179

Бай Ганьо

преди 1 година

По-спокойно, Мечкарски ! Ще видим след 3 години дали все още ще кукуригаш от Кремълското Бунище ?

178

объркан евроман

преди 1 година

Очаквам зимата в Германия гражданска война. За Украйна!?

177

Анонимен

преди 1 година

Всички Руснаци да биват изгонени от държавите и можеби тогава ще се замислят.Русия трябва да бъде напълно блокирана,а не като сега.Спирайте всичко с тях тотално.Да си гледат себе си.А Европа да инвестира на 100 % във фотоволтаици и ВЕЦ,ТЕЦ които да са независими от Русия.Приключвайте тази смешна фашистка държава.На морето няма и един Руснак и е много приятно.Украинците са супер.

176

Анонимен

преди 1 година

Ало Глух пор.В Украина виждаме фашизъм,с който Русия със сила си завладява територии.Ако трябва Европа да плаща и два пъти по-скъп газ,но Русия трябва да се разпадне и да изпадне в криза.Да се спре незабавно купуването на газ от Русия.На момнета.Спре ли се всичко с Русия ,сприра се и войната.Същите санкции трябва да има и за тези които купуват каквото и да е от Русия.И спрете им доставките на лекарства на Русия веднага

175

Анонимен

преди 1 година

Ще има студ за нас ,но и за вас.Дано Украинците получат необходимото оръжие.Когато достигнете 100 хиляди жертви от войната ще започнете да мислите по друг начин.Трудно се прикриват 100 хиляди трупа.Не че не можете,но тогава ще трябва да изпращате и ваши хора на фронта,ако не искате да имате бунт.А когато те умират ще е различно.

174

тя

преди 1 година

Г -н Медведев ,Европа се управлява от САЩ, така ,че не са "виновни" европейците !

173

Стоп Война

преди 1 година

Проверте пожалуйста поведение на Медведев и Путинов 2014 года. Все предупреждали о переворот грязной зомби нарко против народ Украйна..ПОка в Киев делали показние пси активние нагло преступние акции в том числе на Майдане ,,что делали медведев и Путинов кроме ПИАР акции в Сочи..Окупанти окупировали Киев потом вся Украйна а герои от Сочи НИЧЕГО.. Наместо блок окупация Украйна 2014 начали военной терор против наши братя и сестри в РУСь в том числе в Украйна 2022..

172

до к.182

преди 1 година

Ти сам си пишеш и сам си вярваш.Забравяш, че Китай ес население 1,4 млрд. души, но престарелият the First USA man се намеси и и там и заплаши Си Дзин Пин с ответни мерки, разбирай санкции. А свитата на Байдън са Западна Европа, Япония, Канада, кенгурата от Австралия и пингвините на Антарктида. Другите държави - Южна Америка, Азия, Африка съвсем не са на страната на чичо Джо.

171

Глух Пор

преди 1 година

Какъв е смисъла на тези санкции, след като с нищо променят Русия. А само принуждават Русия да приложи ответни санции на ЕС! Кому е нужно всичко това и кой го предизвика? Кой печели? Кой страда повече? И какво общо има това с "победите" на Украйна и патриота и Зеленски, след като ЕС е в колапс?

170

Анонимен

преди 1 година

Тоя е нещо като Плевнелиев - от време на време тръгва да ръси разни размисли и страсти и днес.бг веднага го отразяват.

169

Русия - най-голямата

преди 1 година

САМО РУСИЯ ДОЛО ФАЩ - Русия е най-голямата ядрена сила в света. Наследство, което остава и след разпада на Съветския съюз през 1991 година.През последните години на 20 век Украйна, Казахстан и Беларус доброволно се отказаха от ядрените си бойни глави. Точният брой на руските бойни глави е секретна информация и често се използва за създаването на спекулации. Смята се, че Русия разполага със 6800 ядрени бойни глави

168

Тоя

преди 1 година

На бабите ли ги разправя тия, или на децата в детската градина !??

167

Калеко Алеко

преди 1 година

Този болен лилипут и кремълски *** все повече зацикля в патологията на своето падение, както и другите путински блюдолизци и под.логи, цивилизованият свят вече е затворен за тях, остава им само сибирската ко.чи.на откъдето ще киризят през кривия макарон кремълската си психопатия ... руската интелигенция винаги е била свързана с Европа още от царско време, откъдето е черпила духовната си енергия, там са и децата на руските олигарси, за които путинова раша е твърде мрачно и неприветливо място

166

Анонимен

преди 1 година

9 та рота.... сори, погреаха ги!

165

500 срещу 130

преди 1 година

Населението на ЕС е 450 милиона , Украйна 40. Страните от Европа които са в НАТО но не и в ЕС и става над 500 милиона. Рашляците са 130. САЩ са 400 милиона. Руснаците даже не са усетили още какво значи да им се противопостави цивилизованият свят.

164

toti

преди 1 година

САМИ СИ ГО НАЧУТКИХТЕ ПАЖАЛОУСТА !!!

163

Анонимен

преди 1 година

Тоз бо.клу.к Медведев, предател на РФ, предател на славяните, да си държи лай.ната в устата. Арогантното поведение на бо.клу.ка Медведев преди началото на войната е показателно за арогантноста която бълва ниската му култура. Преди бълваше небивалици как всички се кланяме и прекланяме на Кремъл. Беше подло.Ха на шефовете си, остана си БОК.клу.к.

162

Анонимен

преди 1 година

Oт тавана виси мъж, закачен на тел, а под него има кофа с кръв. До него руски войник спокойно записва нещо, сякаш нищо не се е случило" Руский мир. Ще бъдете преследвани до ПОСЛЕДНИЯ ВОЕНОПРЕСТЪПНИК, ако трябва и след 100 години.

161

Hoh

преди 1 година

Русия още не е разбрала ,че света отдавна е едно глобално село и времето на империите отдавна е отминало.

160

Папо

преди 1 година

Тия руснаци уж санкциите не ги притеснявали,всеки ден пищят от тях.