294

Анонимен

преди 1 година

Руските вълци на войната да идват и да си преначертаят и презаселят балканската кошара с нова порода офце

293

Анонимен

преди 1 година

До Истината Дрън дрън ярини?! Затова почти всички известни фирми и държави имат (имаха до скоро?) съвместни предприятия или представителства в Русия. Не виждаш ли, че почти всичко значимо, което става по света по някакъв начин е свързано и с Русия. Които скъсаха отношения с нея, сега берат ядове и се чудят как да оцелеят на поста си. Първите гнили круши опадаха. Хайде нашия натегач Киро е слаб пример, но Джонсън, Драги падна, в трибалтийските падат и т.н. ... всички такива са аут догодина

292

Анонимен

преди 1 година

До 317 - Ако имаш дете, погледни го в очите и му кажи, че си страхливец!

291

Анонимен

преди 1 година

В Русия децата от малки учат, че еднополовите сношения са отклонения от нормата и извращение срещу природата. Това е така и винаги ще бъде така.

290

Споко

преди 1 година

Споко, санкциите действат, до дни, дори до часове Русия ще рухне, а може вече да е рухнала.

289

Анонимен

преди 1 година

тарикат - Айде бе! Айде бе! Ще ва разбиа всиките!

288

Анонимен

преди 1 година

ЕС няма шанс да оцелее без енергетика. От тук нататък само ще обедняват, и следват бунтова и разпад на социалната система. Единственият възможен изход за елитите да запазят статуквото е въвеждането на фашистка диктатура.

287

Анонимен

преди 1 година

Аз не обиждам никого във форума, като наричам някого ***, това значи ли , че го обиждам, нали получава някаква заплата от работодателя си под формата на валутата на работодателя, но един от пишещите много се е ядосал и ме нарича ОТВОРКО и че ще си палим печките с евра и долари. А коя ще стане световната валута - РУБЛАТА?Ей наистина ли ВЯРВАТЕ, че ще дойдат такива времена? И че всички руски олигарси и богаташи, ще се върнат в Русия от Лондон, Лос Анджелис, Париж, Монако?

286

Анонимен

преди 1 година

До глупав народ - Когато умираш, ще помниш, че си умрял страхливец ...

285

Жозеп Борел

преди 1 година

"Търпете"

284

Наблюдател

преди 1 година

С наложените санкции путинска Русия вече е мъртва, въпрос на време е кога ще се подпише смъртния акт. Тя все още диша, все още се движи, все още заплашва и може да прави гадости, но краят и е близо и не може да бъде спасена. И не трябва! Цялото човечество ще въздъхне облекчено, когато Империята на злото бъде унищожена!

283

Гецов

преди 1 година

Ха-ха 4 милиона молби за гражднаство, аз те питам ти колко хора познаваш дето отиват там на гурбет или правят план да идат че е било много голяма далавера? А иначе китайци и други индианци сигурно подават некоя и друга молба за гражданство, а пък холивудските звезди се избиват за там, няма съмниние.

282

Анонимен

преди 1 година

До 307 - Ми нещо ми баниха адреса. - Иначе Малдот 1, блок 115, Варна. Отдоло спираш и почваш да нижеш клаксуна!

281

Анонимен

преди 1 година

До Гецов такива като теб са неграмотни колко студенти има в русия знаеш ли колко бг има живейщи в русия ние сме около 100 000 бг верата ни една езика ни един славяски в бг колко са избягали в ес които нема да се върнат ние в русия си оставамя немаме работо с предатели и продажници на бг оставаме в русия вече пуснахме корени

280

Реалността

преди 1 година

Украйна ще загуби половината си територия и цялото крайбрежие. ЕС ще обеднява, ще студуват и икономиката ще продължи да колабира.

279

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Ха, ха, ха ... май нямаш аргументи и започваш да увърташ нали? Я кажи има ли поне един такъв велик та дори и дебел холивудски или някакъв въобще известен човек, да е помолил да получи българско гражданство - в нашия "рай" на "демокрацията", "независимостта", "културата" и "чудесния" ни начин на живот тука? Една трета от населението избяга от това "чудесно" място и милион измря в хода на "полезните" реформи.

278

Истината

преди 1 година

Последният урок, който светът трябва да научи е, че Русия на Путин не живее по правилата на бизнеса, икономическата целесъобразност или простата логика. Невъзможно е да се влезе във връзка с нея като с разумен партньор. Този урок не трябва да се забравя, дори когато след поражението на Русия помирителните гласове в Европа отново ще призовават за добросъседство.

277

Глупав народ

преди 1 година

Нещо млъкна, а женчо :)

276

200 рубли за долар

преди 1 година

Какво го мислеха, какво стана. Вместо 200 рубли за долар - 1 долар за 1 евро.

275

Анонимен

преди 1 година

До Показателно Желаещи украинци за руско гражданство има ли?