119

Анонимен

преди 1 година

Прав е.

118

Анонимен

преди 1 година

Някой има ли още съмнения за какво е служило руското пиянство през вековете? За забравяне на реалността. Щото руската реалност е жестока. Сега се опитват да я изнесат в Украйна, но нещо жестоката руска реалност заседна в украинските рускоговорящи райони. Тая зима ще има господство на Раша над развалините в Донбас, където вече дори население няма. Всичко е закарано насила в Раша, вероятно да работи в ГУЛАГ, обявено за "фашистки укри". Руснаците много обичат да избиват сънародниците си.

117

Анонимен

преди 1 година

Кремълският пaпaгал и aлкохолик Медведев, вече не прави впечатление на никого освен на нашите инфантилни русофили...

116

ж

преди 1 година

До Откри топлта водаАми върви в Русия, бе

115

До 122

преди 1 година

Кой говори за раша? Говоря за Европа и това което историята показва е че от рухването на римската империя новопръкналите се кралства са постоянно във войни чак до края на втората световна когато американците създават проекта европейски съюз! Вижда се че дори "обединена" Европа не си знае интереса. Русия не е цвете за мирисане и не подкрепям войната. Но фактите са си факти. Европа, Америка и Украйна са толкова виновни за войната колкото и Русия.Да ми изкарват тоя инфантил зеленски герой.....оххх

114

Откри топлта вода

преди 1 година

Мечоков, ако не си забелязал, ЕС друга политика освен глупост не може да води, независимо за какво става дума. На Турция ли пари не дава за предпресъеденителни програми, с ислямът ли танц нямаше, не натика черните при себе си, развива технологии ли, не се самоунищожи ценностно и културно ли? Аз не помня ЕС да е направил нещо адекватно. Или Сорос му е управител, или са тотални 0лиг0фрeни.

113

Анонимен

преди 1 година

карат го на самовнушения, друго не им остана на ***

112

Много разпенен

преди 1 година

Медя май е говорил за Матушката - грубост, инфантилност, глупост !

111

Анонимен

преди 1 година

Жендераза се е назобал с чай бай Иван, сигурно сервиран от вкусно и точка аххахахахахах винаги пада голям смях с руснака.

110

Да обобщим

преди 1 година

Малотелесното руско жендарче пак бълва глупости изговорени на български диалект. Оти така ва Медведка, сладурче! Признайте си, че руския е развален български и всичко ще ви е наред, самозалъгването че сте силна държава току виж приключило.

109

Анонимен

преди 1 година

ДА ОБОБЩИМ- РУСИЯ НАПАДА МИРНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА СПАСИ РУСНАЦИТЕ В УКРАЙНА, НО НЕ ГИ ИЗВЕЖДА ОТ ТАМ, А НАВЛИЗА С ЦЯЛАТА ВОЕННА МОЩ, УБИВА, РУШИ, ЗАВЛАДЯВА ТЕРИТОРИИ И СЕГА КАЗВА ЧЕ ЕВРОПА ИМА НЯКАКВА ВИНА- ТИЯ В КРЕМЪЛ СА НА НЕЩО МНОГО СИЛНО.

108

Анонимен

преди 1 година

Мдааа, някой беше казал - виж на къде вървят потоците от бежанци и емигранти, легални и нелегални. Пред руските посолства няма никой. Всичко друго е само приказки за наивници.

107

Анонимен

преди 1 година

вашите войници се изреждат на деца в Украйна, по-мизерни нещастници няма... добре че не ги дават тези неща по тв, а ти си дрънкай простотиите медвед ама май ***

106

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 116: Доста елементарен, повърхностен и "инфантилен" поглед върху историята на Европа. Сега сигурно ще кажеш, че раша е била пример за мъдрост Европа през цялата си история.

105

Анонимен

преди 1 година

До: номер 118 Да, всичко си има Русия. Например, Иван-чай? Европа си няма Иван-чай, затова ние като по-глупави пием американска Кока-Кола. И сърбите пият същата Кока-Кола, нищо че бяха бомбардирани от САЩ.А за Путин няма Кока-Кола, щото е много умен! Затова - ще пие Иван-чай.Пък ние си нямаме. Много важно!

104

Ох боли

преди 1 година

Разрушавате, убивате, анексирате, изнудвате, лъжете и какво очаквате? Пий си водката и се мисли за велик, нали други умират. За Европа не се кахъри, тя ще се оправи, а вие се трепете колкото си искате, щом толкова ви е акъла.

103

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 112: Ти пък кой си, че да имаш право да упълномощаваш някого, бе пич? Някой теб за нещо избрал ти те е, че да говориш от името на някого другиго, освен от свое лично име? Като не ти харесва в ЕС, багажчето и заминавай за Евразийския съюз на русия, Индия и Китай.

102

Ледниците се топят!

преди 1 година

"Скоро ще дойдат студовете, припомни руският политик" Ние се чудим как да се борим с глобалното затопляне, тоя със студ ще ни плаши! Куче със салам ще плаши!

101

Анонимен

преди 1 година

Европа винаги е била глупава и инфантилна. Справка, две световни войни, а преди това реално войните никига не са спирали помежду държавите й! Няма как да не споменем и че именно Европа е виновна за рухването на византийската империя и възхода на отоманците! Четвъртия кръстоносен поход опожарява Константинопол 3 пъти като разрухата е не само материална, но и пълно социално и културно унищожение от което Византия никога не се съвзема.Така исляма почти превзема Виена...

100

Анонимен

преди 1 година

Пудинга лилипутин ще умре