127

Зозо

преди 1 година

Корнииии...., току що по ТВ те изтипосаха. Изнесла си за Украйна 4200 тона снаряди. Сладък ли беше кокала, а? А днес за Газпром агитираш?!? :)))))))))))

126

Анонимен

преди 1 година

Комунистическите комплекси са ни докарали не една и две национални катастрофи ! Това помним ние за техните комплекси ! А точно крушовската кобила Нинова има само мравучкания в слабините , които се чуди кой да и ги охлаби!

125

Бьлгарин

преди 1 година

Каквото и да се каже радев е коцкар - харесват го , лично ас бих си пристанал сьс нинова - искючвам политиката харесвам я като жена

124

Анонимен

преди 1 година

Един и същи театър между руските слуги радеф и нинова. Преди избори демонстрират "лоши" взаимоотношения, за да може разколебаните избиратели да прегърнат новите спасители създадени от радеф. След изборите разбира се от няма и къде понеже е криза, новите спасители (ПП, Янев, Мутри Вътре/Вън, Има/Няма народ) се обединяват в коалиция с БСП(К) и всички са доволни.Айде няма нужда!

123

истина е

преди 1 година

Тази особа на снимката е много болна за власт и пари ,и затова БСП разби !!!

122

Бьлгарин

преди 1 година

Смятам , че след такова обяснение радев е дльжен да постъпи дьржавнически спрямо - нинова и да предотврати противоречия в дьржавата преди избори

121

Черния

преди 1 година

Тия всички са за трепане

120

Дървен Шоп

преди 1 година

Корни , това ти беше голяма грешка , уви е непоправима , защото Чорапа ще си искара мандата и му дреме !

119

Помнещ

преди 1 година

Аз пък си мислех ,че го е назначил...Решетников! Г-жа Лъжа лично е потърсила среща с него/ която след това се опита да отрече/, и му е представила кандидатурата за одобрение! И след като не успя със свои политически проекти, нормално е Радев да опита да присвои БСП ! Той успя в цялата държава да завърти преврат, та в една партия няма да успее, при положение че целият ДС-бардак е зад гърба му!

118

ПроСоТо

преди 1 година

Ниновица съвсем се самозабрави..Вероятно са прави някои:-Това е "Лебедовата й песен"

117

Анонимен

преди 1 година

Корнел много прилича на Дендерофла, какво не й харесвате, защо се отричате само, защото е била любовница ли

116

Анонимен

преди 1 година

ЗАВИСТА И ОМРАЗАТА ИЗВИРАТ ОТ ТАЗИ ЖЕНА, НО ТЯ ВЕЧЕ Е ПЪТНИК

115

Мьж

преди 1 година

Дендерофа е била татарско куманска принцеса - всички сте чели за чергарските племена помогнали на бьлгария да победи в битката при одрин непобедимата латинска империя предвождана от балдуин и рицарите на крьста завладели светите земи стигнали чак до ерусалимЦар калоян поставил дьржавническите дела пред своитеНа 13 април Калоян изпраща куманските конници на разузнаване и пробна атака срещу рицарите. Куманите изненадващо нападат лагера на Балдуин и рицарите с ярост се нахвърлят върху нападателите, които веднага се оттеглят в привидно бягство. Започва дълго преследване, с което Калоян успяв

114

Анонимен

преди 1 година

Нинова, грях ти на душата - ти си играеше своята игра и напълни НС и ИБ със свои хора. Но както навремето казал Хаджи Ахил: Акъл - море, глава - кофа, ти си надцени способностите на жена от крайдунавските села и настъпи мотиката..Дотук с административната ти кариера. Спомни си един перонаж от книгата на Илф и Петров: Ледът се счупи, господа съдебни заседатели! Има и българска поговорка: На всяка *** й идва Коледата Аналогията е допустима.

113

Анонимен

преди 1 година

Всъщност това е първия коментар на Корнелия, който харесвам. За първи път да не излъже.

112

ъъъ

преди 1 година

Това, госпожо Нинова, трябваше да го кажеш още по време на миналогодишната предизборна кампания. Сега е късно - и за теб, и за хората, които ще търпят това мекотело до края на мандата му.

111

Анонимен

преди 1 година

и какво станало с татарите помагачи, да не би да са станали българи, правилно ни наричат татари някои, така ли

110

Мьж

преди 1 година

Ами чети историятаХората казват който не познава историята е обречен да направи грешките на предшественниците си

109

Анонимен

преди 1 година

Радев цар, майкоооо Това ще мине само за пред военните равнис мирно, ама много сте верно е

108

Анонимен

преди 1 година

Радев е жена.Луна Йорданова мъж