159

Саки

преди 1 година

Санкциите бавно гангренясват Русия, ден след ден ,докато накрая цялата посинее и почернее и трябва вече да се реже месо.

158

Granik

преди 1 година

Тия си мислят ,че цяла Европа ще се съобразява с150млн. распутници. Нещо много за голяма работа се помислиха.

157

Хващам се на бас

преди 1 година

че на тоя чушкопека не му става вече...На путтлллеееррр ясно......

156

Анонимен

преди 1 година

На Лудото Ленче,в тесното ,,менче".

155

Анонимен

преди 1 година

Тоя е постоянно на черешата, и това му създава илюзията, че може да шантажира и порицава, без да изглежда жалък.

154

Ludoto Lenche

преди 1 година

....ami ...prav e Medvedev !!! Skoro i evropeicite shte go osaznaiat !!!

153

Ясен Желязков

преди 1 година

Знам, знам. Капитализмът загнива и ще отиде на бунището на историята. Съветският Съюз е винаги прав и идеите на Ленин и Сталин(опалячка, обърках се), Путин са гениални и най-справедливото общество е руското и всички трябва да разберат това. Ако не разбират от приказка и не се предадат веднага има "специални операции" и бомби и ракети, за да се вразумят оялите се гадни фашисти и капиталисти. А-а-а-а. Не знаете още какви яки бомби има Съюза, още малко да го изнервите, и наистина ще видите какво ще

152

Анонимен

преди 1 година

Има сланг дума за русофилите. Кажи им филмари и все едно си им направил детайлен анализ ахахахаххаахха.

151

Анонимен

преди 1 година

Германия живее от износ. Но вече няма кой да купува износа.

150

Анонимен

преди 1 година

Икономиката на Германия спира.

149

Анонимен

преди 1 година

За Запада Украйна се превърна в основен залог в борбата срещу Москва. Провалът тук е просто неприемлив. Но нещата не вървят съвсем както трябва. В резултат на това положението на западните страни е изключително тревожно: губят се пари, оръжия (които вече са в недостиг) и хора, вътрешната ситуация се влошава. И резултат няма. Нещо повече, с всяко решение, взето във Вашингтон и европейските столици, прикритието (дори и да не заблуждава никого) се изтрива от войната им срещу Русия. Възниква въпросът как да постъпи Западът?

148

Ще има мир

преди 1 година

"Ще има мир. При нашите условия. И в никакъв случай върху тези, за които ръмжат из Европа и отвъд океана обърканите политически импотенти" - написа Дмитри Медведев в Телеграм канала си.

147

Анонимен

преди 1 година

Противостоянието между Русия и запада ескалира по всички направления. Западът не успя да задуши Русия икономически. Ситуацията е сложна и динамична. Единственият начина да спрем Путин и да не позволим на Русия да спечели в Украйна е ядрена война с Русия.

146

Анонимен

преди 1 година

Не си правете илюзии - легитимирането на каквато и да е "победа" на Путин е началото на края на европейския интеграционен проект!

145

Анонимен

преди 1 година

ЕС замества модела на производство със скъпо платен труд и евтини енергии и ресурси с нов модел - евтина работна ръка и скъпи енергии и ресурси.

144

Анонимен

преди 1 година

Войната в Украйна трябва да продължи, докато Русия не бъде победена. Нещо повече, поражението на Русия би трябвало да е още по-пълно от това на Германия през Първата световна война. Eдинственото решение е пряка намеса на НАТО в тази война и използването на ядрени оръжия.

143

Анонимен

преди 1 година

на самовнушения го карат ***

142

Богомил Трайков

преди 1 година

До АнонименСтрахливците винаги са анонимни. Това е така защото тук в България имаме много добро име6 за тях. ***, които не знаят баща си и ги е срам, че майка им е протитуирала.В крайна сметка демокрацията ще победи и всички *** ще отидат на бунището.

141

Анонимен

преди 1 година

Западните оръжия променят хода на войната в Украйна. Украинската армия преминава в контранастъпление и до дни, дори до часове влиза в Москва и кървавият диктатор Путин ще бъде изправен пред международния трибунал в Хага за престъпления срещу човечеството.

140

Анонимен

преди 1 година

Президентът на Германия призова сънародниците си да се примирят със "съществени" лишения през идните месеци заради руската агресия в Украйна.