107

Анонимен

преди 1 година

До Мьж Къв цар те гони тебе бе, какви войни, какви татари

106

Мъжки комплекс

преди 1 година

Ами нормално е, Радев е мъж. Не беше ли Ниновица тази която публично пред камери и микрофони действащ премиер (Бойко Борисов) да излязат двамата на улицата и да се разберат "по мъжки"

105

Мьж

преди 1 година

Мисля , че радев е мьжкар и ще направи необходимото за да закрепи дьржавата преди избори като своите предшественници цар калоян например

104

ДГД ПП

преди 1 година

Ти коя беше?

103

Един дол дренки

преди 1 година

Нинова няма нищо общо с Радев, Радев няма нищо общо с Петков, Петков няма нищо общо с Хр. Иванов, само защото нищо свестно не са направили.

102

Анонимен

преди 1 година

Това като го почнат знаеш че нямат аргументи. И ленчето и тя почна да говори за жените в политиката сега и корнела намеси *** идеологията в цялата работа. В крайна сметка няма значение какво имат между краката, въпроса е как се държат. И двете се държат нагло.

101

Ali

преди 1 година

Г-жата първо да погледне колко души са гласували за президента и колко за бсп-то и тогава да не лъже с това, че е "жената, която го направи президент". Все едно само тя е гласувала и никой друг.

100

Калоян и лат и перия

преди 1 година

Е не мисля , че има дискриминация просто президента е разколебанВсеки мьж се е чувствал така да избере между дьржавните дела и личното спокойствиеМалцина в днешно време знаят , че цар калоян разгромява непобедимата латинска империя благодарение на дендерофа негова любовница осигурира подкрепата на татарите при битката в одрин

99

Радев както и Слави

преди 1 година

се оказаха менте-демократи

98

само от жена си

преди 1 година

и комплекс от Нинова

97

Анонимен

преди 1 година

Всъщност БСП ползваше облаги от имиджа на президента,а не обратното. Нинова напълни гушата от оръжейните доставки за Украйна, хареса й и забрави за всички червени, зелени и пембяни линии.

96

Анонимен

преди 1 година

Никога вече ПП на власт!

95

Анонимен

преди 1 година

Нинова, дотук беше със своите верни ИБ и НС, с комбината Киро-Кокорчо-Нинова-Ристо/Гнома. Слави си е от край време човек на Доган и ББ и ви предаде. Никой не ти е виновен,че заложи на куц кон, най-малко пък Президентът.Вътре в коалицията Киро и Тошко Африкански се изпокараха, ДБ премина в крайно дясна позиция, а ти се опитваше да ги успокоиш,за да запазиш вицепремиерското си място, Е,не стана. След изборите,на които БСП ще се представи лошо,ти ще загубиш поста си. Сик трензит глория мунди

94

Подкрепям предходния

преди 1 година

Права е. Но важното е всички да сте срещу Борисов и Герб и добавям ДПС(които са учители на герб по кражби)

93

Честито

преди 1 година

Деса Атанасова и Нинова май са график.

92

Анонимен

преди 1 година

Всеки носи грешките от неправилни решения.Нека това да и бъде като обица на ухото.Поглвдни жената до един мъж и ще разбереш що за мъж е.И политиката му е такава .Всякакви мушмуроци и евтини тарикати вземат превес .

91

Анонимен

преди 1 година

Права е. Но важното е всички да сте срещу Борисов и Герб!!

90

Анонимен

преди 1 година

Г-жа Нинова е истинска евро-атлантичка. Вкара и темата за дискриминацията спрямо жени. *** апруувс!

89

Дядо от село

преди 1 година

Думи нямам г-жо Нинова ! Не ви ли е срам! Нали толерирахте хора с мнение и воля за промяно, а не ***...

88

Анонимен

преди 1 година

Каква жена го е направила президент?! Тя е една лъжкиня, която миналата година заедно с членовете на НС, междувременно наситен с нейни верни кадри, мълчеше като пън по време на предизборната кампания.Агитацията по места се провеждаше от ППО, а К.Добрев и В.Лечева координираха нещата. Гуцанов,Свиленски,Симов бяха верните хора на леля Корни, а Божанков в борба с Лечева чрез баща си откупи своето място. Нинова да престане да лъже и да знае, че на всяка лъжа рано или късно й идва Коледата.