Снимка: БГНЕС

Заради нарастващите случаи на коронавирус стават по-строги противоепидемичните мерки. Това обаче не се хареса на Костадин Костадинов, който написа гневно съобщение на страницата си във Facebook.

Обвинението му е към голяма верига хранителни магазини. Причината е, че по думите му, управителят на един от обектите му заявил, че "ако иска да яде, ще си слага маска".

"Това по повод на факта, че в тази чужда верига от магазини не обслужват хора без парцали на лицата. Тъй като аз и моите съмишленици не се съгласихме, от германският магазин извикаха полиция, която се опита да изблъска хората и накрая арестува един от нас. Както винаги преди това го блъскаха солидно, след което го обвиниха, че им е посегнал.

Парадокса е, че само преди месец и половина точно полицаите искаха нашата подкрепа за увеличение на заплатите им. И ние, като отговорни за сигурността на държавата българи, ги подкрепихме..."

Той призова последователите си да не купуват от чужди вериги магазини за хранителни стоки.

"Има достатъчно малки български магазини, в които парцали не се изискват, така че подкрепете българските предприемачи. Не купувайте от магазини, които отказват да ви продават без парцали на лицата ви! И не спирайте да се борите! Ако ние не се борим за правата си, няма кой да се бори вместо нас!", завърши поста си Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase