314

Анонимен

преди 1 година

До Подкрепяш Путин Айде стига с тези пропагандни шаблони бе!?! Ти да не си недорасъл, та не можеш да се ориентираш реално какво става??? Спомням си едни *** на площада в София - зарибени с подобна глупост от западната пропаганда - "Кой не скача е червен!". Навалицата и наливат боза в главите и те сами се прецакват после. Точно па украинските деца трепат руснаците?!? Как не трепат фашистките убийци с ръце до лактите в кръв, а децата?

313

Анонимен

преди 1 година

"Подкpeпяш yбийството на украински деца, тяхната кръв ще бъде по ръцете ти!" - Ок ... АМа газта евтина ли ще е? Ръцете ще ги измиеш лесно от кръвта, ама тая сметка не е лесна за плащане ...

312

Анонимен

преди 1 година

До Лех Валенса Кои сте тези НИЕ - ти и жена ти ли, а може би се асоциираш с хиената на Европа - Полша? Ами стягайте куфарите и Украйна ви чака, да и помогнете. Може и през Америка да минете. По скромните оценки на учените, белите наследници на Англия в САЩ са асимивирали и унищожили минимум 100 милиона местни жители. *** да им помагаш и там.

311

Анонимен

преди 1 година

Аз искам етина газ! Другот ми е се тая!

310

Подкрепяш Путин

преди 1 година

Подкpeпяш yбийството на украински деца, тяхната кръв ще бъде по ръцете ти! Подкpeпяш Русия, подкрепяш държава агресор и терорист, чияmо армия върши геноцид и военни престъпления! Оm mеб зависи дали ще сmанеш съyчасmниk на агресори и yбийци!

309

Истината

преди 1 година

Путинизма е висшият и последен стадий на бандитския капитализъм в Русия.Путинизма - това е война и "консолидация" на нацията на основата ненавистта към някоя етническа група, това е настъпление срещу свободата на словото и информационно зомбиране, това е изолиране от външният свят и икономическа деградация.Путинизма е контролен изстрел в главата на Русия.

308

Лех Валенса

преди 1 година

В Русия живеят 60 народа, които са били погълнати по същия начин, както днес поглъщат украинците. Ние трябва да помогнем на тези народи да въстанат. Трябва или да се смени руската политическа система, или да се намали населението на Русия до 50 милиона.

307

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Ха ха ха ... вярваш ли си или само така си мислиш, гледайки цензурираните източници на информация в България?

306

Анонимен

преди 1 година

Мюнхен понижава температурата на обществените си басейни. Кьолн намали уличното си осветление. Хамбург ще пуска топла вода само в определени часове на деня. Vonovia SE, най-големият наемодател в Германия започва да намалява нощната температура в апартаментите до 17 градуса по Целзий.

305

Анонимен

преди 1 година

Не само енергиите, но и цените на храните ше се определят в рубли. Сега вече с контрола над Новорусия Русия е монополист на доставките на енергии и храни, а светът се разделя на валутни зони. ЕС е във валутната зона на Русия и ще се подчинява на финансовите закони на Русия, иначе да си търси други доставчици и да се грее на вятърни мелници и соларни панели и да яде насекоми и храни от преработени изпpaжнения, а истински хляб, месо, яйца, плодове и зеленчуци ще ядат в Русия.

304

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Ако не знаеш, те се върнаха вече (всъщност, върнаха ги западните управници), които нарушиха всичко, в което се кълняха и до прегракване ни убеждаваха от както се помня. Примерно - свещенната частна собственост, второ - неприкосновеността на банковите сметки, трето - ненамеса в чуждите работи, четвърто - миролюбие, пето - липса на цензура и свобода на словото и т.н. ... Западът ги плю в лицето, маските им паднаха, Китай ги нарече "Империя на лъжата".

303

Германец

преди 1 година

"Животът ви ще става все по-ужасен." -- Те ушанките са свикнали, не ги плашиш.

302

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - Варна, Младост 1, блок 115, след пет и 30. Спри там и чукни на кллалкусан 5-10 пъти, аз ще чуя и ще сляза.

301

Анонимен

преди 1 година

Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот, а населението на ЕС и САЩ ще продължи да обеднява.

300

Анонимен

преди 1 година

HIMARS- много добре действащо лекарство за изкуфели пенсионери като Путин ...

299

Анонимен

преди 1 година

До Споко Ха ха ха, браво, автор си на вица на годината!!!

298

Анонимен

преди 1 година

Ще обеднявате и ще студувате и ще гладувате. И не само вие, но и децата ви ще студуват, недояждат и ще живеят все по-зле. А такъв живот ще ги превръща в престъпници и наркомани. Животът ви ще става все по-ужасен.

297

Анонимен

преди 1 година

А ако е проблем, дай адрес и телефон и ти...

296

Анонимен

преди 1 година

Днес пристанищата на Германия са затворени заради стачка. Работниците от пристанищатав Германия не са стачкували от 40 години.

295

Анонимен

преди 1 година

До глупав народ - Добре. Ела! Какво толкова има!