор в България се ходи с адвокат щото си праят каквото си искат!!! Така че да се чуе другата страна защото знам от опит правим всичко какво нищо точно означава.

19

Лекар

преди 1 година

Не съм запознат със случая. Така или иначе както има лекари,които се държат лошо и не трябва да практикуват,така има ужасно нагли,лоши и агресивни пациенти.Въпреки,че съм лекар не защитавам лошото и непрофесиионално отношение на колегите.Всеки случай си е индивидуален за себе си...не може все лекарите или все пациентите да са виновни. Ама малко трябва да се мисли преди да се говори!

18

до 17 лекар

преди 1 година

Кого бият ей така без нищо бе касапино ? Вие сте едни озъбени същества облекли бели "мантии" и си заслужавате всеки шамар ! Елате на запад първо за да се научите на човешки отношения, приятни погледи и усмивки дори когато пациентът ти крещи ! Вие не сте и за ветеринари, защото и животните се нуждаят от доброта и човешко отношение ! В шуменската болница нито имате култура, нито се сещате в какво сте се клели !

17

Анонимен

преди 1 година

Всеки е ходил в спешен център и знае много добре как се държат лекарите - нагли, нахални, арогантни....

16

Анонимен

преди 1 година

Лекарят трябва да назначи лечение и да предаде на сестрата назначенията си. Как си мислите, че се случват нещата? Явно пишещите тук са от същия дол дренки, да не кажа нещо повече. ..

15

Анонимен

преди 1 година

След като нямат душа за да лекуват, трябва да лекуват със страх. Друга възможност няма.

14

Джорджева

преди 1 година

Искаме лекаро от Русия да ни лекуват. Аз обичам Нашия голям брат! Аз ще подкрепя Възраждане на изборите. Подкрепете ги!

13

Лекар

преди 1 година

Като човек,който работи там от доста време бих казал,че на нощни смени редовно има агресивни хора,които преди да си им казал "добър вечер" са готови да те напсуват и нападнат.Това е системно и на никого не му пука,че ходим със страх на работа...