139

Анонимен

преди 1 година

Тея наистина живеят в някакъв друг свят. Изгубили са представа за реалонста, също като КиммЧу. Повече от два мандата на власт е вредно за общото здраве, щото не вярвам да са толкова г л у пави. Или може би са.

138

Анонимен

преди 1 година

До HIMARS___може би не с Украйна е свършено, а с руските окупатори и терористичната им държава, време е тези рашняци да бъдат приключени, за да има спокойствие на Земята

137

Анонимен

преди 1 година

Нацисткият режим е открито предупреден, че ако настъплението не се извърши преди определеното време, ще последва изводът за неспsособността на ВСУ да извършват настъпателни операции и ефективно да използват западната военна помощ, която в този случай става безсмислена и ще бъде намалена или напълно ограничена.

136

Мунчо

преди 1 година

Шом рунаЗЗите реват през ден колко лоши са санкциите за Европа, значи видкчо е точно.Мpeтe гaдoвe руски

135

Анонимен

преди 1 година

Яяяяя, виж ти. Блатните опоркаджии са изплашени от Химарсите, нещо а у. По блатните телевизии по цял ден за Химарсите ли говорят, то дори не е нужно да гледаш, прочиташ пет коментара на блатнитеТролове и ти става ясно какво се предава в ***.

134

Анонимен

преди 1 година

Лавров: "Географические задачи спецоперации изменились, в том числе из-за поставок Киеву HIMARS, теперь речь идт не только о ДНР и ЛНР".

133

Анонимен

преди 1 година

Доставките на HIMARS бяха фатален удар по украинската държавност който окончателно реши съдбата на тази територия.

132

Анонимен

преди 1 година

"Географските задачи" на спецоперацията ще се отдалечат още повече от сегашната линия. Защото, както каза Лавров, "не можем да позволим в частта от Украйна, която Зеленски ще контролира или който и да е заместник, да има оръжия, които ще представляват пряка заплаха" за териториите на Русия и онези републики, които искат сами да определят бъдещето си.

131

HIMARS

преди 1 година

След доставката на системите HIMARS има само един единствен път - пътят на избавлението от Украйна като държава протекторат на САЩ. С Украйна като държава е свършено. Нито една от новите държави които ще възникнат на територията няма да бъде под контрола на САЩ. Слес HIMARS Украйна повече няма право на съществуване, тази Украйна която е опасна за Русия е съвършено невъзможен проект.

130

тоя са го факали

преди 1 година

..белите мечки , вкарали са му го докрай и са му избили мозъка през ушите.

129

Сомалийски мигрант

преди 1 година

Срещнах се с трафиканта, дадох му парите, а той ми казва следното. Слушай, в момента не може да те вкараме в Европа, ще те водим в Русия. Като чух, обърнах гръб и побегнах с всички сили, дори не си исках парите обратно!

128

Анонимен

преди 1 година

по своите действия съди за другите, малък човек голям проблем. Гуйло, ако броеше, щеше да го направи председател, но то се провали като премиер. Изцепи се за учителките, като не им харесва заплащането да отидат в други сектори на икономиката. И народът възстана, а Гуйло се принуди да го уволни, като го накара да се извини

127

да

преди 1 година

до коледа европейския съюз няма да съществува. сами са си виновни с тия санкции, не знаят на какво са способни руснаците

126

Анонимен

преди 1 година

Украйна е американски протекторат осигуряващ постоянни военни действия за Русия. тази перманентна война е съвършено неинтересна за Русия защото води до дестабилизация на вътрешнополитическия климат. За разлика от американците, които понасят само икономически загуби, Русия понася и човешки загуби. Украйна като протекторат на САЩ е опасна за Русия, затова единственият изход е балканизация на Украйна и взимане под контрол на ЦЯЛАТА територия на Украйна и включване на новите образувания в орбитата на ОДКБ.

125

Кико

преди 1 година

Виж кой го каза, НАГЛЕЦ!

124

Няма значение

преди 1 година

ама съм чувал , че АКО-то цапа и мирише...

123

Няма значение

преди 1 година

ама иван-чай е билка...у бълхарско и викат "върбовка"

122

Анонимен

преди 1 година

До зимата има много вода да изтече, ако ВСУ освободят ХЕРСОН и Мелитопол в следващите седмици, директно излизат на превърнатия в гробище Мариопол и самата руска граница! Така че Мечкаров да не се кахъри за ЕС, а за неговата септична яма незнайно защо носеща финското име Рос ( ия)!

121

Анонимен

преди 1 година

Женка му си намерила млад любовник .

120

Анонимен

преди 1 година

Руснаците барем няколко блока да бяха оставили в Донбас, че ако карат зимата там, в палаткит24е ще е хладилник, а в БТР-ите - фризер.