44

Ключ

преди 1 година

Щом CNN казва, няма как да не е вярно.

43

Анонимен

преди 1 година

Кажете ми вие, пръдльовци-апологети на НАТО?

42

Анонимен

преди 1 година

Нима някой е очаквал от СНН нещо по-различно? Къде беше честната СНН когато коалицията разпиля за петрол Ирак? Къде бяха, когато Югославия беше разпиляна за да си направят база в косово? Къде бляха, когато беше арабската пролет? Според западните лицемери и двуличници излиза, че те могат да тероризират държави и на други континенти, а когато Русия си пази гърба, тогава е агресия. Русия ли се разширяваше на запад 30 г. или НАТО на изток?

41

Анонимен

преди 1 година

когато съм в бг говоря с семеиството ми на руски никои неми прави забележка на какъв език говоря през 2014 год август заминавам с сина си в бг с влака москва киев софия в киев се качиха украйнци веднага ми направиха забележка че съм бг а говоря с сина си на руски сина ми отговори я забыл български кажете ми това реално лие с тези бендеровци от тогава не стъпвам в украйна те са чисти неонацисти дибили

40

Анонимен

преди 1 година

само тека продължаваите с този дух да пропагандите ви не спират живея в москва имам познати в тагангрог имаме постояна връзка питах ги там как се отнасят с бежанците отговор те са удома имат всички условия и пълен пакет соц.помощ децата са на градинки и у-ще родителите да могат да работят не като ва запад да им вземат деца да ги карат да простит.или да ги отвличат простите бг журналисти лъжат за пари

39

В Украйна

преди 1 година

Опитайте се да говорите на руски в Киев.

38

В Русия

преди 1 година

Ако леко гъкнеш, завинаги ще млъкнеш !

37

ууу

преди 1 година

До London CallingГрешиш, цензът няма нищо нищо общо с политическата нагласа. А умните, красивите и "образованите" ги видяхме. И юпитата милионери преди 20 години и харвардците мераклии сега. За справка - инженер съм и съм обиколил всички континенти.

36

Алжирпетрол

преди 1 година

Русия е само един от многото газови и нефтени доставчици и сама е невъзможно да им вдигне цената..................само нещо като глобален световен заговор може

35

Анонимен

преди 1 година

Цялата болшевишка днес руска система се крепи на страх. Филтрации, лагери, репресии, насилие говорене че черното е бяло това е системата от страх на която 75 години се крепи комунизма в СССР и на която днес се крепи путинизма. На път сме тази човекоубийствена дълбоко порочна система да бъде унищожена от победоносните украински войски веднъж за винаги. Дай боже!

34

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Абе който не споделя гледната точка на СНН значи е манипулиран от Кремъл !

33

Боб

преди 1 година

И то се менкат само СNN, BBC, Deutsche Welle и най вече Ukrinform..После *** Христово привежда и изрязва. Те тава е независима и неутрална журналистика!

32

Ясно

преди 1 година

Екипът на CNN..

31

Закривай

преди 1 година

окрайна!

30

фАКТИ

преди 1 година

До Фалшива новинаЯвно това е бъдещето на електронният прогрес. Няма да знаем никога кое е истина,защото фалша ще е над 80 %. Доказватцго официалните медии навсякъде по света. Дори непрекъснато се пледира да се вярвало само на официални медии.А тези официални медии се спонсорират от тези който управляват .Може ли да се разита на независима журналистика. Все още ДА ...но заради натиска все повече намалява ИСТИНАТА И НЕЗАВИСИМОСТА !

29

Анонимен

преди 1 година

Сега всички троlчетаета са онлайн. Нещо като 2ра работа. От американските новини най-поносими са на останалите.

28

Анонимен

преди 1 година

Зелевски трябва да бъде убит възможно най-скоро! Той и семейството му! Слава на Русия!

27

Анонимен

преди 1 година

Що не пишете ,че СБУ отвлича хората които не са съгласни със Зелю. Мн е демократично направо ги трепят без да ги пращат в лагери по евтино излиза за запада отколкото да ги храни

26

Анонимен

преди 1 година

До 23 това се отнася за на Зелю свитата.масови убийци на цивилни

25

Сталинизъм

преди 1 година

В действие , а защо не се пише колко украински " бежанци" не съгласни с " филтрация " са пратени в така наречените сибирските изправителни колонии?!