104

Петко

преди 1 година

местят украинците извън Украйна, за да изчезне украинският език

103

Анонимен

преди 1 година

Така ли наричат руските концентрационни лагери.

102

toti

преди 1 година

Ако искат да говоря какво ми кажат и дадат милионче не ми пука за никой....така мисли всеки беден Украинец!!!

101

Ха ха

преди 1 година

Поредният антируски фейк! Какво да е, след намесата на "вездесъщата" краварска говорилня CNN...

100

Анонимен

преди 1 година

Путин ке умре ! - Македония

99

карачанаков

преди 1 година

До Анонимен 96 ,, Преди 40 г. съветски войски нахлуха в Афганистан. След 10-годишна брутална война те се изтеглиха, без да са постигнали победа. Афганистан обаче беше опустошен: 2 милиона цивилни жертви, 5 милиона бежанци, изгорена земя.,,АМЕРИКАНСКИ дрон на 29.08.2021г. на цивилен бус с 10 цивилни в Афганистан!!! В Кабул. 7деца между 2 и 12години РАЗКЪСАНИ до неузнаваемост!!!! САЩ какво правеха в Афганистан? Само да питам има ли разлика в броя на жертвите и Русия какво правеха там?

98

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 101 "Риски фиваци и фашисти. Пудинга ще умре" Эээ! Малко кученце! Млъкни бе!

97

Бай Дрън

преди 1 година

Или сега някой ще каже, ама чий го дирят в Европата, щом са за Русия. А аз ще попитам, чий го дирят в Русия, щом са за украината. Не е ли логично тия бежанци да се изтеглят с укроармията? Аааа, да, ама ония стреляха по цивилни. Как пропуснахме това, CNN.

96

Бай Дрън

преди 1 година

И сега...CNN, каква е логиката да смятате, че едните бежанци лъжат, а другите казват истината? Не е ли същото, бежанец в Европа да подкрепи Русия? Ами те в Европа изгониха де що има руснак, даже и Оперните им певци. Забраниха и руски композитори. Как един бежанец да каже в Европа, че подкрепя Русия? Мислете и вие, дето давате гласност на подобни статии. Как, питам как един бежанец в Европата да признае, че е руснак и е на страната на Русия?

95

давйте

преди 1 година

освободители, грабете, изнасилвайте убивайте, вие знаете как се прави, виждали сме го и у нас и нямаме нищо против

94

тя

преди 1 година

И в България има украинци , които не обвиняват Русия за войната ,защото много добре знаят как стоят нещата ! Тези които размахват укр знамена с крясъци са режисирани !

93

Анонимен

преди 1 година

Риски фиваци и фашисти. Пудинга ще умре

92

Русофили прости

преди 1 година

Не разбрахте ли, че не ни интересува кога американците са бомбили маааймуни в Афганистан, Сирия, ЧАД или Мали!!! Интересува ни когато руzzнаци убиват БЕЛИ хора християни в Украйна! Знам, че си падате по *** краставици и сте влюбени в ислямски терористи като Кадиров...

91

те знаят

преди 1 година

как се правят тез работи, дори изнесоха ноу-хау ис цяла източна европа. Нашите де родни неандерталци ги надградиха , като измислиха хранене на свинете със сънародниците си, те такива у роди отгледа московската система

90

Ехааа

преди 1 година

Украйнското разузнаване са искали да вербуват руски пилоти с цел кражба на бойни самолети.На пилотите са обещавани пари и гражданство на западна страна ако закарат самолета на Украинско летище.ФСБ са задържали украйнските шпиони и помагачите им...

89

Анонимен

преди 1 година

До карачанаков 113Кажи нещо за удара с АМЕРИКАНСКИ дрон на 29.08.2021г. на цивилен бус с 10 цивилни в Афганистан!!! В Кабул. 7деца между 2 и 12години РАЗКЪСАНИ до неузнаваемост!!!! САЩ какво правеха в Афганистан? Война, специална операция или ги освобождаваха? Афганистан съседна държава ли е със САЩ и има ли райони с 90%американци, дето им е забранен родния език. Човека е чакал отговор за евакуация, защото е разботил като преводач за американските сили в Афганистан.

88

Факт

преди 1 година

Всичко което Москва прави саго правили запада и сащ,Русия има "добри"учители нали?

87

Пак

преди 1 година

Глупости.

86

Анонимен

преди 1 година

До КокiKoki въобще наясно ли си каква бе историята на Чечня? Основния бизнес на ислямизираната република бе да отвличане от съседните републики на западни специалисти и чрез рязане на части от телата им да получават откупи. Съседен Дегистан и Ичкерия бяха прпищяли от набезите им. За училището с взетите за заложници деца няма смисъл да ти напомням. За болницата няма да ти напомням. За стотиците разтреляни или обесени заложници нищо! За клипа с клането на руски войник по нашите новини нищо!!!!

85

СМЕХ....

преди 1 година

Нема вече "лустрация"--требва и ние да ПРАВИМЕ "филтрация" на комунистите!Хем е демократично, хем е по "братски"..хаха..