99

До 91

преди 1 година

Призивът ти е човечен и логичен.Но нашето общество няма милост.Всеки за себе си,много тъжно и краят няма да е добър.

98

Сата НАТО

преди 1 година

Полицаите са длъжни да се съобразят със закона и да го арестуват. Това, което Копейкин иска, е полицаите да не си изпълнят задълженията, защото Възраждане ги била подкрепила на някъв протест... това е антиконституционно.

97

Зозо

преди 1 година

Абе защо слyгите на психопата путин в БГ все ги бият по улици, площади и търговски обекти? :))))))))))))))))))))))))))))) Болен и Копейката най-много :))))))))))))))))))))))))))) Пълни мизерници са - гола вода на изборите :))))))))))))))))))))))))))))))

96

Анонимен

преди 1 година

Първобитна реклама, но все пак идат избори :))) Да се правим на мутри още е на мода явно :))

95

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 91 Скрий се бе от 9 милиона 1989 година сега сме 6 милиона и затова най-малко е воновна пандемията, а калпавото здравеопазване и ниския стандарт на живот. Вие с вашите мерки още повече скапвате стандартът на живот на хората, а с маските влошавате здравето им.

94

гимнастика в магазин

преди 1 година

Влизайте с маска, ако има охрана на входа и не се заяждате с нея. После я сваляте веднага и започвате да имитирате гимнастика. Заповедта изключва спортуващите на закрито! Не знам как могат да ти забранят в магазин да клякаш или да се разкършиш. Във войната трябват нестандартни мерки, които да изненадат противника. А може и на гоненица с охраната да си поиграете. Запомнете! Спортувате на закрито, маската не е задължителна!

93

Сата НАТО

преди 1 година

Всъщност Столична община под шефството на гербавата прости тутка вкара абсолютно ненужно тези маски, за да налее вода в мелницата на Възраждане точно преди изборите. И това пак е игра на комунистическия блок - ГЕРБ, Възраждане и Радев. А тъпигьозите от ДБ са искрено най-глупавите избиратели - сини фашисти, които повтарят като папагали всяка глупост, дошла от Запад.

92

Вьзмутен

преди 1 година

Тия полицаи дето арестуват човек без маска ако бяха арестували семерджиев сега две жени щяха да са живи

91

Анонимен

преди 1 година

И да не симпатизирах на Костадинов, зорлем щяха да ме накарат ;)

90

До 92

преди 1 година

Сус! Днес се намърдах в една болница без маска! Нямаше кой да ми направи забележка, празно, пусто, тихо. Хората са на море. Имам и снимки!

89

Джорджева

преди 1 година

Защо се дава трибуна на този ром от Варна?!

88

Анонимен

преди 1 година

Оня ден една луда бабичка с маска на 35 градуса пипаше обградили я бездомни кучета и после си я наместваше.

87

Гледам,

преди 1 година

Статуквото скача на неудобния копейкин.

86

Анонимен

преди 1 година

В транспорта и във вкеки магазин и ъ. н. трябва да има безплатни маски на входа, както и дезинфектанти.

85

Анонимен

преди 1 година

Хора забравихте как Август 2021 започнаха да се качват смъртните случаи докато стигнаха по 200 на ден през Ноември. Просто не сме излезли изцяло от пандемията все пак няколко човешки живота да се спасят си струва да се поносят за кратко маски, както имаме най - ниска ваксинация. Помислете малко за възрастните, които искат да отидат да си купят нещо от магазина, за 1 - 2 месеца.. просто да не се повтори 2021

84

Анонимен

преди 1 година

Костадинав ,който така лесно се ядосва ,използва ситуацията за собствена реклама.Това не е добре.Той да си пазарува където си иска,и ние също.

83

Вьзмутен

преди 1 година

Дано нямат голям процент буцо и жьлтопаветниците на изборите , че се гласяли да се обединяватАко сьставят кабинет тежко ни - инфлацията едно ами ще има пак мерки затваряния ваксини

82

Зозо

преди 1 година

Копейкин, Марешки те търси да те бие :))))))))))))))))))))))))))) Хаххааааааа, ама го беше гримирал като магистралка Костя :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

81

ШибиРиби

преди 1 година

Супер логика, подкрепил исканията за полицейски заплати и сега може да не спазва законите. Депутат, а какво да очакваме от обикновените хора?

80

Анонимен

преди 1 година

Възраждане погнаха във Варна и сектата "Свидетелите на Йехова". С такова управление държавата ще се изправи на крака за няколко месеца. Съпротивата срещу Костадинов и Възраждане е изключително свирепа но няма да им се получи. Страшно много хора които познавам ще гласуват за Възраждане. Дори такива които са върли демократи но не могат да понасят либералите и тая изметт дето управляваше държавата досега