119

Анонимен

преди 1 година

Маските крият лицата на хората. Правят ги еднакви и обезличени. Затова не можахме да видим лицата на натегнатите полицаи, които арестуваха човека на Костадинов.

118

Анонимен

преди 1 година

Всеки е длъжен да се пази сам ако го е страх. Ако искаш носиш ако не искаш не носиш. Ако искаш и в гората може да живееш за по-сигурно

117

До Сата НАТО

преди 1 година

Едно кихане в зеленчуковия сектор от Ковид заразен и всички зеленчуци са потенциалno опасни... Разбирам, ще си ги измия, ще си ги сготвя и т.н., но за какво да се излагат на риск хора... Просто сега е момента 1 - 2 месеца поне в хранителните обкти да се носят маски за да нямаме повторение на 2021

116

За кратко маски?

преди 1 година

До Сата НАТОАко вярваш на стъкмистиката - никога няма да излезем от Пландемията. Така се почна с протоепидемичната обстановка на 13.03.2020 - за две седмици, после още две и така две години и половина.

115

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО Глупакоо маската не може да те предпази от никакъв вирус. Кой е тоя *** дето ти е казал че маските имали ефект. Да, ако бичиш дъски може и да ти помогне ама за вируси забрави. Аз съм специалист и ти го казвам защото всеки ден се занимавам с това. Излез от тези филми дето живееш.

114

Анонимен

преди 1 година

Няма да пазя никой, щото няма от какво! Вирус няма, болниците празни, аз съм здрав. Хипохондриците не мога да ги мисля. Като видя някой политик да умре от ковид, може и да се замисля.

113

Анонимен

преди 1 година

Кой искате да ви управлява Костадинов или хамериканци и турци за България?

112

Сата НАТО

преди 1 година

абе копейкин - за теб законите не важат ли ? ---///---- Това е тьп закон, който на всичко отгоре нарушава правата на хората.

111

Анонимен

преди 1 година

абе копейкин - за теб законите не важат ли ? ---///---- Това е *** закон, който на всичко отгоре нарушава правата на хората.

110

Сата НАТО

преди 1 година

Хора забравихте как Август 2021 започнаха да се качват смъртните случаи докато стигнаха по 200 на ден през Ноември. Просто не сме излезли изцяло от пандемията все пак няколко човешки живота да се спасят си струва да се поносят за кратко маски, както имаме най - ниска ваксинация. -----///----- Маска трябва да носи който иска и го е страх задължителните маски са малоумие на ДБ-илните сини фашисти. Столична община просто подава топки на Копейкин. Ден след като обявиха, че случаите спадат.

109

Анонимен

преди 1 година

Костадинов има моите разбирания за всичко. Как да не гласувам за Възраждане. За пръв път политик говори като бял човек и не хъка и не мъка. Право Куме в очи!

108

Анонимен

преди 1 година

абе копейкин - за теб законите не важат ли ? Ти си типичен комунист - простосмъртните в бакалията , а партийците в корекома !

107

Анонимен

преди 1 година

защо постоянно се появява един с психични отклонение в политиката, явно нацията си има много психично болни, които се подкрепят. Вождът му от Москва си стои в бункера и всеки, който иска да го види две седмици карантина

106

Анонимен

преди 1 година

Няма места в лудниците !Явно -и в затвора !Жалко !

105

Ludoto Lenche

преди 1 година

....Kostadinov e prav na 100 % !!!

104

Анонимен

преди 1 година

Миналата година 20000 са починали от рак само(другите да не ги изброяваме) не малко от тях поради липса на лечение и късна диагностика заради ковид истериите.

103

Кога?!

преди 1 година

Кога най-после ще бъде освидетелстван този ненормалник, този слузест червей, дето се пробва при десетина партии и накрая руски шпиони - убийци, които взривяват складове на Гебрев и го отровиха, му спретнаха една сбирщина от ***, национални предатели и лакеи на кремълското чудовище! Да, тоя е опасно луд! Ако го срещнете, бягайте много надалече! Опасен е!

102

Зозо

преди 1 година

До АТАКИСТ..........Хапчетата веднага!!!

101

Анонимен

преди 1 година

Костадинов не се ядоса. Ядосаха се маскарите, че той не си сложи. Хахааааа

100

Анонимен

преди 1 година

Тия от *** до един се бяха ваксинирали, даже и бустерирали, а на раята проста обясняваха как са срещу маските и ваксините. Девизът на Копейкин е - Бaлъцu намирам, гласове прибирам!