374

Мен

преди 1 година

Ама нали санкциите влияели благотворно на руската икономика... Защо плачка малкото човече?

373

Не се предавайте

преди 1 година

И Хитлер не се предаде,накрая хвърли в боя и 14 годишни момчета,но пак свърши като куче в бункера си....

372

Боко

преди 1 година

380,Никакъв шанс и щеще да го знаеш, ако поне малко познаваше руснаците.

371

Ау

преди 1 година

Нали същия заяви, че санкциите не им пречат?....никога не си държат на думата.....

370

:)

преди 1 година

Яко че *** ми изтриха мнението. Ама аре да го перифразирам: мнението ми за Путин си остава крайно негативно, а това за руснаците - също толкова. Неандерталци, сър!

369

Анонимен

преди 1 година

За изграждането на каквото и да е трябват години. Докато това се случи Путин ще е хвърлил топа и ще има сдобряване с Европа.

368

Холмс

преди 1 година

боя се, че със санкциите ЕС реже клона от към страната върху която седи ...

367

До какво следва

преди 1 година

"Там фирмите също са частни и се борят за клиенти." Ще се конкурират обаче само с тези на вътрешния пазар което е в пъти по лесно от колкото да се конкурират със световните брандове.

366

До какво следва

преди 1 година

"Какво от това, което Западът изнася, Русия не може сама да си го произведе?" Най елементарният пример, ще правят москвичи и лади ама без abs и esp което за 21 в е направо абсурдно изостване. Дори и в находищата от които вадят суровините е пълно със западни технологии. Или ще ги преизмислят наново?

365

Какво следва

преди 1 година

До Анонимен 375: А ти защо мислиш, че в Русия конкуренция липсва? Там фирмите също са частни и се борят за клиенти.

364

АнатемаНаСулюПаситто

преди 1 година

Смьерт фашагом, англо-саксо краварсками терористи и , и болгарских Подлогом!

363

Анонимен

преди 1 година

"Софтуерът е специалин случай. Там индийците са по-добри" По добри са от китайците, определено. Но и Индийците са масово съпорт на големите западни корпорации. Изтеглят ли се корпорациите общо взето загиват и те. Иначе, защо да няма връзка с темата? Путин казва, че щели сами да си произвеждат всичко, което в 21 в е немислимо. Дори и да произведеш нещо ако нямаш конкуренция то след това изостава задължително.

362

Какво следва

преди 1 година

До До Нищо ново: Т.е. надцакването трябва да продължи. Няма да спечелят западняците от това. Какво от това, което Западът изнася, Русия не може сама да си го произведе? А ЕС ще си произведе ли евтин тръбен газ? Ами уран за АЕЦ? Ами пшеница и царевица за изхранване на бившите им колонии? Да видим.

361

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 371: Софтуерът е специалин случай. Там индийците са по-добри. А и ние имаме добри програмисти. ................................................................................................. Не че има връзка с темата.

360

До Нищо ново

преди 1 година

"До До Нищо ново: А ЕС да не би да признаваха, че на тях собствените им санкции им пречат повече." Ще видим, това със санкциите е дълъг процес с дълги последствия

359

Анонимен

преди 1 година

"А и Китай доставя всичко." Китайски софтуер виждал ли си? Аз съм виждал, не струва.

358

Така е

преди 1 година

До Анонимен 367: Русия е най-големият световен износител на пшеница. Дори и да им липсва нещо, то не са храни и горива. А и Китай доставя всичко.

357

Когато

преди 1 година

Рейгън стана президент на САЩ, гнилия запад пак страдаше от висока инфлация. Тресеше се от стачки. Икономиката се сриваше.... И какво стана... пролетарии от всички страни!?

356

Анонимен

преди 1 година

С тези санкции руснаците се научиха да не чакат някой да ги храни а започнаха да си произвеждат. По времето на Соца България ги хранеше. . После започнаха да внасят от запада. А сега си произвеждат. Като гледам какви салами правят хляб сирене кашкавал и масло направо им завиждам.

355

Нищо ново

преди 1 година

До До Нищо ново: А ЕС да не би да признаваха, че на тях собствените им санкции им пречат повече. Сега Шарл Мишел ускокоява овцете в Европарламента: "Трайте, Украйна ще победи" Ще победи на куково лято.