334

Фантомас

преди 1 година

Долу мракобесната Русия и изедника Владимир Путин!

333

Не е ли ясно?

преди 1 година

До Анонимен 329: Аз искам евтин газ без да за това да се налага на убиват някого. И не само аз - бизнесът го иска. Има фирми, които ще фалират ако цените на газта върви все нагоре.

332

Анонимен

преди 1 година

Кръв повръща, диктатура не връща.

331

Русобил

преди 1 година

До Да даааЕвропа си има парички и ще има всичко,а на тебе акъла ти никога няма да дойде.

330

Малко за политика

преди 1 година

Благодарение на Русия и Китай светът вече не е еднополюсен и това е добре за държави като нашата. Ако ги нямаше тях, САЩ щяха да имат тотален контрол навсякъде и можем само да гадаем как щяха да злоупотребяват с това.

329

Да дааа

преди 1 година

Не ги мислете руснаците имат си хляб, животни, цяла менделуева таблица си имат... еврожендъра да му мисли... хлеб нема, топло нема, газ, бензин нема.... ще се вдига бело знаме ама да видим кой!!!

328

Анонимен

преди 1 година

326, газта ти е по-скъпа от отнетия човешки живот?!!!Още повече от убийствата на деца?!! И смяташ, че като си измиеш ръцете както Пилат Понтийски, греховете ти се опрощават? В огромна заблуда си!!

327

Какво следва

преди 1 година

Имаше международно разделение на труда. Русия доставяше суровини на западните фирми и сглобяваше техни марки коли за своя пазар. Сега Западът прави всичко възможно да развали този работещ модел. ЕС иска да мине без руски газ и нефт. Може, но да видим колко ще ни струва това. Русия пренастройва икономиката си за да не зависи от внос на техника и резервни части от Запада. Да видим кой ще спечели в това състезание. Мисля, че ще бъде Русия, защото Русия ще може да си произведе това, което и липсва.

326

Пример

преди 1 година

MS-21-300 / 310 е пътнически самолет от ново поколение със междинен обсег с потенциал от 163 до 211 пасажери. Първоначално за него беше планувано композитно крило, само че санкциите против Русия попречиха това да се случи. Резултат: Министерството на индустрията и търговията на Русия отпусна 4.4 милиарда рубли за създаването на руски материали за композитното крило. Росатом пое създаването на руските аналози и вече имаше пробен полет на MS-21-300 / 310 създаден с новият руски материал.

325

Анонимен

преди 1 година

Няма да се предаде. Путин нарича предаването по друг начин: "Жест на добра воля".

324

Импортозамещение

преди 1 година

ЕС иска да мине без руски газ и нефт. Може, но да видим колко ще ни струва това. Да не забравяме, че отговорът на Русия се нарича "Импортозамещение". Русия пренастройва икономиката си за да не зависи от внос на техника и резервни части от Запада. Да видим кой ще спечели в това състезание. Аз все пак си мисля, че ще бъде Русия, защото Русия ще може да си произведе това, което и липсва (а и Китай доставя всичко), но западната икономика без суровини не може да работи.

323

мдааа

преди 1 година

Абе оставете го Путин... Путин е велика личност.... Божество!!! А вие долу ...налегайте повече на доставката на оръжие, там ви е силата така ще се спре войната, така ще се постигне мир... както правят, а и това е политиката им на нашите братя янки... те няма държава където да са били и да не са умиротворявали по тоя техния си начин само с хуманитарни оръжия като атомни бомби в Япония, БОВ, ***, ЛСД във Виетнам, обеднен уран в Сърбия, Ирак, Либия, Афганистан и къде ли не и са ползвани какви ли не други благородни средства за масово унищожаване по целия свят!!!!А това в случая като тъпчеш у

322

Анонимен

преди 1 година

Ще трябва да харчите парите за храна, дрехи и няма да остават за оръжие. Работа, работа, работа. Оръжие нйет, народът гладен и се вдига на революция.

321

БРИКС

преди 1 година

Икономическа отганизация, в която членуват Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Африка. Наскоро имаха среща. Иран също иска да се включи. И няма да търгуват в долари, интересна подробност.

320

Анонимен

преди 1 година

Браво Вова!!Мачкай Вова!!!Русия винаги побеждава.

319

Малко за политика

преди 1 година

Светът не се състои от САЩ и сателитите им. Кой е съюзник на САЩ в Азия? На пръсти се броят. А в Африка, в Латинска Америка? Светът вече не е еднополюсен.

318

Анонимен

преди 1 година

Този трябва да постъпи в психиатрична клиника.

317

Анонимен

преди 1 година

Ако трябва дори и топлата вода ше измислят..-няма да се предадат ..

316

Анонимен

преди 1 година

Санкции трябваше да ти наложи целия свят не само Европа. Защото отне и обърка животите на милиони хора.

315

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 331 - Ще ти озвадя около лъжица, еййй!