219

Анонимен

преди 1 година

ИМАхМЕ СИ С ГОРДОСТ ЧАРДАФОН, А СЕГА С ОМЕРЗЕНИЕ СИ ИМАМЕ КОСТАФОН ГЛАМОН!!!

218

\m/

преди 1 година

Бил се ядосал капейката! Той и Волен все е ядосан :) И как все такива ядосани смешници ги карат ня'кви работи да правят насила, мен що никой не ме кара ни в автобус, ни в магазин маска да слагам, един път не са ми направили забележка дори!

217

Анонимен

преди 1 година

Костадинов е прав за всичко и в момента е единствената надежда. Пишещите тук наемници е добре да го разберат навреме и да гласуват правилно. Писането е едно, но вотът е съвсем друго.

216

В лдла

преди 1 година

Ако река да вляза с акваланг . Или пък с пълно химическо оборудване , плащ наметало калцуни ръкавици и противогаз , дали ще ме пуснат? Да мога да ям?

215

стар комунист

преди 1 година

Поредното безгръбнано гговно в полит пространство!

214

Анонимен

преди 1 година

Тръгнал в голяма търговска верига циркове да прави и електорат да събира.Жалкото е това,че доста наивни к.о.пейкаджийчета ще гласуват за него.Митрофанова ще е много доволна!

213

Рубльов

преди 1 година

Копейкин,Копейкин- толкова си прозрачен...Кажи кой ти финансира партийката и се измитай на изток час по-скоро.

212

Анонимен

преди 1 година

Новият Волен - циркове безкрай, за да си осигури гласовете на някакви озлобени лум.пени.Копейкин - по професия музеен работник, изведнъж решил на мъж да се прави.

211

Чичовото

преди 1 година

Тоя се напъва да се изс.... ере повече от Воленчо. Едни и същи са им предизборните приоми.

210

Доколкото знам

преди 1 година

България е законова държава и законите трябва се спазват, независимо, че не ни е приятно. Анархо-фашистът Костадинов отлично знае това, но вдига патардия, за да се хареса предизборно на маргиналите, фризьорките и някои гастарбайтери. Много шум за нищо

209

за 223

преди 1 година

Защо изтрихте предния ми коментар за 223 ? Този 223-ти безхаберник още не знае, че маската която трябва да носи не пази него, а околните от плюнките които изхвърля като говори, затова го нарекох и калник и това не е обида, а сравнение ! Много противна медия сте кога ще разберете тази истина ? Ако имахте умни и интелигентни админи бихте разбрали ?

208

Кон

преди 1 година

Овчедушното ни население вече е подложено на пълен терор от здравните "власти". Този път напълно безпричинно и без обяснения, да не говорим за доказателства, посягат отново на свободата и неприкосновенността ни, ама то вече е обичайно. Добре че не ни карат да правим лицеви опори. Ама поне да задължат жените да ходят голи, може да са с противогази в този случай, ако искат де.

207

Абе мишоци

преди 1 година

от ДНЕС, защо сте ми заменили думата "провокира" с "дублира", вие мръшLяци ли ще ми определяте какъв да ми е речникът ?

206

Анонимен

преди 1 година

За пореден път чрез заглавието се правят внушения. И винаги срещу Възраждане. Но хората прекрасно разбират, че Костадинов отново е прав. Колко още пъти да се каже, че маските не помагат. Помагат само на властта да притиска народа.

205

Правилно

преди 1 година

му е казал шефът на магазина ! Какъв е тоя черен хомосапиенс който не се съобразява с нормите в магазина срещу болести, само онези като него по цвят от малцинствата не разбират от здравеопазване и грижи за човека, да отива да лови риба от кафявото езеро до Варна и да се нахрани там без маска може ! Едно хубаво нещо ако се направи в тази България и ще се намери някой ИDИОТ да го дублира и развали !

204

Константин

преди 1 година

Да оди на женския пазар като не ще да слага маска. Там и копейки сигурно приемат, та няма нужда от превалутиране. Двойна далавера, брат!

203

Зозо

преди 1 година

Копейкин стои и чака Болен да направи нещо, да каже нещо. После веднага изскача и го повтаря 1:1 като папагал :))))))))))))))))))) Абе момче, вземи измисли нещо сам. Не видя ли Болен как приключи, ами го имитираш? :))))))))))))))))))))))))))))))))))

202

Анонимен

преди 1 година

Евтина самореклама на Костадинов, на която може да се хване само някой от онези 80%.

201

Анонимен

преди 1 година

За някой неща ми харесва как говори,но за съжаление се оказа протеже на Русия. Утре ако вземе властта може да си организира един фалшив референдум за излизане от ЕС и да ни направи руска провинция. Сега звучи абсурдно,но хора с диктаторски черти са способни на всичко. Особоне такива които се правят на големи националисти

200

Gogo

преди 1 година

Ако дойде на власт да премахне ограниченията, но за сега трябва да следва правилата! Надявам се въобще да не влезе в НС, а да ходи в Русия без маска. Биха ли го допуснали до Путин без тест, маска, карантина?