54

Трезвен

преди 1 година

Дано и той и обществената тоалетна, която се е возила с него останат умствено изостанали от удара до края на жалкия им живот.

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 49 Ами защо Рашков не го е арестувал след като е имал 50 нарушения??? Нали е много голям специалист и много ги хваща!!

52

Анонимен

преди 1 година

До аз 52 От 1 година "новите" са на власт....и какво се промени освен цените???

51

ЖЪТВА е СЕГА

преди 1 година

Кървава е тя. Пейте робини...

50

Хоби

преди 1 година

Какви следи, те все още не могат да разберат че пешеходките са излетели от джипката която се е сцепила, и няма как да са седели на тротоара точно в това време точно на това място. и мислят че са излезли четири човека невредими от месомелачка. Имат детективските способности на зидаро мазач.

49

аз

преди 1 година

10 години ПП ГРОБ на власт. Резултатите са на лице!

48

аз

преди 1 година

Саморазправа?

47

Анонимен

преди 1 година

Така е наследството на Боко-държавата...

46

а

преди 1 година

Този си е за разстрел, няма какво.

45

Анонимен

преди 1 година

До Нормален човекПодкрепям Ви с двете си ръце!Само искам да се запише в закона за МВР, че губят уволнените губят всички права за стаж и пенсия по техния закон и прослуженот врме им се приравнява с мормалния трудов стаж от трета категория!П.П.Може ли журналистите да се задействат по един друг въпрос и да се направи проучване как така всички полицай с лични коли преди да се слижи електронното засичане на винетки- нямаха винетки , а сега вече имат,Това си беше организирана престъпна грпа!

44

Анонимен

преди 1 година

Само смърт за това нещо наречено човешко същество, смърт, малко му е, преди това трябва да бъде пребит на площада , там където е убил хората.

43

Анонимен

преди 1 година

До 1Така е. Но когато нямаме закони, какво друго ни остава? Всички тия над закона още тук на земята трагично завършват живота си.

42

На час по лъжичка

преди 1 година

"Наскоро той е излязъл от затвора, където е лежал за разпространение на наркотици. Вчера е бил подсъдим и за телесна повреда, която е нанесъл при сбиване между футболни агитки."

41

Анонимен

преди 1 година

Да осъдят и полицаите които са го "проверили" на 11.07., за пример на останалите си колеги.Може и да се замислят при следващия проверен.

40

Анонимен

преди 1 година

До ПешеходецИ какво като го убиеш? Момичетата ги няма, Бог да ги прости. Бог е допуснал да се случи това, щом е останал жив, му се дава шанс да се поправи. Ако имаше закони, може би по-добре е да си изтърпи присъдата, да поеме вината. Сега ще го изкарват жертва.

39

1

преди 1 година

До АнонименЧетох това някъде вчера - "Когато разчитаме на правосъдие от Господ, значи сме управлявани от Дявол". Не може само да се тюхкаме и да чакаме възмездие свише

38

ПОЛИТГЕЙМЪР

преди 1 година

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ, ИЗВЪРШИТЕЛЯТ Е В АРЕСТА ОТ ВЧЕРА И ОЩЕ НЕ СА МУ ВЗЕТИ ПРОБИ ЗА АЛКОХОЛ И НАРКОТИЦИ! ЗАЩО ЛИ? ЩЕ ПОТУЛЯТ ВСИЧКО КАКТО ВИНАГИ! ЖАЛКО ЗА МОМИЧЕТАТА, ЖАЛКО!

37

Анонимен

преди 1 година

Как така от престъпниците, явно са били двама плюс водача, никой не е пострадал, как става тази жестока катастрофа без никакви наранявания на убийците, уж колата им се разцепила на две.Явно другите две момичета от колата са били отпред до шофьора. Какво ли са правили всички на куп отпред.. И тримата здрави и читави, интересно, кой пак подава информация за нас простосмъртните.

36

Анти Тяло

преди 1 година

Виновни са: Полиция, Следствие, Прокуратура. Съд, Правителство и Парламент (олигарси и корумпирани свинЙЕ) !!! Всички те протектират разглезените мамини наркоманчета - убийци!!!

35

Анонимен

преди 1 година

Сигурно нищо няма да му се случи. Но има Господ, от него никой не може да избяга. Не случайно е останал жив.