84

РАЗБРАХТЕ ЛИ ВЕЧЕ

преди 1 година

...КАК СЕ ПРАВИ"РУСКОТО РОБСТВО"....с "филтрация"--т.н."нефилтрирани" дават фира...

83

някой

преди 1 година

Пълни простотии, изсмукани от пръстите от поредния сороски либераст! *** Христова, върни се обратно в училището за бавноразвиващи откъдето са те пратили тука.

82

Анонимен

преди 1 година

Интересно как сте разбрали искреното им мнение, щом били "филтрирани"? И кви са тия лагери? Фантастика някаква.

81

дебел КУР

преди 1 година

за русофилите! Казах!

80

карачанаков

преди 1 година

Украйна:Русия ни нападна.Русия:НЕ Е ВЯРНО,това е спец операция. Украйна:Русия удари търговския център в Кременчуг има жертви.Русия:НЕ Е ВЯРНО.На другия ден бе ударен военен склад с оръжия от Запада и след като боеприпасите са се взривили са поразили центъра.Украйна удариха пристанището в Одеса Русия : НЕ Е ВЯРНО,на другия ден ,с високоточни ракети бяха поразени военни обекти. Аз си помислих че ще кажат У-на сами са си ударили пристанището или пък че силен вятър е отклонил ракетите.

79

Парко

преди 1 година

Стигнах до CNN получила достъп на Руска земя... по-плоска пропаганда няма.

78

свобода по руски

преди 1 година

Лобут, лобут и пак лобут! Докато започнеш да виждаш колко хубаво живееш в руския свят!

77

Кокi

преди 1 година

Някой фанатизиран русофил може ли да обясни когато чечения искаше да се измъкне от руската прегръдка как и там ги освободиха.В рф няма излизане.Сложиха марионетките Кадиров.Същият сценарий бяха подготвили и за украйна

76

Анонимен

преди 1 година

Зверствата продължават.

75

Истината

преди 1 година

Русия е най-мръсната и до погнуса отвратителна на страна в цялата световна история. Там са селектирани чудовищни морални y poди, при които понятията за Добро и Зло са обърнати наопъки. През цялата си история тази нация се е въргаляла в лай ната, в които иска да потопи целия свят.

74

Анонимен

преди 1 година

Цялата власт на бункерния пcиxoпат и шайката му бандити в Кремъл се крепи на лъжи, манипулации, репресии и убийства на политически опоненти... Затова нашите русофили боготворят този мepзaвeц и пропадналата му държава....

73

Кой

преди 1 година

Кой нормален вярва на западната наци пропаганда....

72

Лудост

преди 1 година

Точно сащ който имат концлагер в 21 век в Гуантанамо където държът отвлечени хора и ги изтезават седнали да пускат фейкове?!

71

Сина

преди 1 година

Урките са нацисти, ние го знаем от началото на еайната. Само сащ, ЕС, фън дър лойня ната не го знаят!

70

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 100 "както и за татарски Крим" Руснаците масово изселиха татарите от Крим, защото не искаха да гласуват за "правилната" страна в референдума им. Руский мир.

69

Анонимен

преди 1 година

до "Украйнската Одеса която е тяхна Земя" - верно, я пак! нещо не си чувал явно, че е бил основана през 1794 г. като руска военноморска крепост и че е бил основна база на царския черноморски флот на руската империята, точно за този град укрите най-малко могат да притендират, както и за татарски Крим!!! ако ще я караме на историчеса база. Като Крим и ние може да си го поискаме все пак цели два пъти сме го владели! турците също

68

Анонимен

преди 1 година

До мхм Русофил/шутинофил да говори за демокрация е като мъж да говори за родилни болки.

67

Анонимен

преди 1 година

До 1 Да подкрепяш, Русия е да подкрепяш Путин. Да Подкрпяш Путин е да покдкрепяш нацистки военопрестъпник. Та, интересно му е колко хора ще отметнат с "Да" "Подкрепяте ли Нацизма и военните престъпления?".

66

1

преди 1 година

Колкото и да се напъват някой, повечето хора в България подкрепят Русия,факт. Всички социологически проучвания го доказват,а пък те са с властта,реално процентите са много повече

65

БАНко

преди 1 година

НЕ ПИШЕТЕ ТОЛКОВА ДЪЛГИ ГЛУПОНТИИ , НИКОЙ НЕ ГИ ЧЕТЕ !!! ДОРИ НАТОВЦИТЕ !!!